System X
Üye
bende şunu soruyordum. windows phone 8.1 e göre dişe dokunur bir gelişme gösteremeyen windows 10mobile nasıl olurda bu kadar stabilite performans kaybı yaşandı...demek istediğim windows 10 mobile farklı bir stratejinin ürünü...başarısızlığın temelinde de zaten bu yatıyor.windows phone 8den 8.1 e geçtiğimizde daha dişe dokunur özellikler aldık ve stabilitenin kaybolduğunu hiç hatırlamıyorum.ona bakarsanız üst modellerde de 10. yapıda cihaz vasat durumdaydı, şimdilerdeyse neredeyse sıkıntısız. 8.1 de stabil çalışan alt seviye 10 da neden çalışamasın ?
windows 10 mobile ne zamanında gelebildi ne de beklenilen özellikleri getirebilidi... kimsede heyecan meyecan kalmadı..hangi akıllı windows 10 stabil çalışıyormuş diye üst seviye cihazlara para verir? adamlar andorid üzerinde donanım fantazisi yapıyorlar artık yazılımı çoktan geçmişler...biz se donanımın verdiği özellikleri kullanamıyoruz (otg mhl...) adreno 225 benim 800x480 gibi ilkel bir çözünürlükle baş edemiyor.şu telefona android yükleyebilseydik çok daha net anlayabilirdin farkı..
benim gibi bilmeyenler için