Sensation
Emekli Yönetici
Bize göre final değil, onlara göre final. Çünkü cihaza özel iyileştirmeler içeriyorlar.Final değil
Bize göre final değil, onlara göre final. Çünkü cihaza özel iyileştirmeler içeriyorlar.Final değil
Yav final verdik deyip oyalıycaklar bilmiyormuyız Microsoft'u.Bize göre final değil, onlara göre final. Çünkü cihaza özel iyileştirmeler içeriyorlar.
950 deki sürüm 10586.107 mi?950 serisi zaten w10lu. Neden göndersinler
10586.29 ama üstüne ek güncellemeler aldı.950 deki sürüm 10586.107 mi?
950 deki sürüm 10586.107 mi?950 serisi zaten w10lu. Neden göndersinler
ama sonuçta herkese gelecek sürüm var mı yok mu şu an?10586.29 ama üstüne ek güncellemeler aldı.
Var ama demek istediğim onlarınki herkese gelen 10586.29 değil. Cihaza özel iyileştirmeler içeriyor.950 deki sürüm 10586.107 mi?
ama sonuçta herkese gelecek sürüm var mı yok mu şu an?
Yani şu an resmi olarak 950 lerde 10586.107 varmı? İnsider olmayanından?Var ama demek istediğim onlarınki herkese gelen 10586.29 değil. Cihaza özel iyileştirmeler içeriyor.
Yok 10586.29 var.Yani şu an resmi olarak 950 lerde 10586.107 varmı? İnsider olmayanından?
Artık Windows 10 hep sizinyeri değil ama yerinide bulamadığım için mecburen buradan soruyorum belki bilen ve yardımccı olan vardır.
Şimdi bende Win 7 vardı orijinal win 10 a yükselttim. anladığım kadarı ile ücretsiz geçiş hakkı bu yaz doluyor format atsam pc ye bir daha upgrade edemeyecek miyim nasıl durum durum oluşacak bilgisi olan var mı?
Windows 10 Mobile ile çıkan telefonlara aylık güncellemeler verilecekti. Fakat Yapı 10586.29'dan sonra sadece .36 verildi. 71 ve 107 ise verilmedi. Muhtemelen Windows 10 Mobile tam olarak hatalardan arındırıldıktan sonra tüm oluşan sürüm tüm cihazlar için yayınlanacak. Ondan sonra Release Preview ile test edilen sürümler kararlı sürüm cihazlara toplu güncelleştirme olarak dağıtılacak.Yok 10586.29 var.
Bende yeni yapı geldi zandıydım Allah belanı kaldıraWindows 10 Mobile ile çıkan telefonlara aylık güncellemeler verilecekti. Fakat Yapı 10586.29'dan sonra sadece .36 verildi. 71 ve 107 ise verilmedi. Muhtemelen Windows 10 Mobile tam olarak hatalardan arındırıldıktan sonra tüm oluşan sürüm tüm cihazlar için yayınlanacak. Ondan sonra Release Preview ile test edilen sürümler kararlı sürüm cihazlara toplu güncelleştirme olarak dağıtılacak.
Bu arada bu alarmlar ve saat uygulaması ne ara güncellendi de ben yaptım bilmiyorum ama adam olmaya başladı herhalde.
Sürüm notları
- Alarmınızı sadece titreşime ayarlayın (sadece telefonda)
- Telefonunuzda .m4a dosyalarını kullanarak en sevdiğiniz parçayı telefonunuzda özel alarm olarak ayarlayın
- Alarma kalan süre, Yaz Saati uygulaması değişimlerini de hesaba katar
- Güvenilirliği ve erişilebilirliği iyileştirmek için hata düzeltmeleri

Edge'in kararlılığı sağlanmadı ki redstone yapısı için geliştirmelere başlamışlar.Microsoft Edge için Redstone yapısı altında yeni geliştirmeler yapılmaya başlanmış.
Eklenti desteği, inPrivate sekme geliştirmeleri ve Web bildirimleri üzerinde çalışılıyormuş. Bu özelliklerin Windows Insider ile bir sonraki ya da ikinci Redstone yapısında Windows 10 için sunulabilir.
Güncelleme görünmüyor bende.o özelliklerde yok belki güncellemiştir diye.sana özel galibaWindows 10 Mobile ile çıkan telefonlara aylık güncellemeler verilecekti. Fakat Yapı 10586.29'dan sonra sadece .36 verildi. 71 ve 107 ise verilmedi. Muhtemelen Windows 10 Mobile tam olarak hatalardan arındırıldıktan sonra tüm oluşan sürüm tüm cihazlar için yayınlanacak. Ondan sonra Release Preview ile test edilen sürümler kararlı sürüm cihazlara toplu güncelleştirme olarak dağıtılacak.
Bu arada bu alarmlar ve saat uygulaması ne ara güncellendi de ben yaptım bilmiyorum ama adam olmaya başladı herhalde.
Sürüm notları
- Alarmınızı sadece titreşime ayarlayın (sadece telefonda)
- Telefonunuzda .m4a dosyalarını kullanarak en sevdiğiniz parçayı telefonunuzda özel alarm olarak ayarlayın
- Alarma kalan süre, Yaz Saati uygulaması değişimlerini de hesaba katar
- Güvenilirliği ve erişilebilirliği iyileştirmek için hata düzeltmeleri

böyle bir şey meselaGüncelleme görünmüyor bende.o özelliklerde yok belki güncellemiştir diye.sana özel galiba![]()
Bu güncelleme aylar önce çıktı. Bazı sitelerde haber var ama Windows 10 PC Redstone için olabilir çünkü bende ne telefonda ne de PC'de güncelleme var.böyle bir şey mesela
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız