Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

jetgil

jetgil

Üye
attan inip eşşeğe binmiş olurlardı.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Her insanın kendi düşüncesi vardır.Bazıları Sadece stabil bir sistem kullanmak ister.Gerisi önemli değildir.İphone onlar için yapılmıştır.Bazıları da sistem özelleştirmesinin dibine vurmak ister.Ben onlardanım.Bir sistemin (PC yada telefon) orjinal halini hiç kullanamamışımdır.Eskiden herkes symbian kullanırdı.Bende yıllarca kullandım.Ama devir değişti.Symbian bitti.Yeni sisteme yönelme vakti geldi.Tercihimi (bilmeden) WP tarafında kullandım Nokia markası olduğu için 1020 aldım.Bir yıldan uzun süre kulandım.WP8-8.1 WM10Prew derken sattım ve 830 aldım.Windows işletim sistemli cihazların icinde tasarımı hoşuma giden iki cihazdan biriydi.Elime aldığımda Microsoft gerçektende yapmış bu işi demiştim.Bir süre kullandıktan sonra gittikçe bozulan ve eldeki uygulamaların da gittiği bir İnsider macerasında anladım ki bu hep böyle gidecek.Sonunda 830'dan da vazgeçip LG G4 aldım.LG donanım konusunda gerçekten iyi.Android yazılımı da gerçekten hızlı ve akıcı çalışıyor.Şindi kimse kalkıp bana WP daha hızlı demesin.Fakat stabillik konusunda aynı şeyi diyemeyeceğim.İki aydır bir sıkıntı çıkarmadı ama her an bişey olacakmış gibi bir his var içimde.Sanki emanet gibi duruyor.Eğer bir gün WP platformundaki cihazlar benim istediğim şekle girerse geri dönerim bu sisteme.Umarım SurfacePhone hayallerimi yıkmaz

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, suyunsesi, bozkirdangelen ve 1 kişi daha
braayn

braayn

Üye
Arkadaşlar malum MS'nin güncelleme politikası yüzünden 1 aydan fazla iphone 6 plus kullanıyorum ve 16 gb yer sorunu dışında farklı bir sıkıntı yaşamadım vebulut depolama ile de yer sorunumu bir şekilde çözdüm ( bir yere kadar).
Boşa çıkan L1520 cihazımı satılık ve takas için belli stelere koydum teklifler geliyor ama bana uymadığı için elimde bekletiyorum.Cihaza dün win 10 final sürümü dedikleri zıkkımı kurdum ama final ile uzaktan yakından alakası olmayan bir sürümü bize sunmuşlar.Beta = şuanki sürüm hiç bir fark yok hiç bir iyileşme yok al birini vur ötekisine .

Kullanıcı baskıları + geç kalan final sürümü gibi negatif durumlardan dolayı birazcık insanların sinir kat sayılarını almak için yayınlanan bir sürüm.Ben en azından buna kanaat getirdim.Benim gözümde Ne yazık ki MS mobile sektörde sağlam duvara çarptı ve az hasarla yoluna devam etmek istiyor ama bunca kullanıcıya attığı bu güzel kazığı bir kez daha yememek için herkes Windows Mobile duyunca bir kez değil en az 10 kez düşünerek yanaşacağına eminim.
Bu günlerde çok duyduğunuz şu kelime ile yazımı bitiriyorum.
Microsoftu KINIYORUM.......

• Beğen
Tepkiler: n000k, dilmenibrahim, BomberMAn TR01 ve 1 kişi daha
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Konumuz Microsoft Windows 10 Mobil Insider konusu. Bende bu konudaki yorumumu belirteyim.

Mobil sektörde bu işin üzerine ne kadar eğilmeleri gerektiğini hesaplayamayacak kadar başarısız bir yönetim, rakiplerini takip edemeyen, kendi müşterilerinin geri dönüşlerini takip edemeyen, mobil yazılım geliştirme işinden anlamayan, anlasa da pek beceremeyen, piyasaya yeterli seviyede reklam veremeyen, çok kötü bir ekiple kendilerini rezil edecekleri seviyeye kadar gelmeyi başardılar.

Özetle 1 yıldan fazladır Insider ile elinden geleni (getiremediklerini) yapan Microsoft bence son derece BAŞARISIZ, oldu. Yorumum bu kadar basit. Son derece başarısız oldular.

• Beğen
Tepkiler: braayn, n000k, maydinmaydin ve 2 diğerleri

ArMaGeDdOn_87

Üye
Abi ne windows mobile 10 imiş be ömrümüzü yediler.. Lakin yaklaşık 4 ay önce Lumia 930'u sattım sinirlenip sonrasında Samsung s6 aldım 30 gün sonra sattım sadece 30 gün dayana bildim donmalar kasılmalar rezalet foto çekimi o çok övülen mağza yok mu abisi vallah 1 tane uygulamanın tam 99 versiyonunu icat etmişler tek tek kur sil kur sil işe yarayanı buluyorsun sd karta uygulama taşırsın hop bir güncelleme gelir geri telefon hafızasına geçer 1 gb boş yerin vardır mağzadan uyarı verir yükleme yapmaz yok efenim cache temizle orayı sıfırla burayı temizle 30 günde deli oldum sattım sonra Sony z5 aldım abi bildiğin takoz bildiğin hem yazılım hem donanım acizliği tak sattım oda 20 gün anca dayandım sonra gidip samsung j2 aldım oda 15 gün idareten onuda uçurdum sonra htc desire 728g aldım vallah billah şu 4 ay içinde aldığım cihazların hepsini toplayın 1 tane 930 2 tane 920 etmez..yakın zamanda tekrar döneceğim ya arkadaş lumia 920 ye ilk önizleme wp 10 kurduğumda bu kadar rezillik çekmedim yok abi yok bildiğiniz attan inip eşşeğe bindik androidmiş töğbe daha aha bu htc desire 728g satıp 920 alıp kaya gibi kullanacam bir kamera açmaya 1 dakka beklenirmi ya bir foto çekersin donar kalır androidmiş hikaye abi
Kardeşimde Note 3 var 9 aydır kullanıyor ve bana bi kere bile telefonun kastığını söylemedi,telefonuda aktif şekilde kullanıyor,android in mağazasıyla windowsun mağazasını karşılaştırmak bi anlamsız zaten,şunuda not olarak söyleyim hiç bi firmada hissem yok hangisi bana uyarsa onu kullanırım

• Beğen
Tepkiler: ErturkSahin
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Abi ne windows mobile 10 imiş be ömrümüzü yediler.. Lakin yaklaşık 4 ay önce Lumia 930'u sattım sinirlenip sonrasında Samsung s6 aldım 30 gün sonra sattım sadece 30 gün dayana bildim donmalar kasılmalar rezalet foto çekimi o çok övülen mağza yok mu abisi vallah 1 tane uygulamanın tam 99 versiyonunu icat etmişler tek tek kur sil kur sil işe yarayanı buluyorsun sd karta uygulama taşırsın hop bir güncelleme gelir geri telefon hafızasına geçer 1 gb boş yerin vardır mağzadan uyarı verir yükleme yapmaz yok efenim cache temizle orayı sıfırla burayı temizle 30 günde deli oldum sattım sonra Sony z5 aldım abi bildiğin takoz bildiğin hem yazılım hem donanım acizliği tak sattım oda 20 gün anca dayandım sonra gidip samsung j2 aldım oda 15 gün idareten onuda uçurdum sonra htc desire 728g aldım vallah billah şu 4 ay içinde aldığım cihazların hepsini toplayın 1 tane 930 2 tane 920 etmez..yakın zamanda tekrar döneceğim ya arkadaş lumia 920 ye ilk önizleme wp 10 kurduğumda bu kadar rezillik çekmedim yok abi yok bildiğiniz attan inip eşşeğe bindik androidmiş töğbe daha aha bu htc desire 728g satıp 920 alıp kaya gibi kullanacam bir kamera açmaya 1 dakka beklenirmi ya bir foto çekersin donar kalır androidmiş hikaye abi
hepsini anlarımda s6 için onları söylemene gerçekten şaşırdım. Senin bu dediklerin eskiden olan şeyler. Mağaza da en başta çıkan en çok beğeni alan sıkıntısızdır. sen en sondaki yüklersen öyle olur tabi. İlk sıradakini yüklersin ikinciyi yüklersin sıkıntılıysa yüklemezsin. Stock android stabilitede wm10 nu tokatlar. Mobil fanlık yerine gerçekleri konuşalım burda.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft Fotoğraflar(16.201.16372.0 > 16.317.14282.0) güncellendi.
- OneDrive kullanım durumu eklendi.
- Canlı görüntüleri hareketsiz olarak gösterebilme eklendi.

• Beğen
Tepkiler: dark_13
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Kamera(2016.128.111.0 > 2016.128.141.0) güncellendi.

theseusx

theseusx

Üye
Arkadaşlar malum MS'nin güncelleme politikası yüzünden 1 aydan fazla iphone 6 plus kullanıyorum ve 16 gb yer sorunu dışında farklı bir sıkıntı yaşamadım vebulut depolama ile de yer sorunumu bir şekilde çözdüm ( bir yere kadar).
Boşa çıkan L1520 cihazımı satılık ve takas için belli stelere koydum teklifler geliyor ama bana uymadığı için elimde bekletiyorum.Cihaza dün win 10 final sürümü dedikleri zıkkımı kurdum ama final ile uzaktan yakından alakası olmayan bir sürümü bize sunmuşlar.Beta = şuanki sürüm hiç bir fark yok hiç bir iyileşme yok al birini vur ötekisine .

Kullanıcı baskıları + geç kalan final sürümü gibi negatif durumlardan dolayı birazcık insanların sinir kat sayılarını almak için yayınlanan bir sürüm.Ben en azından buna kanaat getirdim.Benim gözümde Ne yazık ki MS mobile sektörde sağlam duvara çarptı ve az hasarla yoluna devam etmek istiyor ama bunca kullanıcıya attığı bu güzel kazığı bir kez daha yememek için herkes Windows Mobile duyunca bir kez değil en az 10 kez düşünerek yanaşacağına eminim.
Bu günlerde çok duyduğunuz şu kelime ile yazımı bitiriyorum.
Microsoftu KINIYORUM.......

Hocam peki 1520 ye kurduğunda herhangi bir sıkıntı verdi mi ? özellikleriyle ilgili bir sıkıntı var mı ? kamera, dokunmatik vs. cevap verirsen sevinirim.

saynesim

saynesim

Üye
Şimdi tamamen kesinleşti mi lumia 1020 820 920 925 telefonlara Windows 10 gelmiyecekmi

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Artık burda birisine wm önermek için en ufak sebep kalmadı. Stabilite diyorduk o da yok. artık s4 mini kullanıyorum ara ara takılmalar oluyor ama sağladığı kolaylık için katlanmaya değer.
Müşteri memnuniyeti her alanda sıfır. Umurlarında değil. Cihazdan memnunsunuz diyelim servise verip rezil oluyorsunuz. Elinizde ki cihazlarında 2. el piyasası hiç yok. G*t gibi kaldık :) s7 edge alıyorum ben yarın herkese burda sabırlar diliyorum.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Şimdi tamamen kesinleşti mi lumia 1020 820 920 925 telefonlara Windows 10 gelmiyecekmi
O telefonlara mutlaka Windows 10 gelecek diye düşünüyorum.
Çünkü;
1- Büyük baskı olacak..
2- Şu ya da bu şekilde bu telefonları ihmal etmemeleri gerekiyor,
Zamanının en önemli ve hatta amiral gemisi telefonları sayılıyor. Eğer onları pas geçerlerse büyük tepki alırlar.
3- Söz verdiler.
Belki sadece onlar için özel bir Windows 10 hazırlayabilirler. Bu ne zaman olur, bekleyip göreceğiz..

Ancak 512 MB RAM ile çalışanlara ise geleceğini pek sanmıyorum.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Artık burda birisine wm önermek için en ufak sebep kalmadı. Stabilite diyorduk o da yok. artık s4 mini kullanıyorum ara ara takılmalar oluyor ama sağladığı kolaylık için katlanmaya değer.
Müşteri memnuniyeti her alanda sıfır. Umurlarında değil. Cihazdan memnunsunuz diyelim servise verip rezil oluyorsunuz. Elinizde ki cihazlarında 2. el piyasası hiç yok. G*t gibi kaldık :) s7 edge alıyorum ben yarın herkese burda sabırlar diliyorum.
neden cihazı kabul etiniz?

enessrsy

enessrsy

Üye
O telefonlara mutlaka Windows 10 gelecek diye düşünüyorum.
Çünkü;
1- Büyük baskı olacak..
2- Şu ya da bu şekilde bu telefonları ihmal etmemeleri gerekiyor,
Zamanının en önemli ve hatta amiral gemisi telefonları sayılıyor. Eğer onları pas geçerlerse büyük tepki alırlar.
3- Söz verdiler.
Belki sadece onlar için özel bir Windows 10 hazırlayabilirler. Bu ne zaman olur, bekleyip göreceğiz..

Ancak 512 MB RAM ile çalışanlara ise geleceğini pek sanmıyorum.

Rüyalarda buluşuruz..:bira:
----
Arkadaşlar siz-biz WP Eko sisteminin belki %70'ini belki daha fazlasını oluşturan cihaz sahipleri kandırıldık bunu hepimiz biliyoruz ama hala itiraf etmekten imtina ediyoruz.
Bu adamlar ilk yapıyı verirken yani WP10 yapmaya başladıklarında dediler ki; Arkadaşlar Windows Phone kullanan bütün telefonlar resmi güncellemeyi alacak, bunu diğer firmalar yapamıyor fakat biz yapacağız. Biz de hatırlayın diğer sistemleri gömdük dedik ki bizim cihazımız 3-4 yıllık olsa bile güncelleme alacak, aradaki berbat kullanmanın imkansız olduğu yapılara rağmen moral bozmayıp finali bekledik. Final yayınlandı (ne kadar final olduğu tartışılır) geçen yıl bütün cihazlar güncelleme alacak diyen Microsoft'tan abiler bu sefer 'Ya biz uğraştık, eski cihazları sorunsuz çalıştırmak için epey çabaladık ama olmadı WP10 sadece şu şu cihazlara gelecek' diye liste yayınladılar. E güzel abicim bunun için 1 koca yıl uğraşmak yerine en başta biz über bir sistem yapacağız ondan dolayı da eski donanıma sahip telefonlar maalesef bu güncellemeyi alamayacak fakat alacağınız yeni telefonlar ile size harika ve kusursuz bir deneyim sunacağız deseler çok daha gerçekçi ve akıllıca olmaz mıydı? Bugün mobil cihaz kullanımı açısından, bütün sistemler içinde bir avuç WP kullanıcısının çoğunu küstürmek ne işinize yaradı? -Ayrıca iyi diye yaptıkları telefonun içinden kulaklık çıkmıyor yahu! adamlar 900 liralık telefona kulaklık geçtim Otg aparatı bile koyuyorlar ayrıca halihazırda yeni denilebilecek telefon bile yok- Bana yaptıkları garip ve aptalca geldi. Başka sisteme geçeceğim yaygarası yapmayacağım ama artık güncelleme, haber vb şeyleri okumayı bırakacağım bu platform ile alakalı. Hepimize geçmiş olsun.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Rüyalarda buluşuruz..:bira:
----
Arkadaşlar siz-biz WP Eko sisteminin belki %70'ini belki daha fazlasını oluşturan cihaz sahipleri kandırıldık bunu hepimiz biliyoruz ama hala itiraf etmekten imtina ediyoruz.
Bu adamlar ilk yapıyı verirken yani WP10 yapmaya başladıklarında dediler ki; Arkadaşlar Windows Phone kullanan bütün telefonlar resmi güncellemeyi alacak, bunu diğer firmalar yapamıyor fakat biz yapacağız. Biz de hatırlayın diğer sistemleri gömdük dedik ki bizim cihazımız 3-4 yıllık olsa bile güncelleme alacak, aradaki berbat kullanmanın imkansız olduğu yapılara rağmen moral bozmayıp finali bekledik. Final yayınlandı (ne kadar final olduğu tartışılır) geçen yıl bütün cihazlar güncelleme alacak diyen Microsoft'tan abiler bu sefer 'Ya biz uğraştık, eski cihazları sorunsuz çalıştırmak için epey çabaladık ama olmadı WP10 sadece şu şu cihazlara gelecek' diye liste yayınladılar. E güzel abicim bunun için 1 koca yıl uğraşmak yerine en başta biz über bir sistem yapacağız ondan dolayı da eski donanıma sahip telefonlar maalesef bu güncellemeyi alamayacak fakat alacağınız yeni telefonlar ile size harika ve kusursuz bir deneyim sunacağız deseler çok daha gerçekçi ve akıllıca olmaz mıydı? Bugün mobil cihaz kullanımı açısından, bütün sistemler içinde bir avuç WP kullanıcısının çoğunu küstürmek ne işinize yaradı? -Ayrıca iyi diye yaptıkları telefonun içinden kulaklık çıkmıyor yahu! adamlar 900 liralık telefona kulaklık geçtim Otg aparatı bile koyuyorlar ayrıca halihazırda yeni denilebilecek telefon bile yok- Bana yaptıkları garip ve aptalca geldi. Başka sisteme geçeceğim yaygarası yapmayacağım ama artık güncelleme, haber vb şeyleri okumayı bırakacağım bu platform ile alakalı. Hepimize geçmiş olsun.
Eyvallah
Merak etmeyin verdikleri w10 degil sizin kullandiginiz on izlemenin laciverti lumia telefonlar 8.1 le bile mukemmel tek eksigi uygulama yoksa baska bir sorunu yok. Bence tukurduklerini yalayacaklar bu kadar kisiyi magdur etmeleri yanlarina kalmaz.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve maydinmaydin
dücane

dücane

Üye
Hatirlarsaniz gecenlerde "Aklinizi basinizdan alacak yenilikler gelecek" diyen iki Microsoft iscisinin (Rich Turner ve Scott Hanselmann) tweetleri üzerine bugün Gabriel Aul´dan twitter üzerinden yorum geldi ve o iki calisanin tweetlerine bir düzenleme yapti

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hatirlarsaniz gecenlerde "Aklinizi basinizdan alacak yenilikler gelecek" diyen iki Microsoft iscisinin (Rich Turner ve Scott Hanselmann) tweetleri üzerine bugün Gabriel Aul´dan twitter üzerinden yorum geldi ve o iki calisanin tweetlerine bir düzenleme yapti

Onlar PC için konuştu, bu mobil için konuştu :)

Üst Alt