Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Video çektikten sonra izlerken 1 dakikayı geçtikten sonra ekranın ortasında bir çizgi oluyor kırılma-yansıma gibi var mı böyle bir sorunu olan. Bir de Whatsapp'ta gönderilen fotoğrafı açıp geri dedikten sonra siyah ekranda 4-5 saniye kadar bekliyor bazen daha da uzun son bir haftadır başladı bu problem de.
telefonu sıfırladınız mı?
Her yapıdan sonra telefon sıfırlayan biri olarak söylüyorum. Gerçekten çok fark ediyor. Hatta imkanınız varsa 8.1 dönüp yapın bunu. Bunu yapmadan microsofta laf yapmak doğru değil bence. Eminim ki sıfırdan kurulum yapıp test ediyorlardır.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bu arada lazım olur diye belirteyim son güncellemeyi cihazıma(1520)yükledikten sonra çok iyiydi yalnız dün akşam şeytan dürttü:) cihazı sıfırladım şimdi ise edgede bir tutarsızlık, takılmalar ve yavaşlamalar var.
Bu akşam ise 8.1 e geri gönüp sonra tekrar w10m yükseltmesi yapacağım(bir aksilik olmaz ise)
Bende ise tam tersi oldu. Sıfırlama sonrası cihaz daha akıcı oldu. Edge desen hiç teklemiyor.
Tek sorunum pil miadını doldurmuş. Bi ara servise yollayıp pili değiştireceğim. Beni en az 2 -3 sene götürür. O zamana kadar kim öle , kim kala. :)

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Bende ise tam tersi oldu. Sıfırlama sonrası cihaz daha akıcı oldu. Edge desen hiç teklemiyor.
Tek sorunum pil miadını doldurmuş. Bi ara servise yollayıp pili değiştireceğim. Beni en az 2 -3 sene götürür. O zamana kadar kim öle , kim kala. :)
o kadar daha kullanmayı düşünüyorsun demek :hmmm

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Bende W10dan 8.1e döndüğümde 2 tane telefon uygulaması oluyordu şimdi buna bi gariplik daha eklendi.

Böyle bi seçeneğe sahip olan var mı? İşin garip yani telefonda 4G desteği yok 635 değil 630 modeli ve 630 olarak gözüküyor telefon. Açık yapınca direk kapanıyor bişeyi etkilemiyor yani.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

·
for PCs build 14279 is now available to in the Fast ring!

Please read:

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye

·
for PCs build 14279 is now available to in the Fast ring!

Please read:

güncellemenin boyutunu bilmiyorum ancak biraz yavaş iniyor. sağlam birşeydir umarım...

Son düzenleme:
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
güncellemenin boyutunu bilmiyorum ancak biraz yavaş iniyor. sağlam birşeydir umarım...
274 mb idi 1520 de. Güncelleme sağlam diyebilirim. Edge sıkıntısız çalışıyor. Cihaz yağ gibi akıyor. Ve üzerine bir de sıfırladım fıstık gibi oldu..

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
serecans

serecans

Üye
Windows insider I magazadan Indiremiyorum yardimci olurmusunuz

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Groove Müzik ve Word güncellendi .

onursarii

Üye
Edge bildiğimiz gibi arkadaşlar pek bir değişme yok sadece başta hızlı gibi geliyor sözlüklerde forumlarda diğer sitelerde aynı görüntü parçalanması meydana geliyor beyaz ekranda takılmalar devam ediyor. Ben telefonu kapatıp açmayı sevmem, soft reset atsam düzeleceğini ben de biliyorum ama 24 saat sonra tekrar aynı şekle gelecek. Bu microsoft'un tarayıcıdaki başarısızlığını gösterir.

System X

System X

Üye
Edge bildiğimiz gibi arkadaşlar pek bir değişme yok sadece başta hızlı gibi geliyor sözlüklerde forumlarda diğer sitelerde aynı görüntü parçalanması meydana geliyor beyaz ekranda takılmalar devam ediyor. Ben telefonu kapatıp açmayı sevmem, soft reset atsam düzeleceğini ben de biliyorum ama 24 saat sonra tekrar aynı şekle gelecek. Bu microsoft'un tarayıcıdaki başarısızlığını gösterir.
microsoft bu kafayla hep başarısız olacaktır.nato kafa nota mermer. geribildirim yapmaktan ciğerimiz soldu adamlar hala temel seviyeye bile gelememiş bir işletim sisteminin animasyonları ile uğraşıyorlar...aynısını windows 10 pc ile de yapmışlardı.durmadan icon pencere animasyonları değiştirip durdular.daha tamamlanmamış bir işletim sistemini 29temmuzda çıkardılar.kısaca microsoft gerçekten beceriksiz bir firma.android uygulama port işini de yapamadılar. kendi yayınladıkları kilit uygulamasını düzeltemediler... vs vs ..bunların başarılı olmaları tamamen rekabetsizlik...

mp2934

mp2934

Üye
Microsoft edge de sekmeler büyümüş mü yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum

stockton

Üye
Groove yine güncellenmiş, yine aynı sorunlar, yine hiçbir şey değiştirmeyen boş bir güncelleme!

Valla sıktın artık Microsoft! Telefonun en temel özelliklerinden birini bile kullanamıyoruz. Akşam işten dönerken 30-40 dakika müzik dinleyelim diyoruz, kafayı yedirtiyor!

Beğendiğim Perfect Music vardı. 8.1'de iyi çalışıyordu ama 10'da müzikleri görmüyor, telefonunuzu bilgisayara bağlayın diyor. Var mı kullanabilen Perfect Music'i arkadaşlar?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Groove yine güncellenmiş, yine aynı sorunlar, yine hiçbir şey değiştirmeyen boş bir güncelleme!

Valla sıktın artık Microsoft! Telefonun en temel özelliklerinden birini bile kullanamıyoruz. Akşam işten dönerken 30-40 dakika müzik dinleyelim diyoruz, kafayı yedirtiyor!

Beğendiğim Perfect Music vardı. 8.1'de iyi çalışıyordu ama 10'da müzikleri görmüyor, telefonunuzu bilgisayara bağlayın diyor. Var mı kullanabilen Perfect Music'i arkadaşlar?
Ne sorunu var ki? Sıkıntısız kullanıyorum.

stockton

Üye
Ne sorunu var ki? Sıkıntısız kullanıyorum.
Bende saymakla bitmiyor sorunlar. Telefon 920. Playlist'e basıyorum, bekliyorum bekliyorum, aşağıdan noktalar gidip gidip geliyor ama müzik başlamıyor. Kapatıp yeniden açıyorum mecburen. Çalmaya başladıktan sonra ana ekrana gelince yukarıdan inen barda parça değiştirmek tam bir zulüm, şarkı ismi defalarca gelip gidiyor, bu nedenle hızlı değiştiremiyorsun, bu sefer yukarı gidiyor, hızlı yapmaya çalıştığında da kafayı yiyip kapanıyor. Yeniden açmak gerekiyor yine.

• Beğen
Tepkiler: enessrsy ve BLasTeaR
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Microsoft edge de sekmeler büyümüş mü yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
sonunda sekme nin adı ve kapatma işaretleri büyümüş iyi olmuş genelde kapatmak çok zor oluyordu

Üst Alt