Pardon hocam okumamışım düzgünPc ve mobil sürümlerinde birlikte yayınlanmasından bahsetmiyorum, Yapı 10586.164 pc ve mobilde insider olmayanlar için de yayınlandı. Yani hem insider hem de final olarak yayınlanmış oldu.

Jason yaptığı açıklamada bu yapının .122 sürümü ile hemen hemen aynı olduğunu sadece hata gidermeleri ve performans iyileştirmeleri içerdiğini söyledi.Pardon hocam okumamışım düzgün
Kafam karışık yüklesemmi diyorumda 2 gün dayanamayıp yine 8.1e döneceğime eminim. Önceden daha sabırlıydım bu insider yapılarına şimdi 2-3 hata alınca telefonu fıydırasım geliyor.
Yapılan stabilite çalışmaları direk olarak sistemin varsayılan tarayıcısında hissedilir. Bu yapıda da genel olarak hata giderme ve performans iyileştirmeleri olduğu için sistem kaynaklarının kullanımı azaldıkça tarayıcının performansı artıyor.Edge de bariz bir performans artışı var
Yapıları artık yine neyin içine ettiler acaba diyerek yüklüyorum şahsen. Öyle bi bıkkınlık geldi ama hala tam sürüm gelemedi.bakalım bu sefer neyin laciverti olmuş.
4 Nisan 1975 (40 yıl önce) kurulduğuna göre belki 4 nisan da gelebiliryapı 25 son olur galiba....
[

sandisk ultra ve sandisk extreme serilerine bakmanı öneririm. sd kartlarda class farkı olur...neyse ki 4. sefer indirmesinde sıkıntı çıkmadı. tüm sosyal ağları silmek zorunda kaldım. sık kullandığım sosyal ağları micro sd'ye kurmuyorum çünkü aynı performansı vermiyor ama böyle güncelleme geldiği zaman sıkıntı yaşıyorum. micro sd'de olan uygulamaların kasmaması için micro sd kart önerisi olan var mı? yoksa sd kartlarda performans farkı yok mu?
@suyunsesi Bu son gelen yapıda (10586.164) wifi paylaştırma sorunu düzeldi mi Lumia 920'de, yoksa hala devam ediyor mu?

Özgür malesef düzelme yok. Tuş kilidi devreye girdiği anda kesiyor.@suyunsesi Bu son gelen yapıda (10586.164) wifi paylaştırma sorunu düzeldi mi Lumia 920'de, yoksa hala devam ediyor mu?
Hala benim WP10'a geçmem için bir sebep yokÖzgür malesef düzelme yok. Tuş kilidi devreye girdiği anda kesiyor.

Naptın sattın mı 920 yi![]()
Özgür malesef düzelme yok. Tuş kilidi devreye girdiği anda kesiyor.