Ben de bu ay içinde kesin gelir diye düşünüyorum.aslına bakarsanız şuan kullandığım surum bile neredeyse sorunsuz ama sürecin devamı bakımından final güncellemesinin gecikmemesi çok önemli.Bu hafta gelmezse bu ay içinde gelecek inşallah![]()
Stabilitede sıkıntılar çıkacaktır muhtemelen. O yüzden final stabil olursa finalde kalırım.arkadaşlar finali verdikten sonra akabinde red stonelere geçtiğinde yine beta kullanmaya devam edeceksiniz değil mi?
Stabili kullanmayı düşünmüyorum. Ha redstone daha sonra gelirse tabii beklemek zorundayımarkadaşlar finali verdikten sonra akabinde red stonelere geçtiğinde yine beta kullanmaya devam edeceksiniz değil mi?

Ben duramam, kesin yüklerimStabilitede sıkıntılar çıkacaktır muhtemelen. O yüzden final stabil olursa finalde kalırım.

Sanırım cihazdan cihaza stabilite çok fark ediyor.Şuan kullanılan sisteme stabil hiç bir sorun yok diyen arkadaşlara ayrıca özel bi güncelleme verildi heralde. Ya da beta kullana kullana alışıldı bu durumda. Sistemde saçam sapan hatalar halen devam etmekte. Bu haliyle vermelerini ben microsofta yakıştıramıyorum.
O etkinlikte belki 950 sersine gönderirler ilk partiye ülke ülke dağıtmaya başlayacaklarda sıra bize gelecekti aha görürsünüz mart ayında anca alır güncellemeyi 1. parti cihazlarkesin 26sında ki etkinlikte verilecek
950 serisi zaten w10lu. Neden göndersinlerO etkinlikte belki 950 sersine gönderirler ilk partiye ülke ülke dağıtmaya başlayacaklarda sıra bize gelecekti aha görürsünüz mart ayında anca alır güncellemeyi 1. parti cihazlar
Final değil950 serisi zaten w10lu. Neden göndersinler