Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Şahsen ben sıkıldım bu yapı olayından hele şu gelmek bilmeyen finali hayırlısıyla bir alayım daha da bulaşmam bu işlere :alsana: Gerçi daha da günceleme gelmez zaten :D

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
öncelikle port işi iyi birşey değil.hiç bir platformda iyi birşey değildir zaten... özellikle mobil donanımlar söz konusu ise... candy crush lumia 930 da akıcı olabilir ama herkesin o seviye de bir telefon almasını bekleyemezsiniz.lumia 820de candy crush hiç de akıcı değil.evet oynanabilir düzeyde ancak böylesine basit bir oyunda bile takılma görmek ilerisi için açık bir ipucu... diğer yandan batarya performasını geriye çeken bir unsur.
Elimde iki tane cihaz var şu anda. Birisi Lumia 930, diğeri de Sony Xperia Z1. Bu iki cihaz birebir aynı donanıma sahip. Snapdragon 800, 2GB Ram, 5 inç Full HD ekrana sahipler. Bu yüzden port oyun olarak Candy Crash Saga'yı gösterdim. Aynı Candy Crash Saga sürümünde iki cihaz arasında performans olarak dağlar kadar fark var. Lumia 930 bariz çok daha akıcı ve görsel kalite daha yüksek.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl, serinaga ve Esendağlı
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Windows 10 dan sonra isim degismeyecek denmisti

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Vay be adam portlama işine kötü dedi. Bu gözler bu forumda neleri gördü de boylesini gormedi

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve Sensation
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
950 ve 950 xl seriler aktif oldu değişim cihazı olarak 1520nin yerine 950xl yolladılar fatura bedelide önemli :)
Fatura bu, yeterli sanırım :gul:
Ayrıca ne sorun vardı da değişime karar verildi ve L1520'nizin tutarı nedir ?

Bizi bu rekorlar kesmez. Hedef 1.000.000 okunma ve üzeri, 500.000 cevap . Sağolsun beta süreci devam ettiği müddetçe bu rekorlar egale edilir. :):)
MS bu kafayla giderse olmaması mümkün değil yani :alkis

WhatsApp kullanırken reset atma sorunu yaşayan var mı? Lumia 1520

5 Dk önce yine oldu, whatsapptan mesajı gönderdim, dondu 2 sn sonra kapandı telefon.

Hım anladım, diğer arkadaşlarda da sorun yokmuş. İstersen uygulamayı kaldırıp denemediysen bi dene bakalım. :hmmm

afwerker

afwerker

Üye
Fatura bu, yeterli sanırım :gul:
Ayrıca ne sorun vardı da değişime karar verildi ve L1520'nizin tutarı nedir ?
Aynı evkurdan alınma fatura bedelide aynı ☺ cihazda ısınma vardı ve bazen dokunmatikte işlememe sorunu vardı.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
serinaga

serinaga

Üye
Bizi bu rekorlar kesmez. Hedef 1.000.000 okunma ve üzeri, 500.000 cevap . Sağolsun beta süreci devam ettiği müddetçe bu rekorlar egale edilir. :):)

Hele Redstone serileri birinci nesil cihazlara bir gelsin, bu rakamlara rahat ulaşılır :)
WhatsApp kullanırken reset atma sorunu yaşayan var mı? Lumia 1520

5 Dk önce yine oldu, whatsapptan mesajı gönderdim, dondu 2 sn sonra kapandı telefon.

Whatsapp'ı silip, telefona soft reset attıktan sonra tekrar kurup bir deneyin ...

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Aynı evkurdan alınma fatura bedelide aynı ☺ cihazda ısınma vardı ve bazen dokunmatikte işlememe sorunu vardı.
O zaman aynı sorunlardan muzdaribiz. ısınma da oluyordu ama en büyük sorun dokunmatik.
Bu mevzuyu, konuyu dağıtmadan özelden devam edelim..

• Beğen
Tepkiler: afwerker
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapıların süper çalıştığına bakmayın max 2 hafta ömürleri var. Ben 1 ay önce bi toplu güncelleme gelmişti onu kurmuştum çok süper, en iyi build derken 2. haftada edge bozuldu, galeri bozuldu, groove kendinden geçti.
En iyi build ödülünü ben 2 ay boyunca sorunsuz kullandığım 10166ya veriyorum.

Kapalı beta testindeymiş. Nasıl katıldınız bi yolu var mı?
Katılmadım, sadece videodan diğer platformlarla karşılaştırdım.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Şuan tek sorun fotoğraflarda yakınlaşma mevzusu başka türlü oldukça akıcı L625. Bu arada Candy Crush Saga 1 Gb cihazları bilmemde 512mbli cihazlarda bazen takılma oluyor yani prk akıcı değil ama genede oynanabiliyor.

Edit:Lumia 625 Microsoft Edge'den yazılmıştır :)

System X

System X

Üye
malum sitedeki 4gbram s820li windows 10 deneyimine bakabilirsiniz. tabi edgenin ve diğer tüm windows 10 sorunlarıyla ilgili tecrübeyi de görebilirsiniz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, BomberMAn TR01, sfgnrl ve 5 diğerleri
ko4fun

ko4fun

Üye
Link var mı acaba arama yapınca çıkmıyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
daha önce bunu dosya gezgini uygulamasında gören oldu mu, ben ilk kez bu gün gördüm

Üst Alt