skynet
Üye
Hayır yine aynı + kamera da ön kamerayı açıp ana kameraya geçiş yaptığında yine 16:9'dan 4:3'e geçiyor şaka gibiParlaklık ayarı düzeltilmişmi acaba ?
Neyse ki edge biraz adam olmuş
Hayır yine aynı + kamera da ön kamerayı açıp ana kameraya geçiş yaptığında yine 16:9'dan 4:3'e geçiyor şaka gibiParlaklık ayarı düzeltilmişmi acaba ?
Kardeşime verdim, şu an o kullanıyor.
Heralde W10 final öncesi verecekleri "Firmware" güncellemesi ile düzeltilecek.
Yoksa şimdiye kadar düzeltmeleri lazımdı![]()
Kardeşime verdim, şu an o kullanıyor.
Ben LG G5'i bekliyorum. (15 Mart'ta Türkiye tanıtımı var, 20'sinden sonra da satışta olacak muhtemelen)

Aradaki bin lira'cık farkı ben karşılarım diyorsun yaniG5 yerine S7 edge almanı tavsiye ederim![]()

Aradaki bin lira'cık farkı ben karşılarım diyorsun yani![]()

farkında değiller abiKardeşime verdim, şu an o kullanıyor.
Ben LG G5'i bekliyorum. (15 Mart'ta Türkiye tanıtımı var, 20'sinden sonra da satışta olacak muhtemelen)

farkında değiller abi![]()
Gabe sözde "farkındayız" demişti ama hala ses yok.
Mesajımda da belirttiğim gibi ve Ali Kemal'in de söylediği gibi, ilk nesil cihazları ve sorunlarını sanırım sonraya bıraktılar.
Zaten bazı cihazların W10 Final güncellemesini almadan önce Firmware güncellemesi alması gerektiği belirtilmişti.
Sözün özü, bizim ilk nesil cihazların W10'u sorunsuz olarak alması ve kullanması ancak Nisan ayında olacak gibi duruyor.

4 nisan da microsoft un doğum günü. Bir sürpriz yaparlar belkiNisan mı? Çok iyimsersin abi.![]()

Gabe sözde "farkındayız" demişti ama hala ses yok.
Mesajımda da belirttiğim gibi ve Ali Kemal'in de söylediği gibi, ilk nesil cihazları ve sorunlarını sanırım sonraya bıraktılar.
Zaten bazı cihazların W10 Final güncellemesini almadan önce Firmware güncellemesi alması gerektiği belirtilmişti.
Sözün özü, bizim ilk nesil cihazların W10'u sorunsuz olarak alması ve kullanması ancak Nisan ayında olacak gibi duruyor.
1320 kaçıncı nesil oluyor?Dr.Windows Admin´in edindigi bilgilere göre, ilk nesil lumia cihazlarin birkaci resmi güncellemeyi alamayacak. Alacak olan ilk nesil lumialarin da tüm hatalari giderilmeyecek. Onlara fazla önem verilmeyecek. Ikinci nesil ve X50 serili cihazlar önplan da tutulacak. Yani ilk nesil cihazlar daima performans, stabilite ve sarj problemleri yasayaca bilecek. Simdi olmasa da ileride büyük ihtimal resmi güncellemeyi alamayan telefonlar da Insider´dan cikartilacaklar. Ama dedigim gibi simdi degil, ileride. Daha zamani var
Kaynak:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dr.Windows Admin´in edindigi bilgilere göre, ilk nesil lumia cihazlarin birkaci resmi güncellemeyi alamayacak. Alacak olan ilk nesil lumialarin da tüm hatalari giderilmeyecek. Onlara fazla önem verilmeyecek. Ikinci nesil ve X50 serili cihazlar önplan da tutulacak. Yani ilk nesil cihazlar daima performans, stabilite ve sarj problemleri yasayaca bilecek. Simdi olmasa da ileride büyük ihtimal resmi güncellemeyi alamayan telefonlar da Insider´dan cikartilacaklar. Ama dedigim gibi simdi degil, ileride. Daha zamani var
Kaynak:

Olaya oldukça kötümser yaklaşmış
O derece olacağını sanmıyorum.
Birinci nesil.1320 kaçıncı nesil oluyor?
Olaya oldukça kötümser yaklaşmış
O derece olacağını sanmıyorum.
Ben de o yönde bazı duyumlar almıştım. Özellikle Nokia'nın yaptığı iki tane Lumia cihazdaki donanım uyumluluk sorununu çözememişler. Bunlardan birinin Lumia 820 olduğunu biliyorum, diğeri de -yanlış hatırlamıyorsam- Lumia 1320 diye hatırlıyorum.Ama durum su an bunu gösteriyor. Ilk nesil cihazlarda taa bastan beri olan hatalar halen giderilmedi, oysa ki ikinci nesil cihazlar neredeyse hic hata ile karsilasmiyor. Ama yinede umudu yitirmemek lazim
Birinci nesil.
Ben de o yönde bazı duyumlar almıştım. Özellikle Nokia'nın yaptığı iki tane Lumia cihazdaki donanım uyumluluk sorununu çözememişler. Bunlardan birinin Lumia 820 olduğunu biliyorum, diğeri de -yanlış hatırlamıyorsam- Lumia 1320 diye hatırlıyorum.
En çok beklediğim uygulama idi. İndiriyorum hemenAutoCad360 evrensel olarak mağazaya gelmiş

Dün yanlışlıkla güncelleme konusunda paylaşmışım. ve continuum desteği de bulunmakta.AutoCad360 evrensel olarak mağazaya gelmiş