Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

onursarii

Üye
Bende bir sorun olmuyor. Parçalanma dediğiniz nedir?
Görüntü parçalanıyor mesela bir kare 20-30 tane görünüyor ekranda sonrasında beyaza dönüyor. Sekme düğmesine basıp tekrar aynı sekmeye dönünce düzeliyor ancak tekrar aşağı veya yukarı kaydırınca aynı problem oluyor. O anda ekran görüntüsü aldığımda sadece beyaz ekran görünüyor. Yani bunu size göstermem için video çekmem gerek başka bir cihazla.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Görüntü parçalanıyor mesela bir kare 20-30 tane görünüyor ekranda sonrasında beyaza dönüyor. Sekme düğmesine basıp tekrar aynı sekmeye dönünce düzeliyor ancak tekrar aşağı veya yukarı kaydırınca aynı problem oluyor. O anda ekran görüntüsü aldığımda sadece beyaz ekran görünüyor. Yani bunu size göstermem için video çekmem gerek başka bir cihazla.
O beyazlanma bende de oluyor ama diğer dedikleriniz olmuyor.

efeler12

efeler12

Üye
950/XL için yapılan şu yorumların hiç birinin normal kullanıcı tarafından yazıldığını sanmıyorum! Ulan adamlar amma da övmüşler he. Bunların hepsi H.B. çalışanlarına aittir kesin. Müşteri çekmek için fark bir strateji oynuyorlar çakallar :dry:

sanmıyorum çunku baya memnun kalan arkadaşlarım var telefonu değiştirmek istesem ben de u an 950 xl alırdım ama telefondan memnunum bi 2 yıl daha götürür

kraldiyar21

kraldiyar21

Üye
Merhaba arkadaslar,

Bugün itibari ile wp platformu birakmis bulunmaktayim. Gun itibari ile dayanamayıp LG G4 aldim rahatladım. Allah geride kalanlara sabir ve kolaylik versin. Lumia 920 cihazim yedek cihaz olarak evde bekleyecek ara ara güncelleme kontrolü yapacağım istedigim kivama gelirse tekrar kullanmaya baslayabilirim.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
:ehe

mp2934

mp2934

Üye
Mix radio kapatılacak haberleri doğru mu

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Mix radio kapatılacak haberleri doğru mu
Line music ile birleşecek.

950/XL için yapılan şu yorumların hiç birinin normal kullanıcı tarafından yazıldığını sanmıyorum! Ulan adamlar amma da övmüşler he. Bunların hepsi H.B. çalışanlarına aittir kesin. Müşteri çekmek için fark bir strateji oynuyorlar çakallar :dry:

Yayımlamazlar ama gene de şöyle bir kıyıda köşede dursun.:ehe :ehe

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, sahte_suhte ve Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Line music ile birleşecek.

Yayımlamazlar ama gene de şöyle bir kıyıda köşede dursun.:ehe :ehe

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bende bir 1520 kullanıcısı olarak altına imzamı atarım:)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Rainesto

Rainesto

Üye
Hiç memnum değilim. Geçmeyi düşünen arkadaşlar geçmesin.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Fark ettiniz mi bilmem ama Microsoft hızlandı gibi.

mp2934

mp2934

Üye
Instagram betada dm yok mu Geçenlerde 6tag den giriş yaptım bi arkadaş mesaj atmış orada gördüm tabi 206 gün sonra :)

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: flutewoddy ve ogzhnoTr
YkPkY

YkPkY

Üye
63. Yapı geldi arkadaşlar yumulun
@papakudioflu konu başlığını halledersin sen

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Swarm'a yazıyorum uygulamanızı güncelleyin diye "şuan öyle bir planımız yok". Snapchat'e yazıyorum "şuan öyle bir planımız yok". Twitter'a yazıyorum "şuan öyle bir planımız yok". Windows Mobile pazar payı %1in altına inecek bak görürsünüz

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
gelen giden bir sey yok emin misin

Arkadaş takılıyor ya, görmüyor musun Yapı kaçı söylüyor. MS bu yavaşlıkla anca o Yapı'ları görürüz demek istemiş arkadaş :gul:
Bu arada, fark eden oldu mu bilmiyorum, alın size son Yapı'yla gelen büyük değişiklik: :ehe

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

onursarii

Üye
Arkadaş takılıyor ya, görmüyor musun Yapı kaçı söylüyor. MS bu yavaşlıkla anca o Yapı'ları görürüz demek istemiş arkadaş :gul:
Bu arada, fark eden oldu mu bilmiyorum, alın size son Yapı'yla gelen büyük değişiklik: :ehe

Bu özellik en başından beri var :D

afwerker

afwerker

Üye

İnteroo unlock yapınca tweakle wifi kısımları wlan oluyor :) saygılar.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Aynen, iyi göz var :bira:
iyi oldu ya, wlan'ı görünce taa N95 zamanına gitti kafam. Ne günlerdi be

Üst Alt