Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Kardeşime verdim, şu an o kullanıyor.

Heralde W10 final öncesi verecekleri "Firmware" güncellemesi ile düzeltilecek.
Yoksa şimdiye kadar düzeltmeleri lazımdı :hmmm

Hocam belki de 2 - 3 yıllık olmuş eski nesil cihazların kullanıcıları artık boş verdiler de geri bildirim falan yollamıyorlardır. Hem zaten Microsoft'unda bu cihazları adam gibi test ettiğini sanmıyorum. Bence Finalde de düzelmez. Galiba sadece yeni cihazlardan gelen geri bildirimler ve şikayetlere öncelik verdiler. Hızlıca onları düzeltmeye toparlamaya çalışıyorlar gibi algılıyorum ben. Yani o konuda eski cihazlardan şikayet veya geri bildirim ya pek gitmiyor adamlara, ya da eski cihazları toparlama işini final sonrasına attılar.

dakamon

dakamon

Üye
Ben LG G5'i bekliyorum. (15 Mart'ta Türkiye tanıtımı var, 20'sinden sonra da satışta olacak muhtemelen)

G5 yerine S7 edge almanı tavsiye ederim :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
G5 yerine S7 edge almanı tavsiye ederim :)
Aradaki bin lira'cık farkı ben karşılarım diyorsun yani :kıskıs:

Windows Phone 8.1 cihazların ilk nesillerinde görülen kilit ekranında internet paylaşımı sorunu, muhtemelen bu cihazlara güncellemenin ikinci grupta verilmesi nedeni ile şimdilik arka planda tutuluyor. Öncelik birinci gruptaki cihazlara en sorunsuz hali ile güncelleme verebilmek gibime geliyor.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Ben LG G5'i bekliyorum. (15 Mart'ta Türkiye tanıtımı var, 20'sinden sonra da satışta olacak muhtemelen)

farkında değiller abi :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
farkında değiller abi :)

Gabe sözde "farkındayız" demişti ama hala ses yok.
Mesajımda da belirttiğim gibi ve Ali Kemal'in de söylediği gibi, ilk nesil cihazları ve sorunlarını sanırım sonraya bıraktılar.
Zaten bazı cihazların W10 Final güncellemesini almadan önce Firmware güncellemesi alması gerektiği belirtilmişti.
Sözün özü, bizim ilk nesil cihazların W10'u sorunsuz olarak alması ve kullanması ancak Nisan ayında olacak gibi duruyor.

dakamon

dakamon

Üye
Mesajımda da belirttiğim gibi ve Ali Kemal'in de söylediği gibi, ilk nesil cihazları ve sorunlarını sanırım sonraya bıraktılar.
Zaten bazı cihazların W10 Final güncellemesini almadan önce Firmware güncellemesi alması gerektiği belirtilmişti.
Sözün özü, bizim ilk nesil cihazların W10'u sorunsuz olarak alması ve kullanması ancak Nisan ayında olacak gibi duruyor.

Nisan mı? Çok iyimsersin abi. :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, skynet, KırmızıBeyaz60 ve 1 kişi daha
dücane

dücane

Üye

Dr.Windows Admin´in edindigi bilgilere göre, ilk nesil lumia cihazlarin birkaci resmi güncellemeyi alamayacak. Alacak olan ilk nesil lumialarin da tüm hatalari giderilmeyecek. Onlara fazla önem verilmeyecek. Ikinci nesil ve X50 serili cihazlar önplan da tutulacak. Yani ilk nesil cihazlar daima performans, stabilite ve sarj problemleri yasayaca bilecek. Simdi olmasa da ileride büyük ihtimal resmi güncellemeyi alamayan telefonlar da Insider´dan cikartilacaklar. Ama dedigim gibi simdi degil, ileride. Daha zamani var

Kaynak:

0MG90

0MG90

Üye
Dr.Windows Admin´in edindigi bilgilere göre, ilk nesil lumia cihazlarin birkaci resmi güncellemeyi alamayacak. Alacak olan ilk nesil lumialarin da tüm hatalari giderilmeyecek. Onlara fazla önem verilmeyecek. Ikinci nesil ve X50 serili cihazlar önplan da tutulacak. Yani ilk nesil cihazlar daima performans, stabilite ve sarj problemleri yasayaca bilecek. Simdi olmasa da ileride büyük ihtimal resmi güncellemeyi alamayan telefonlar da Insider´dan cikartilacaklar. Ama dedigim gibi simdi degil, ileride. Daha zamani var

Kaynak:

1320 kaçıncı nesil oluyor?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Kaynak:

Olaya oldukça kötümser yaklaşmış :hmmm
O derece olacağını sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: n000k
dücane

dücane

Üye

Ama durum su an bunu gösteriyor. Ilk nesil cihazlarda taa bastan beri olan hatalar halen giderilmedi, oysa ki ikinci nesil cihazlar neredeyse hic hata ile karsilasmiyor. Ama yinede umudu yitirmemek lazim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
1320 kaçıncı nesil oluyor?
Birinci nesil.

Ama durum su an bunu gösteriyor. Ilk nesil cihazlarda taa bastan beri olan hatalar halen giderilmedi, oysa ki ikinci nesil cihazlar neredeyse hic hata ile karsilasmiyor. Ama yinede umudu yitirmemek lazim
Ben de o yönde bazı duyumlar almıştım. Özellikle Nokia'nın yaptığı iki tane Lumia cihazdaki donanım uyumluluk sorununu çözememişler. Bunlardan birinin Lumia 820 olduğunu biliyorum, diğeri de -yanlış hatırlamıyorsam- Lumia 1320 diye hatırlıyorum.

dücane

dücane

Üye
Birinci nesil.

Ben de o yönde bazı duyumlar almıştım. Özellikle Nokia'nın yaptığı iki tane Lumia cihazdaki donanım uyumluluk sorununu çözememişler. Bunlardan birinin Lumia 820 olduğunu biliyorum, diğeri de -yanlış hatırlamıyorsam- Lumia 1320 diye hatırlıyorum.

Umarim hepimizi sasirtirlar, fakat dedigim gibi, simdilik hersey tersini gösteriyor

skynet

Üye
Edge yine mala bağladı ve yine telefon donup kalıyor özellikle kamera,fotoğraflar ve mağazadan çıkarken

Bay H

Bay H

Üye
AutoCad360 evrensel olarak mağazaya gelmiş

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
afwerker

afwerker

Üye
AutoCad360 evrensel olarak mağazaya gelmiş

Dün yanlışlıkla güncelleme konusunda paylaşmışım. ve continuum desteği de bulunmakta.

skynet

Üye
Pil tasarrufunu açtığımda tuşların ışığı artık kapanmıyor

Üst Alt