Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

manialog

manialog

Üye
Aklıma gelen bir kaç şey var.
1- Telefon ile SD card içerisinde yani dahili ve harici bellek ünitelerinin kapasitelerini kontrol et. Telefonun çalışmasını engelleyecek kadar doluluk var ise vazgeçebildiğin ya da fazla kullanmadığın uygulama, fotoğraf vb. verileri sil.
2- SD Cart kaliteli ve telefona takılacak ve o özellikleri taşıyacak kapasiteye sahip mi değil mi? Örneğin Hız oranı nasıl, örneğin kaliteli bir SD Cart mı?
3- Son zamanlarda yüklediğin uygulamaları kontrol edebilirsin.. Bunlardan da sorun çıkaran olabilir.
Eğer, tüm bu ve benzeri şeyleri kontrol ettikten veya sorun giderici şeyler yaptıktan sonra aynı sorun devam ediyor ise telefonu sıfırlamakta yarar var.
4- Telefonun arka plan veya kilit ekranıyla ilgili yaptığınız ayarları kontrol edin.
Örneğin arka plan resmini kaldırıp, resimsiz hale getirin, örneğin kilit ekranını boşaltın ve default ayarına geri dönderecek şekilde tüm oradaki uygulamaları kaldırın..

NOT: Bir arkadaşımın L 820 si var, Windows 10 Mobile yüklü ve hiç bir sorun yaşamıyor.. Telefondan kaynaklanan bir sorun da olabilir.
Kamerası nasıl peki win 10'da sırf kamera için bekliyorum 8.1 deki netlik yok 10'da resmen çamur gibi çekiyor bariz kötü

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Glance screene güncelleme gelmiş. Yamulun arkadaşlar:)

• Beğen
Tepkiler: dark_13 ve Sensation
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
  • Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Ben bir fark görmedim
Bu ekran için neden güncelleme vermediler hala :hmmm Daha önce appx dosyası ile güncellemiştim ama hangi sayfada kaldı unuttum indirme linki

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye

dakamon

dakamon

Üye
Bunlar hep israil oyunları kanmayın. :P

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Whatsapp kullanırken reset atma sorunu yaşıyorum 2-3 günde bir denk geliyorum. Başka bu sorunu yaşayan var mı? Lumia 1520

Bay H

Bay H

Üye

Yapının 107 numaralı yapıya göre nispeten istikrarlı olduğu belirtilmiş.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
dakamon

dakamon

Üye
Yapının 107 numaralı yapıya göre nispeten istikrarlı olduğu belirtilmiş.
107 ye göre mi 107 10586 ön kodlu bu çok daha yüksek bir sürüm numarasına sahip. Emin misiniz?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
107 ye göre mi 107 10586 ön kodlu bu çok daha yüksek bir sürüm numarasına sahip. Emin misiniz?
.107 threshold 2 altında yapı 10586'nın toplu güncelleştirme sürümü. Yukarıda verilen surum rs_1 yani redstone

YkPkY

YkPkY

Üye
920 sinde hlen glancee screen çalışmayan varmı.güncellemesinden sonra bile halen çalışmıyor bende

mp2934

mp2934

Üye
Haber doğru mu bilmiyorum ama Microsoft patlayan canlı-kutucuk patentini bir başka deyişle “Çoklu mimik etkileşimini” satın aldı.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Haber doğru mu bilmiyorum ama Microsoft patlayan canlı-kutucuk patentini bir başka deyişle “Çoklu mimik etkileşimini” satın aldı.

Microsoft habire satın alma yapıyor ama bize yansıyan hiç bir şey yok!!!

.BlueTR

.BlueTR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Mr.Sun, DenizhaNq, wpfurkan ve 5 diğerleri
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
iOS için 3D touch destekli uygulama yapmak için almıştır :ehe
Kilit ekranı uygulama firması aldı androide kilit ekran uygulaması çıkartıyor.
Klavye için firma aldı tuttu bizim akıllı klavyeyi ios ve androide götürdü.
Cortanayı daha Türkçe kullanamadık 3 senedir.!!! O ne , oda gitti mi diğer plâtformlara.

Eh sırada haliyle beklediğimiz canlı ve patlayan karolar var!
Ceo'muz sağ olsun iphone kullanıyor ya. Bizden önce ios a çıkarsa hayatta şaşırmam yani!!!!

dakamon

dakamon

Üye

Üst Alt