Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vodafone çalışıyor :)
7-13 Mart arası Lumia 1520, 930, 735, 830,635 ve Lumia 535 için Windows 10 Mobile güncellemesi yayınlanacak.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu Vodafone İtalya, Vodafone Türkiye nerede :ehe

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Kamera(2016.128.91.0 > 2016.128.111.0) güncellendi.

• Beğen
Tepkiler: onursarii
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Dün yazmıştım kamera güncellendi diye :) Sizde bulamıyordu sanırım .
Microsoft Fotoğraflar güncellendi. Güncellemeleri kontrol edin arkadaşlar.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
BaySerkan

BaySerkan

Üye
Vodafone Avustralya testleri bitirdi. Yayınlamayı bekliyor.
Dejavu.. bu haber Aralıkta'da vardı o zamanda testleri bitirdiler yayınlanması için onay bekleniyor diye haber olmuştu yoksa Aralıkta tamamlamışlardıda ta o zamandan beri onaymı bekliyorlar..
benim telefon (L830) da hala güncelleme gözükmüyor şimdi tekrar kontrol ettim yok eski sürüm yüklü..
neyse bir başka şey sorayım şu geri tuşunun bastıkça titremesini nasıl kapatıyorduk Ayarlar-Diğer Eklenenlerde daha önce Dokun vardı oradan yapıyordukta şimdi benim tel de o kısım yok olmuş..

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Dejavu.. bu haber Aralıkta'da vardı o zamanda testleri bitirdiler yayınlanması için onay bekleniyor diye haber olmuştu yoksa Aralıkta tamamlamışlardıda ta o zamandan beri onaymı bekliyorlar..

benim telefon (L830) da hala güncelleme gözükmüyor şimdi tekrar kontrol ettim yok eski sürüm yüklü..
neyse bir başka şey sorayım şu geri tuşunun bastıkça titremesini nasıl kapatıyorduk Ayarlar-Diğer Eklenenlerde daha önce Dokun vardı oradan yapıyordukta şimdi benim tel de o kısım yok olmuş..
Sanırım sizin sıfırlama zamanınız gelmiş...

rcxy

Üye
Son yapıdan sonra 1520 de birçok şey rayına oturmuş gibi gözüküyor. Çok daha kararlı, edge daha hızlı ve saçma sapan bazı basit hataları gidermişler. Ama öncesinde karşılaşmadığım dokunmatiğin çalışmaması sorununu yaşamaya başladım. Herhangi bir uygulamadan fotoğraflar veya klasörlere bişey seçmek için gittiğimde oldu ve aç kapa yapmadan da düzelmedi. Sizde de oluyor mu bu durum arkadaşlar?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Son yapıdan sonra 1520 de birçok şey rayına oturmuş gibi gözüküyor. Çok daha kararlı, edge daha hızlı ve saçma sapan bazı basit hataları gidermişler. Ama öncesinde karşılaşmadığım dokunmatiğin çalışmaması sorununu yaşamaya başladım. Herhangi bir uygulamadan fotoğraflar veya klasörlere bişey seçmek için gittiğimde oldu ve aç kapa yapmadan da düzelmedi. Sizde de oluyor mu bu durum arkadaşlar?
Yok bende sıfırlama yapmadan önce de yoktu sıfırladıktan sonra da olmadı.

jetgil

jetgil

Üye
Yakında inşallah bizde görürüz kararlı çalışan WM10'u

Son düzenleme:
BaySerkan

BaySerkan

Üye
Sanırım sizin sıfırlama zamanınız gelmiş...
hocam yapmayın daha dün WRT ile 8.1 e döndüm üstüne birde telefonu sıfırladım sonrada önce 107 li sürümü sonrada 122 yi yükledim şimdi tekrarmı sıfırlayacağım..

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
OneDrive(17.7.1 > 17.8) güncellendi.

dakamon

dakamon

Üye
Bilsem ki şu sistem şu tarihte uçacacak en pahalı WP li cihazı satın alırım.

SLH.55

SLH.55

Üye
Şimdi; En son güncellemeyi kurabilmek için 8.1 geçip tekrar yüklemek mi gerek ?

gardi

gardi

Üye
8.1 den sonra 107 yi yüklemeden 122 yi yükleyebilirmiyiz ?8.1 den sonra 107 yi buldu tekrar 8.1 e döneceğim eğer 122 yüklenirse

skynet

Üye
Yav bekleyin şunun şurasında finale ne kaldı :D

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Esendağlı

Esendağlı

Üye
8.1 den sonra 107 yi yüklemeden 122 yi yükleyebilirmiyiz ?8.1 den sonra 107 yi buldu tekrar 8.1 e döneceğim eğer 122 yüklenirse
8.1 e geri dönerseniz önce 107 nolu yapı sonrasında 122 nolu yapı yüklenir,direkt olarak 122 yüklenemiyor.
OneDrive(17.7.1 > 17.8) güncellendi.
Bende hala 17.7.1 gözüküyor ve 3-4 kez denetleme yapmama rağmen güncelleme çıkmıyor.
Bu arada lazım olur diye belirteyim son güncellemeyi cihazıma(1520)yükledikten sonra çok iyiydi yalnız dün akşam şeytan dürttü:) cihazı sıfırladım şimdi ise edgede bir tutarsızlık, takılmalar ve yavaşlamalar var.
Bu akşam ise 8.1 e geri gönüp sonra tekrar w10m yükseltmesi yapacağım(bir aksilik olmaz ise)

• Beğen
Tepkiler: gardi ve BLasTeaR
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

ben de hala dokunmatik sorunu var. W10m'den 8.1'den son Yapı'yı kurdum hala ara ara oluyor. ulan bu yazıyı bile zor yazdım. Ekrana dokunup önceki yazımı düzelteceğim gitmiyor ya la :angry:

enessrsy

enessrsy

Üye
Video çektikten sonra izlerken 1 dakikayı geçtikten sonra ekranın ortasında bir çizgi oluyor kırılma-yansıma gibi var mı böyle bir sorunu olan. Bir de Whatsapp'ta gönderilen fotoğrafı açıp geri dedikten sonra siyah ekranda 4-5 saniye kadar bekliyor bazen daha da uzun son bir haftadır başladı bu problem de.

Üst Alt