Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapılan İyileştirmeler:

• Improvements for the reliability of app notifications, including text messages and alarms not ringing as scheduled.
  • Improvements for text message backup to reduce data and battery usage.
  • Fixes for Microsoft Edge with address bar suggestions showing late or persisting during navigation, “Close all tabs” not closing all tabs, and Word Flow on the address bar not functioning as expected.
  • Fix for a problem where the Microsoft account was not detected by the Outlook Mail, Outlook Calendar and People app. Attempting to add a new contact in this state caused the People app to crash for some users.
  • Fix for a problem that caused the Wi-Fi connection to temporarily switch off after prolonged use for some users.
  • Fix for a problem that caused first-party app updates to fail to install successfully for some users, leaving the apps in state where they cannot be launched.
  • Improvements for battery usage, Bluetooth connectivity, and OS reliability.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yapılan İyileştirmeler:

• Improvements for the reliability of app notifications, including text messages and alarms not ringing as scheduled.
  • Fixes for Microsoft Edge with address bar suggestions showing late or persisting during navigation, “Close all tabs” not closing all tabs, and Word Flow on the address bar not functioning as expected.
  • Fix for a problem where the Microsoft account was not detected by the Outlook Mail, Outlook Calendar and People app. Attempting to add a new contact in this state caused the People app to crash for some users.
  • Fix for a problem that caused the Wi-Fi connection to temporarily switch off after prolonged use for some users.
  • Fix for a problem that caused first-party app updates to fail to install successfully for some users, leaving the apps in state where they cannot be launched.
Bi önce ki yapıda Bluetooth bozulmuştu bende. Düzeltilmesi iyi olacak:)

dakamon

dakamon

Üye
Güncelleme ayrıca Insider olmayan 550, 650, 950 ve 950 XL kullanıcılarına da dağıtıldı.
Yani artık bu official olarak dağıtalacak sürüm diyebilirmiyiz? Acaba ne zaman official sürüm dağıtılmaya başlanır? @papakudioflu

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapılan İyileştirmeler:

Yapılan İyileştirmeler:
- Metin mesajları ve planlandığı gibi çalmayan alarm bildirimleri dahil, uygulama bildirimleri güvenilirliği için geliştirmeler.
- Veri ve pil kullanımını azaltmak için kısa mesaj yedekleme iyileştirmeleri.
- Microsoft Edge'de: Geç görünen veya gezinme sırasında devam eden adres çubuğu önerilerinin gizlenmeme sorunu düzeltildi. "Tüm sekmeleri kapat"a basınca kapatmama sorunu düzeltildi. Adres çubuğunda beklenildiği gibi çalışmayan Word Flow düzeltildi.
- Microsoft hesabı Outlook Posta, Outlook Takvim ve Kişiler uygulaması tarafından algılanmıyordu. Bu durum yeni bir kişi eklemek isteyen bazı kullanıcılarda Kişiler uygulamasının çökmesine sebep oluyordu. Bu sorun düzeltildi.
- Bazı kullanıcılar için uzun süreli kullanımdan sonra Wi-Fi bağlantısının geçici olarak kapatılmasına sebep olan sorun düzeltildi.
- Uygulamaları başlatılamaz halde bırakan bazı kullanıcılar için birinci taraf uygulama güncelleştirmelerinin başarılı olarak yüklenememesine sebep olan sorun düzeltildi.
- Pil kullanımı, Bluetooth bağlantısı ve işletim sistemi güvenilirlik geliştirmeleri.

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, suyunsesi, afwerker ve 1 kişi daha
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Magazada guncellenen uygulamanin bildirimi ne zaman gelecek

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29

onursarii

Üye
bende neden 1.14 gb boş alan istiyor? yahu ne yapsam düşüremedim ne yapacağım

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Biliyorum, olan şeyi ne diye kaldirdilarsa
8.1de olan güzel şeylerin çoğu yokki zaten. Sağa sola çekerek ileri geri yapmak bence çok güzeldi Edge denen tarayıcıyla hem bu özellik gitti hem de tarayıcı rahatlığı gitti.

skynet

Üye
Slow seçeneği ile yapılandırmak istediğimde hata veriyor :hmmm

Bu uyarıyı veriyor

Son düzenleme:
serinaga

serinaga

Üye
Hayret tesadüfe bak, bir arkadaşın L925'e 10586.122'yi yüklemeye çalışırken 10586.164 geldi. Benim telefona baktım yarıya gelmiş bile yükleme. Neyse yükleyenler olduysa, performans nasıl ? Var mı bir gelişme ?
Slow seçeneği ile yapılandırmak istediğimde hata veriyor :hmmm

Bu uyarıyı veriyor

Zaten bir güncelleştirmeye başlamış telefon, bunu yüklemelisiniz önce, ya da yarım kalmış bir güncelleme olabilir. Soft reset deneyin olmadı.

skynet

Üye
Hayret tesadüfe bak, bir arkadaşın L925'e 10586.122'yi yüklemeye çalışırken 10586.164 geldi. Benim telefona baktım yarıya gelmiş bile yükleme. Neyse yükleyenler olduysa, performans nasıl ? Var mı bir gelişme ?

Zaten bir güncelleştirmeye başlamış telefon, bunu yüklemelisiniz önce, ya da yarım kalmış bir güncelleme olabilir. Soft reset deneyin olmadı.

Güncellemeleri denetlediğimde bir şey bulmuyor soft reset de attım yine de aynı değişmedi zaten 8.1 den geçmeye çalışıyorum ama ne hikmetse olmuyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güncellemeleri denetlediğimde bir şey bulmuyor soft reset de attım yine de aynı değişmedi zaten 8.1 den geçmeye çalışıyorum ama ne hikmetse olmuyor
Release Preview ya da Fast deneyin.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İinsideri çalıştırıp slowu seçtinmi,bulması lazım.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
versino2

versino2

Üye
Adamlar inat yapar gibi habire yapı yayınlıyor.Finalin adı bile geçmiyor Hazirana Temmuza kaldıktan sonra ne anladım ben bu işten

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Anlaşılan Insider merkezi Redstone yapıları ile gelecek.

Bu arada ilk defa hem pc hem de mobilde insider sürümleri ile kararlı sürümler birlikte yayınlandı.
İllegal olarak redstone kurduğumda vardı ve sorunsuz çalışıyordu.
Bu arada ilk defa değil 3. oldu bu.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İllegal olarak redstone kurduğumda vardı ve sorunsuz çalışıyordu.
Bu arada ilk defa değil 3. oldu bu.
Pc ve mobil sürümlerinde birlikte yayınlanmasından bahsetmiyorum, Yapı 10586.164 pc ve mobilde insider olmayanlar için de yayınlandı. Yani hem insider hem de final olarak yayınlanmış oldu.

onursarii

Üye
çok garip ya 600 mb güncelleme var diyor indiriyor, sonra güncelleştirme yüklemeye hazırlanıyor ekranından sonra 1.14 gb yere ihtiyaç var diyor ve tüm indirme yeniden başlamak zorunda kalıyor.

Üst Alt