0MG90
Üye
Vay canınaİşte bu üstüne gelmeden böyleŞurada belli oluyor.

Vay canınaİşte bu üstüne gelmeden böyleŞurada belli oluyor.

Şu boş işler müdürlerine tek bir şey sormak isterdimİşte bu üstüne gelmeden böyleŞurada belli oluyor.
İşte bu üstüne gelmeden böyleŞurada belli oluyor.

Çünkü iphoneden portlandıDarısı messenger , facebook ve diğerlerinin başına
Edit : Uygulamadan çok atıyor şu anda ama ileride daha iyi bir hale gelecektir . Bu arada uygulamada 3d touch var şu an farkettimFotoğrafa uzun basınca önizlemesi geliyor . Fotoğrafı yukarı çekince aşağıdan yorum yap butonu falan çıkıyor . Iphone'dakinin birebir aynısı .
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bugün değil, 7-13 mart arası görünüyor. Vodafone İtalya.bugün vadafone avrupadaki bi ülkede güncellemeyi yayınlayacaktı,bununla ilgili bilgi varmı ?
slow kurmalısın.Arkadaşlar 930 a wp10 kuracagım slow mu fast mı preview mi seçeyim
Okasar profosyenel var hadi arkadaşlar bi cvp
slow kurmalısın.

Asrın yeniliği. Yeminlenİşte bu üstüne gelmeden böyleŞurada belli oluyor.
Teşekkürler arkadaşım
6s plus tan 930 a geçiş yapıyorum iyi mi![]()

Slow kuracaksınız.
İlk güncellemeyi kurun . Cihaz kapanıp açılacak. Güncelleme kurulunca tekrar güncelleme kontrolü yapın. En son yapıyı bulacak. Onu da kurun .
Bu arada ip6s den lumiaya gelmek iyi cesaret ister . Elinizde ki 930 en iyi cihazlardan biridir ayrıca.
Umarım mağaza konusunda beklentileriniz çok yüksek değildir.![]()

arkadaşım iyi geceler instagram betayı nasıl kurdun sadece 930 için mi iniyor bilgi vermeni rica etsem mağazada uygulama al aktif değil benim cihaz 830 son yapı kuruluYeni instagram beta hafıza kartında kuruluysa çok yavaş açılıyor ve bazen atıyor uygulamadan. Telefon hafızasına taşıdım şimdi çok daha iyi. Siz de deneyin bakalım sonuç ne olacak.
İki sayfa geriye git admin linkini paylaşmıştı. Ordan indir ve kur arkadaşım.arkadaşım iyi geceler instagram betayı nasıl kurdun sadece 930 için mi iniyor bilgi vermeni rica etsem mağazada uygulama al aktif değil benim cihaz 830 son yapı kurulu
link aktif. senin edge masaüstü görünümde herhalde ? onu mobile al sayfayı yenilebugün vadafone avrupadaki bi ülkede güncellemeyi yayınlayacaktı,bununla ilgili bilgi varmı ?