Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
İşte bu üstüne gelmeden böyle :) Şurada belli oluyor.
Şu boş işler müdürlerine tek bir şey sormak isterdim
" MULTI WİNDOWS VE OTG desteği neden gelmedi"

2 sene oldu halen Multi Windows ve otg gelecek!!!

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve System X
YkPkY

YkPkY

Üye
Darısı messenger , facebook ve diğerlerinin başına :)

Edit : Uygulamadan çok atıyor şu anda ama ileride daha iyi bir hale gelecektir . Bu arada uygulamada 3d touch var şu an farkettim :D Fotoğrafa uzun basınca önizlemesi geliyor . Fotoğrafı yukarı çekince aşağıdan yorum yap butonu falan çıkıyor . Iphone'dakinin birebir aynısı .

Çünkü iphoneden portlandı :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:

ArMaGeDdOn_87

Üye
bugün vadafone avrupadaki bi ülkede güncellemeyi yayınlayacaktı,bununla ilgili bilgi varmı ?

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Arkadaşlar 930 a wp10 kuracagım slow mu fast mı preview mi seçeyim

Okasar profosyenel var hadi arkadaşlar bi cvp

Son düzenleme:
afwerker

afwerker

Üye
@Sensation
sence malumat düzmüdür :ehe:icelim:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, cemil baba, BomberMAn TR01 ve 2 diğerleri

onursarii

Üye
yeni instagram beta güzel olmuş fakat çok geç açılıyor geri bildirim yaptım bakalım seri seri güncelleme yaparlarsa güzel olabilir bi de kaldırsınlar şu beta yazısını artık yeter

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Teşekkürler arkadaşım
6s plus tan 930 a geçiş yapıyorum iyi mi:)

Slow kuracaksınız.
İlk güncellemeyi kurun . Cihaz kapanıp açılacak. Güncelleme kurulunca tekrar güncelleme kontrolü yapın. En son yapıyı bulacak. Onu da kurun .

Bu arada ip6s den lumiaya gelmek iyi cesaret ister . Elinizde ki 930 en iyi cihazlardan biridir ayrıca.
Umarım mağaza konusunda beklentileriniz çok yüksek değildir. :)

rainman3545

rainman3545

Üye
Yeni instagram beta hafıza kartında kuruluysa çok yavaş açılıyor ve bazen atıyor uygulamadan. Telefon hafızasına taşıdım şimdi çok daha iyi. Siz de deneyin bakalım sonuç ne olacak.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Slow kuracaksınız.
İlk güncellemeyi kurun . Cihaz kapanıp açılacak. Güncelleme kurulunca tekrar güncelleme kontrolü yapın. En son yapıyı bulacak. Onu da kurun .

Bu arada ip6s den lumiaya gelmek iyi cesaret ister . Elinizde ki 930 en iyi cihazlardan biridir ayrıca.
Umarım mağaza konusunda beklentileriniz çok yüksek değildir. :)

Teşekkürler kuruluma başladım ilki bitmedi daha açılsın ikinci kontrolü yapayım wp maceram ios tan fazla l800 modelinden başlayarak bir çok model kullandım yine yine yeniden wp kullanmak istedim:)

İlk yükleme bitti ikinci güncellemeyi bulmuyor kesin gelmesi gerek miydi

Son düzenleme:

soulmate35800

Üye
Yeni instagram beta hafıza kartında kuruluysa çok yavaş açılıyor ve bazen atıyor uygulamadan. Telefon hafızasına taşıdım şimdi çok daha iyi. Siz de deneyin bakalım sonuç ne olacak.
arkadaşım iyi geceler instagram betayı nasıl kurdun sadece 930 için mi iniyor bilgi vermeni rica etsem mağazada uygulama al aktif değil benim cihaz 830 son yapı kurulu

rainman3545

rainman3545

Üye
arkadaşım iyi geceler instagram betayı nasıl kurdun sadece 930 için mi iniyor bilgi vermeni rica etsem mağazada uygulama al aktif değil benim cihaz 830 son yapı kurulu
İki sayfa geriye git admin linkini paylaşmıştı. Ordan indir ve kur arkadaşım.

Üst Alt