Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

soulmate35800

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sazobalı

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Uygulama gelişmeleri yeni buildlerden daha heyecan verici. Redstone yapıları tüm cihazlara gelse instaya sevindiğim kadar sevinmezdim. Hoş, hala 8.1de kalmayı düşünüyorum 6tag yeterli şuanlık.

Son düzenleme:
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni Instagramın mağaza yorumlarını gördükten sonra bazı kişilerin benimle aynı platformu kullandığından şüphelendim.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, serinaga, flutewoddy ve 1 kişi daha
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Teşekkürler kuruluma başladım ilki bitmedi daha açılsın ikinci kontrolü yapayım wp maceram ios tan fazla l800 modelinden başlayarak bir çok model kullandım yine yine yeniden wp kullanmak istedim:)

İlk yükleme bitti ikinci güncellemeyi bulmuyor kesin gelmesi gerek miydi

Sürüm numarası kaç şu anda?

serinaga

serinaga

Üye
Teşekkürler kuruluma başladım ilki bitmedi daha açılsın ikinci kontrolü yapayım wp maceram ios tan fazla l800 modelinden başlayarak bir çok model kullandım yine yine yeniden wp kullanmak istedim:)

İlk yükleme bitti ikinci güncellemeyi bulmuyor kesin gelmesi gerek miydi

Slow yüklediğiniz için muhtemelen son yapıyı yüklemiş olabilir, olmadı tekrar insider slow seçip tekrar kontrol edin ...
Sürüm numarası için Ayarlar/Sistem/Hakkında/Ek Bilgi/İS Sürümü yazan yere bakın ...
En son yapı ise İS Sürümü 10.0.10586.122 olması gerek ...

eRdaL.

eRdaL.

Üye
İs surum 107
Tekrar fast seçerek yaptım buldu güncellemeyi tşkler

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Microsoft Telefon güncellendi .

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Instagram uygulaması 3d touch destekliyor :ehe

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Onedrive güncelleme gelmiş :) @Sensation

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Mobiett,başlarken ve ondrive güncellendi bende ,Microsoft telefon güncellemesi bende de gözükmedi.

serinaga

serinaga

Üye
Microsoft Telefon güncellendi bende de ...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Telefonu bende buladım :)

enessrsy

enessrsy

Üye
Telefon güncellendi de numara çevirme yine sıkıntılı, bu olay ne zaman düzelecek acaba? (soru değildi)

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Edge de sayfalar arası geçiş ekranı kaydırarak olmuyor mu sanki daha önce var gibiydi

Üst Alt