Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Messenger de Facebook gibi kapalı beta:

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar konuyla alakasız ama bi sorum var. Yeni konu açmak istemediğim için buraya yazıyorum.
Inovaxis INV-100S Bluetooth kulaklık kullanıyorum. Her şey iyi güzel de bi tek şunu çözemedim. Kulaklık bağlıyken bildirim sesleri sadece kulaklıkta çalıyor. Telefonda çalmıyor. Ama arama geldiğinde hem kulaklıkta uyarı sesi geliyor. Hem de normal zil sesi çalıyor. Bunun bir ayarı var mı? Varsa nerde?

Kaç zamandır bende bulamadım böyle bir ayar maalesef, ben de Samsung HS3000 bluetooth kulaklık kullanıyorum, aynen dediğiniz gibi durum. Hatta araç kitine bağlandığında da durum aynı, Bluetooth hoparlöre bağlandığında da. Yani cihazdan mı kaynaklanıyor diyeceğim ama değil ...

Son düzenleme:
mp2934

mp2934

Üye
Uygulamadan uygulama menüsüne çıktığınızda arka planın çok koyu veya açık olması sorunu giderildi
Ses kontrolünde şarkı isminin birkaç kez görünmesi sorunu giderildi
Yazarken veya resetlerken takılı kalma sorunu giderildi
Canlı kutucuk yenileme mantığında iyileştirmeler yapıldı.
Özellikle hava durumu uygulamalarının kutucuklarında beklenmedik silinme sorunu giderildi
Lumia 950 gibi cihazlarda başlangıç ekranı arka planı takılma sorunu giderildi
Klavyenin uygulama listesi üzerinde takılı kalma sorunu giderildi
%350 DPI’da bazı uygulama ikonlarının kutucuk üzerinde çok küçük görünme sorunu giderildi
Daha fazla bildirim butonundaki sorun giderildi
Bazı dillerde @ butonunun içeriği yapıştırma sorunu giderildi
Eğer ayarladığınız özel bildirim sesi silindiyse daha önce sessiz kalıyordu, ancak bu sefer dosya silindiyse varsayılan zil sesine çevriliyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Uygulamadan uygulama menüsüne çıktığınızda arka planın çok koyu veya açık olması sorunu giderildi
Ses kontrolünde şarkı isminin birkaç kez görünmesi sorunu giderildi
Yazarken veya resetlerken takılı kalma sorunu giderildi
Canlı kutucuk yenileme mantığında iyileştirmeler yapıldı.
Özellikle hava durumu uygulamalarının kutucuklarında beklenmedik silinme sorunu giderildi
Lumia 950 gibi cihazlarda başlangıç ekranı arka planı takılma sorunu giderildi
Klavyenin uygulama listesi üzerinde takılı kalma sorunu giderildi
%350 DPI’da bazı uygulama ikonlarının kutucuk üzerinde çok küçük görünme sorunu giderildi
Daha fazla bildirim butonundaki sorun giderildi
Bazı dillerde @ butonunun içeriği yapıştırma sorunu giderildi
Eğer ayarladığınız özel bildirim sesi silindiyse daha önce sessiz kalıyordu, ancak bu sefer dosya silindiyse varsayılan zil sesine çevriliyor
bu hataların hepsinden haberleri varmıy mış iyi ya en azından bundan emin olduk artık, geri bildirimleri değerlendiriyorlar yani bunların hepsinin niye bu kadar zaman sonra giderildiği konusu ise bambaşka bir konu en azından bu sorunlar düzeldiyse çok iyi benim açımdam

• Beğen
Tepkiler: mp2934
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Yapı 14283 ile gelenler

En sonunda Outlook Posta için etkileşimli bildirimler.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ve Telefon uygulamasında telesekreter

Ya şu Sim2 takılı değilse neden simgesini görünür yapmışlar ki? Nasıl bir zihniyet var bu adamlarda. Kullanmıyorsa göstermesin kardeşim, insan da göz olur nizam olur.:bangin:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

skynet

Üye
OneNote
Windows Kamera
Outlook posta ve takvim
Microsoft Telefon

Güncellendi
Kamera da değişiklik yok yine en boy oranı sorunu devam ediyor ve telefon güncellemesinden sonra üst menü ingilizce oldu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
OneNote
Windows Kamera
Outlook posta ve takvim
Microsoft Telefon

Güncellendi
Kamera da değişiklik yok yine en boy oranı sorunu devam ediyor ve telefon güncellemesinden sonra üst menü ingilizce oldu

İyi yine sana bir şey gelmemiş.

O bir mağaza hatasıydı ve düzeltildi. Şu anda sistem uygulamalarında güncelleme gelen yok.

Ekli dosyalar

YkPkY

YkPkY

Üye
Arama üst satırı bendede İngilizce

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Word , excell , PowerPoint , one note ofis programlarına cümbür cemaat güncelleme gelmiş:kop2:

• Beğen
Tepkiler: dark_13
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
MixRadio bitirilmeyecek miydi ya, az önce güncelleme geldi.

stockton

Üye
920'de, Mobil verideyken ortaya çıkan ısınma sorunu epeydir yok ama yoğun kullanmamama rağmen şarjın deli gibi bitmesi devam ediyor. 8'de dolu olarak şarjdan çıkarttığım telefon, serviste 40 dakikalık müzik dinleme dışında nerdeyse cebimden çıkmadı ama şu an %25'e kadar düşmüş! Şu firmware verilse de bir istikrara kavuşsak artık!

versino2

versino2

Üye
Veeeee bir hafta daha final gelmeden bitti artık insanları oyalamak için yalan haberlerede başladılar.Meksika,Avustralya,İtalya ....... Sahtekâr herifler

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve System X
hakikidaredevil

hakikidaredevil

Üye
İyi yine sana bir şey gelmemiş.

O bir mağaza hatasıydı ve düzeltildi. Şu anda sistem uygulamalarında güncelleme gelen yok.
Ayarlar menüsündeki şu takılmalarda bir düzelse.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
arkdaşlar onumuzdekı 4 hafta içinde gelebilirmiş tam surum fakat şuankı surumle arada fark yokmuş :D adı dısında

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Çok bir şey istemiyorum sadece bizim şu 22. 23. Yapı diye saydığımız yapıları Microsoft'unda saymış olduğunu bilsem yeter

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Bay H

Bay H

Üye
Neredeyse bitti kısmı bir adım daha kısalmış yeni sürümde. Her Redstone yapısında bir aşama düşse :ehe

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl ve Esendağlı
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Interop yaparsanız mobilde de hosts dosyası aracılığıyla reklamlardan kurtulabilirsiniz. Telefonun zaten 512mb rami var yarısını sistem yiyor yarısınıda Edge ve reklamlar.

bilalbilik

bilalbilik

Üye
Mobilde geliştirici modunu açtıktan sonra pc ye gerek kalmadan direk telefon üzerinden .xap dosyası yukleye bilirsiniz bu ozellik daha öncede vardı ama kullanılamıyordu 22. Yapıda aktif ve çalışıyor özellikle 512 mb sınırına takılanlar için

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

Üst Alt