Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Ben bir şey anlamadım beyler, şimdi insider son yapı yüklü, fast seçerek Redstone yapıya mı geçmiş olacağız ?
Galiba yeni nesil cihazlar içinmiş :allalla:

remzi33

remzi33

Üye
Arkadaşlar 24. Yapıyı mobilde yükleyen var mı?

skynet

Üye
24. yapıyı liste dışındakiler kurabiliyor mu ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şikayetlerinizi dile getirmenizi anlıyorum ki bu da normal, ama başka platformdan telefon önermenin, hele şu yukarıdaki mesajın bu konu ile ne alakası var onu anlamış değilim.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Murat Alper, sfgnrl ve 1 kişi daha
enessrsy

enessrsy

Üye
Arkadaşlar 24. Yapıyı mobilde yükleyen var mı?

Kötü haberlerden sonra milletin artık yapılar ile çok uğraşacağını sanmıyorum. Şu an kullandığımızdan daha iyi ve yeni bir deneyim olmayacak belli ki, ne gerek var yeni yapıya.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
remzi33

remzi33

Üye
Kötü haberlerden sonra milletin artık yapılar ile çok uğraşacağını sanmıyorum. Şu an kullandığımızdan daha iyi ve yeni bir deneyim olmayacak belli ki, ne gerek var yeni yapıya.
Pc ve Mobile aynı sürüm numarasına sahip yapılar verildi. Pc de önceki yapıya gore stabillik var. Bir de Edge eklenti desteğine kavuştu. Mobilde de yeni özellikler olabilir diye düşünüyorum. Ama güncellemeyi bulmuyor bende

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Pc ve Mobile aynı sürüm numarasına sahip yapılar verildi. Pc de önceki yapıya gore stabillik var. Bir de Edge eklenti desteğine kavuştu. Mobilde de yeni özellikler olabilir diye düşünüyorum. Ama güncellemeyi bulmuyor bende
Güncelleme sadece Lumia 950, 950 XL, 650, 550, Xiaomi Mi4 ve ALCATEL ONETOUCH Fierce XL için yayınlandı. Diğer modeller yakında dahil edilecek.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
eve internet bağlandıktan sonra bir ihtimal ilk defa insider'a dahil olabilir demek oluyor bu durum benim için...

ups yanlış başlık :blush:

stockton

Üye
Redstone yapıları aşağıdaki modeller ile devam edecek:
  • Alcatel OneTouch Fierce XL
  • BLU Win HD W510U
  • BLU Win HD LTE X150Q
  • Lumia 430
  • Lumia 435
  • Lumia 532
  • Lumia 535
  • Lumia 540
  • Lumia 550
  • Lumia 635 (1GB)
  • Lumia 636 (1GB)
  • Lumia 638 (1GB)
  • Lumia 640
  • Lumia 640 XL
  • Lumia 650
  • Lumia 730
  • Lumia 735
  • Lumia 830
  • Lumia 930
  • Lumia 950
  • Lumia 950 XL
  • Lumia 1520
  • MCJ Madosma Q501
  • Xiaomi Mi4

Bu bir sonraki yapıda rs'ye dahil olacak telefon listesi mi yoksa rs'yi alacak telefonların listesi mi? 920 vs'ye gelmeyecek demek mi oluyor?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu bir sonraki yapıda rs'ye dahil olacak telefon listesi mi yoksa rs'yi alacak telefonların listesi mi? 920 vs'ye gelmeyecek demek mi oluyor?
RS'ye dahil olacak cihaz bunlar. 920 görünmüyor. Olmayan diğer cihazlar için de 10586.xxx son yapı olarak kalacak.

saynesim

saynesim

Üye
Arkadaşlar biri net cevap versin lumia 1020 için resmi güncelleme gelecekmi

YkPkY

YkPkY

Üye
RS'ye dahil olacak cihaz bunlar. 920 görünmüyor. Olmayan diğer cihazlar için de 10586.xxx son yapı olarak kalacak.
yani bugüne kadar ki verdiğim destek burada son buluyor.
ms ***** windowsa ve office de savaş açmış.
lisanslarım bitmek üzere.
O zaman crackle yola devam.fazlasıyla haketti.çünkü güvenimi bitirdi.hayırlısı olsun.Herkes menfaatince.ticaret nihayetinde
iosa para biriktirmeye şimdiden başlayım,seneye anca birikir,hatta birikmeyebilir bea,bi tofaş parası,alsaydım çoktan alırdım :D

Bay H

Bay H

Üye
14291 numaralı yapıyı Lumia 920'ye henüz yükledim, telefon uygulamasında numara çevirme kısmı biraz daha normal hale dönmüş, 1 saniye kadar takıldıktan sonra normale dönüyor.

Yapı genel kullanım ile şuan için oldukça rahat çalışıyor, Microsoft vermese de yeni yapıyı biz kullanmaya devam ederiz :cool :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: serinaga, Sensation, dark_13 ve 1 kişi daha
yasirtaha

yasirtaha

Üye
14291 numaralı yapıyı Lumia 920'ye henüz yükledim, telefon uygulamasında numara çevirme kısmı biraz daha normal hale dönmüş, 1 saniye kadar takıldıktan sonra normale dönüyor.

Yapı genel kullanım ile şuan için oldukça rahat çalışıyor, Microsoft vermese de yeni yapıyı biz kullanmaya devam ederiz :cool :kıskıs:
Nasıl yüklüyorsun bi söyle de bende şansımı deniyim :ehe

System X

System X

Üye
beceriksiz microsoft eskiden bi iyi bi kötüydü şimdi hepten batırdı.yapamadık sıvadık diye açıklama yapsınlar bari. symbian bile 512mb ram tek çekirdek ile harikalar yaratıyordu.bi tarayıcı sıkıntısı vardı sadece...bu sistemden ve microsofttan bir cacık olmaz.bunu çok güzel anlattılar bize.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
.BlueTR

.BlueTR

Üye

Registry editor sağolsun :ehe
Bende önceki redstone yapısını 630 a yüklemiştim ilk 2 gün çok iyiydi sanarsın 630 için optimize edilmiş. Ama sonra 10586dan daha beter oldu.

jetgil

jetgil

Üye
beceriksiz microsoft eskiden bi iyi bi kötüydü şimdi hepten batırdı.yapamadık sıvadık diye açıklama yapsınlar bari. symbian bile 512mb ram tek çekirdek ile harikalar yaratıyordu.bi tarayıcı sıkıntısı vardı sadece...bu sistemden ve microsofttan bir cacık olmaz.bunu çok güzel anlattılar bize.

sana göre öyle dostum. Bende gayet memnunum 640XL kullanıyorum. Daha öncesinde htc 8x kullanıyordum. WM10 alacak olmasından dolayı 8xi elimden çıkarıp bu cihaza geçtim. Çok şükürde memnunum şuan. Ha microsotun eski cihazlara güncelleme vermemesi gerçekten adilik.
Ancak sistem hususunda bakarsak bence çok çok iyi bir sistem. Universal uygulamalar mukemmel uyum içerisinde çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, suyunsesi ve sfgnrl
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Yatay kilit ekranıda güzel bugmış yani. Navigasyon barıda dönmüştüde ekran görüntülerinde çıkmıyor 630da.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Üst Alt