Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Groove yine güncellenmiş, yine aynı sorunlar, yine hiçbir şey değiştirmeyen boş bir güncelleme!

Valla sıktın artık Microsoft! Telefonun en temel özelliklerinden birini bile kullanamıyoruz. Akşam işten dönerken 30-40 dakika müzik dinleyelim diyoruz, kafayı yedirtiyor!

Beğendiğim Perfect Music vardı. 8.1'de iyi çalışıyordu ama 10'da müzikleri görmüyor, telefonunuzu bilgisayara bağlayın diyor. Var mı kullanabilen Perfect Music'i arkadaşlar?

Perfect Music kullanıyorum, tek sıkıntı açılırken çok geç açılıyor, Groove Müzik şuan sorunsuz diyebilirim ...
@papakudioflu abi bana final geldi sanırım ? Abi pdryi ara ya ben iyi değilim yada Microsoft'a gidiyorum dedim final yolladılar ? Abi cihaz uçuyor :) :) Maşallah deyin.

Nassı yani ? :allalla:

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Perfect Music kullanıyorum, tek sıkıntı açılırken çok geç açılıyor, Groove Müzik şuan sorunsuz diyebilirim ...

Abi millet bi yığın sorun saymış bak bu gun 3 gun olacak henüz 1 defa kilitlendi cihaz ondada ben zorladım (el fenerine art arda basınca).
burada yazılan sorunları okudukça acaba bize başka bir güncelleme mi veriliyor diye şüpheleniyorum.
Abi acaba bazı cihaza özel optimizasyon mu yaptılarda sende bende sorun yokken onlarda sorun oluyor ?

Edit:Bu yazıyı Microsoft edgeden yazıyorum ve Edge bir defa bile sorun çıkarmadı.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

1520 kullanıcısı olarak bu yapı için olmuş diyebilirim. Grove müzik her zaman ki gibi. O yüzden loco Player kullanıyorum videolar uygulamasını kullanmıyorum ona da moli player alternatifini kullanıyorum.

Beni asıl şaşırtan edge oldu. Klavyeye gelince bazen saçmalasa da gayet oturmuş. Edge de yazmak eskisi gibi sorunlu değil.
Edge de tek eksiklik ileri geri butonları yada sağa sola sayfa kaydırma geliyor. Ona da alternatif yok değil. ucbrowser olsun maxthon olsun kullanılabilir.
Bu yapı üzerine final verilebilir gibime geliyor. Hadi bakalım hayırlısı diyelim.

bedby

bedby

Üye
Groove yine güncellenmiş, yine aynı sorunlar, yine hiçbir şey değiştirmeyen boş bir güncelleme!

Valla sıktın artık Microsoft! Telefonun en temel özelliklerinden birini bile kullanamıyoruz. Akşam işten dönerken 30-40 dakika müzik dinleyelim diyoruz, kafayı yedirtiyor!

Beğendiğim Perfect Music vardı. 8.1'de iyi çalışıyordu ama 10'da müzikleri görmüyor, telefonunuzu bilgisayara bağlayın diyor. Var mı kullanabilen Perfect Music'i arkadaşlar?
MixRadio kullanmıyor musunuz? Gayet sağlıklı çalışıyor.

bedby

bedby

Üye
Telefon güncellenince gidicek :( her platformda öldü artık
Hangi tarihe kadar kullanabileceğiz bilginiz var mı? Nokia'nın en sevdiğim uygulamalarından biriydi.Şuan Win10M yüklü ve hala severek kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hangi tarihe kadar kullanabileceğiz bilginiz var mı? Nokia'nın en sevdiğim uygulamalarından biriydi.Şuan Win10M yüklü ve hala severek kullanıyorum.
Line servisleri ile birlikte devam edecek. Beta süreci başladı diye hatırlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: bedby
Bay H

Bay H

Üye
Instagram uygulamasının evrensel sürümünün tamamlandığına dair bir bilgi verilmiş

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: saynesim, Murat Alper, BLasTeaR ve 8 diğerleri
...decode...

...decode...

Üye
Instagram uygulamasının evrensel sürümünün tamamlandığına dair bir bilgi verilmiş

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
iOS'tan portlanmış gibi duruyor ama Windows 10 evrensel betası bile gayet iyi gözüküyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iOS'tan portlanmış gibi duruyor ama Windows 10 evrensel betası bile gayet iyi gözüküyor.
Androidle karşılaştırdım her özelliği var. Video paylaşma, mesajlaşma filan. iOS'un arayüzüne baktım aynısı, çünkü iOS port :ehe
Videoda olmayan görseller için:

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Androidle karşılaştırdım her özelliği var. Video paylaşma, mesajlaşma filan. iOS'un arayüzüne baktım aynısı, çünkü iOS port :ehe
Videoda olmayan görseller için:

İnsanlarda port deyince olumsuz bir önyargı oluşuyor . Sanki port edilen uygulama yavaş çalışır , orjinali gibi çalışmaz gibi geliyor insana . Ama videoda gayet akıcı görünüyor uygulama .

• Beğen
Tepkiler: Murat.Demir
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İnsanlarda port deyince olumsuz bir önyargı oluşuyor . Sanki port edilen uygulama yavaş çalışır , orjinali gibi çalışmaz gibi geliyor insana . Ama videoda gayet akıcı görünüyor uygulama .
Candy Crash serisi de ios'tan port edildi ama çok akıcı çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, ErturkSahin, symbianbelle ve 2 diğerleri
dücane

dücane

Üye
Rudy Huyn daha yeni evrensel Instagram uygulamasinin hic bir zaman gelmeyecegini söylmemisti...

Yani gördügünüz resmi olmayan bir portlama

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rudy Huyn daha yeni evrensel Instagram uygulamasinin hic bir zaman gelmeyecegini söylmemisti...

Yani gördügünüz resmi olmayan bir portlama
Öyle durmuyor. Bildiğim kadarıyla iOS'tan öyle portlamak kolay değil, geliştiricisi yapabiliyor. Ama zaten geleceğini aylar önce Mark Zuckerberg söylemişti.

• Beğen
Tepkiler: Lumiance

stockton

Üye
MixRadio kullanmıyor musunuz? Gayet sağlıklı çalışıyor.

Benim uygulama listemde gözükmüyor MixRadio. Zaten gidecekse çok da önemli değil, bir kaç hafta kullanmak. Açıkçası ana ekranım bile düzensiz şu an, tam sürüm gelir de ondan sonra sıfırlar, baştan düzenlerim diye diye 3 aydır bekliyorum!

dücane

dücane

Üye
Öyle durmuyor. Bildiğim kadarıyla iOS'tan öyle portlamak kolay değil, geliştiricisi yapabiliyor. Ama zaten geleceğini aylar önce Mark Zuckerberg söylemişti.

Umarim senin dedigin dogrudur Hocam

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar insider güncellemelerini alabilmek için Pc deki hesabı da insider yaptım ama 2 gün oldu en son yayınlanan redstone yapısı veya daha öncekiler hiçbiri gelmedi . Telefondan insider'a geçtiğin anda güncellemeleri alabiliyorsun . Pc de farklı mı ?
insider'a pc giriş yaptıktan sonra alt kısımda sağa sola kaydırma sekmesi var yapılar hızlımı yavaş mı şekilde almak istediğiniz onu en sağa kaydırınca son yapıyı alırsınız ben de uzun süre baktım alamıyordum sonradan onu fark ettim

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
insider'a pc giriş yaptıktan sonra alt kısımda sağa sola kaydırma sekmesi var yapılar hızlımı yavaş mı şekilde almak istediğiniz onu en sağa kaydırınca son yapıyı alırsınız ben de uzun süre baktım alamıyordum sonradan onu fark ettim
microsoftun keyfina kalmış bir durum. Bazen 1 gunde güncelleme geliyor. Bazen ise bikaç gün sürüyor...

Üst Alt