Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Güncellemenin çıktığını duyunca bi kontrol edeyim dedim güncelleme inmiş kurmayı bekliyor :)

• Beğen
Tepkiler: dark_13

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Pc ve mobil sürümlerinde birlikte yayınlanmasından bahsetmiyorum, Yapı 10586.164 pc ve mobilde insider olmayanlar için de yayınlandı. Yani hem insider hem de final olarak yayınlanmış oldu.
Pardon hocam okumamışım düzgün :D
Kafam karışık yüklesemmi diyorumda 2 gün dayanamayıp yine 8.1e döneceğime eminim. Önceden daha sabırlıydım bu insider yapılarına şimdi 2-3 hata alınca telefonu fıydırasım geliyor.

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Edge de bariz bir performans artışı var

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Pardon hocam okumamışım düzgün :D
Kafam karışık yüklesemmi diyorumda 2 gün dayanamayıp yine 8.1e döneceğime eminim. Önceden daha sabırlıydım bu insider yapılarına şimdi 2-3 hata alınca telefonu fıydırasım geliyor.
Jason yaptığı açıklamada bu yapının .122 sürümü ile hemen hemen aynı olduğunu sadece hata gidermeleri ve performans iyileştirmeleri içerdiğini söyledi.

Edge de bariz bir performans artışı var
Yapılan stabilite çalışmaları direk olarak sistemin varsayılan tarayıcısında hissedilir. Bu yapıda da genel olarak hata giderme ve performans iyileştirmeleri olduğu için sistem kaynaklarının kullanımı azaldıkça tarayıcının performansı artıyor.

• Beğen
Tepkiler: symbianbelle
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
bu 1520 beni çok şaşırtmaya başladı. yalnızca %4 şarj yiyerek güncellemeyi kurdu. 920 de pfd kullandığım günler aklıma geliyor. resmi sürüm gibi. ancak bir uygulama yardımı olmadan kurulmuyor...

System X

System X

Üye
bakalım bu sefer neyin laciverti olmuş.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll, ogzhnoTr, DenizhaNq ve 1 kişi daha
.BlueTR

.BlueTR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: System X

onursarii

Üye
neyse ki 4. sefer indirmesinde sıkıntı çıkmadı. tüm sosyal ağları silmek zorunda kaldım. sık kullandığım sosyal ağları micro sd'ye kurmuyorum çünkü aynı performansı vermiyor ama böyle güncelleme geldiği zaman sıkıntı yaşıyorum. micro sd'de olan uygulamaların kasmaması için micro sd kart önerisi olan var mı? yoksa sd kartlarda performans farkı yok mu?

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
yapı 25 son olur galiba.... :)
[

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
neyse ki 4. sefer indirmesinde sıkıntı çıkmadı. tüm sosyal ağları silmek zorunda kaldım. sık kullandığım sosyal ağları micro sd'ye kurmuyorum çünkü aynı performansı vermiyor ama böyle güncelleme geldiği zaman sıkıntı yaşıyorum. micro sd'de olan uygulamaların kasmaması için micro sd kart önerisi olan var mı? yoksa sd kartlarda performans farkı yok mu?
sandisk ultra ve sandisk extreme serilerine bakmanı öneririm. sd kartlarda class farkı olur...

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar gece %91 bıraktım sabah %77 pil yüzdesi ile merak ettim pili sömüren neymiş diye ve yeni gelen Instagram Beta %14 ile birinciliğe oturmuş :) Doğal olarak şimdilik sildim uygulamayı, Sizde durum nedir ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Windows kamera.excel.p.point,onenote ve world güncellendi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
@suyunsesi Bu son gelen yapıda (10586.164) wifi paylaştırma sorunu düzeldi mi Lumia 920'de, yoksa hala devam ediyor mu?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 bilgisayarları Bluetooth üzerinden açmak için yeni bir uygulama geliştiriliyor.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, dark_13 ve afwerker
suyunsesi

suyunsesi

Üye
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Özgür malesef düzelme yok. Tuş kilidi devreye girdiği anda kesiyor.
Hala benim WP10'a geçmem için bir sebep yok :)

Rahatımı bozamıyorum WP8.1 ile devam.

Azıcık güzel gözükecek diye temel fonksiyonları kaybetmek bana göre değil.

Bu duruum MS'ye yakışmıyor ama napalım bozulmadı hıyar :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Naptın sattın mı 920 yi :)

Kardeşime verdim, şu an o kullanıyor.
Ben LG G5'i bekliyorum. (15 Mart'ta Türkiye tanıtımı var, 20'sinden sonra da satışta olacak muhtemelen)

Özgür malesef düzelme yok. Tuş kilidi devreye girdiği anda kesiyor.

Heralde W10 final öncesi verecekleri "Firmware" güncellemesi ile düzeltilecek.
Yoksa şimdiye kadar düzeltmeleri lazımdı :hmmm

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

ArMaGeDdOn_87

Üye
Parlaklık ayarı düzeltilmişmi acaba ?

Üst Alt