System X
Üye
kardeş benim daha çok eleştirdiğim microsoft stratejisi yada beceriksizliği...yani bu stratejinin olması gereken yerde adam akıllı bir windows 10 olmalıydı.şimdi benim telefonuma adam akıllı windows 10 gelse bile ben buraya bir yığın eleştiriyi yine yazacaktım. 6 yıldır gelinen noktada artık temel seviye şeylerde sıkıntı olmaması gerekir. dns değiştirme yok otg yok mhl yok.müzik uygulamasını kapatıyorsun müzik çalmaya devam ediyor.şarj yüzdesi hala bilmem ne yerde.ekolayzır bilmem neyin sağ bacağında.kişiselleştirme namına 8.1 in üzerine bişey eklenmemiş.renk eklemekten acizler bunlar.sistemin dosya okuma hızı yavaş.symbianda bile dosyalar klasörler daha hızlı açılıyordu. geliştirici tarafı çok kısır.müzik çalarlar bildiğin arayüz. düzgün çalışan bir tarayıcı yok. edgede özellik yok başta tarayıcının ilerisi gerisi olmazmı ya... yandexi de bir güzel dayatıyorlar millete... port uygulama demek performans kaybı demek.performans iyi olsa bile pil kaybı demek.sana göre öyle dostum. Bende gayet memnunum 640XL kullanıyorum. Daha öncesinde htc 8x kullanıyordum. WM10 alacak olmasından dolayı 8xi elimden çıkarıp bu cihaza geçtim. Çok şükürde memnunum şuan. Ha microsotun eski cihazlara güncelleme vermemesi gerçekten adilik.
Ancak sistem hususunda bakarsak bence çok çok iyi bir sistem. Universal uygulamalar mukemmel uyum içerisinde çalışıyor.
diğer taraftan windows cihazları da kısır.qualcomm dışına çıkamamış sistemin hala optimizasyon sorunları oluyorsa bu işte büyük bir tersliğin olduğuna da delalet. hele bir de mediateki de soksunlar o zaman görün siz curcunayı.hepten sıvarlar bunlar.
universal uygulamaların mobil taraf için bir faydası yok.pc için bir kaç mobil oyunu bilgisyarda oynayabiliyoruz aynı xbox hesabından hepsi bu.
programlar yine çok kısır ve dahası zaten x86nın yanında adını bile telafuz etmeye gerek yok.