Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Ürdün ve Mısır da 535 kullanıcılarına güncellemenin verildiğine dair haberler var.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ürdün ve Mısır mı ? :allalla: Petrol zengini biri para basmış olmalı Microsoft 'a yada Microsoft denek olarak seçmiş olmalı buraları ...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ürdün ve Mısır da 535 kullanıcılarına güncellemenin verildiğine dair haberler var.

Umarım haber doğrudur, biliyorsunuz daha öncede bazı ülkelerde verildiği söylenmişti .

stockton

Üye
Hocam belki güncelleme sonrası yüklenen bir uygulama bunu bozuyor olabilir. Bence son yüklediğin bazı uygulamaları kaldırıp kaldırıp test etmelisin. Çünkü Win10M ile uyumsuz olan bazı uygulamalar pili daha çok sömürebiliyor.
Hocam belki 4-5 aydır hiç uygulama filan yüklemedim. Ayrıca yüklü uygulama sayısı da çok az. Olsa olsa Groove Music olabilir. Sabah serviste müzik dinliyorum. Ama sırf bu ihtimali de ortadan kaldırmak için işe gelince telefonu kapattım ve soğumasını bekledim, soğuduktan sonra açtım ve mobil veriyi aktif hale getirdim. Başka hiçbir şey yapmadığım halde on dakikada fırın gibi oldu telefon. Insider olduğumuz için acaba MS'e veri mi yolluyor diye şüpheleniyorum ama öyle olsaydı internet kotamın azalması gerekirdi. Anlayamadım gitti vesselam!

skynet

Üye
Kamera ayarlarında en boy oranı 16:9 olarak ayarlı ama eğer ön kamerayı açıp tekrar arka kameraya geçersem en boy oranı 4:3'e geçiyor bu sorunu başka yaşayan var mı ?
+ Bu ön kamerada ki çözünürlük seçenekleri neden arka kamerada yok oda ayrı bir saçmalık zaten

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye

İyi haber. Bu ay Türkiye içinde yayımlanır umarım.

skynet

Üye
UpdateAdvisor win10'da çalışmıyor mu ?

volumezoom

volumezoom

Üye
Kamera ayarlarında en boy oranı 16:9 olarak ayarlı ama eğer ön kamerayı açıp tekrar arka kameraya geçersem en boy oranı 4:3'e geçiyor bu sorunu başka yaşayan var mı ?
+ Bu ön kamerada ki çözünürlük seçenekleri neden arka kamerada yok oda ayrı bir saçmalık zaten
Lumia 930 da böyle bir problem yok.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lumia 1520 her hangi bir sıkıntı görünmüyor.

onursarii

Üye
Telefonun performansı güç tasarrufunda çok düşüyor maalesef. Microsoft edge'de sayfalarda aşağı yukarı kaydırırken görüntü parçalanması devam ediyor. Çıldırtıyor hala şu sorun çözülmedi. Geri bildirim yaptım ilgilenenler oy verirse sevinirim.

jetgil

jetgil

Üye
edge tarayıcısı malesef hiç kullanmıyorum. Ağır ve eskide olsa opera kullanıyorum mecburen. Tek atmayan tarayıcı o.

Ayrıca şu kilit ekranıda bu aralar sürekli pul pul olup biririne geçiyor edgedeki gibi.
Bu 2sorun olmazsa telefonun hiç bir sıkıntısı yok.

• Beğen
Tepkiler: onursarii
0MG90

0MG90

Üye
Final haberi inşallah doğrudur

Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
Hep böyle sızıntı haberler çıkıyor ama microsofttan pek bi ses yok

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Mr.Sun, suyunsesi, Aybin.Kilic ve 2 diğerleri
Bay H

Bay H

Üye
Bu arada #Windows10Mobile NFC Host Card Emulation ödeme sistemine destek sunuyormuş.

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, dark_13, BLasTeaR ve 2 diğerleri
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Lafta destek vermediği hiç bişey yok. Herşeyimiz 'olacak'.

2010 standardını 2015'te yakalamak ise WP'cilerin kaderi oldu

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Lafta destek vermediği hiç bişey yok. Herşeyimiz 'olacak'.

2010 standardını 2015'te yakalamak ise WP'cilerin kaderi oldu
Hocam bence o kadar abartmayın sene olmuş 2016 ve 2010 model Nokia n8de bile olan otg halen yok. Adamlar pazarı çok dikkatli izliyor yani yoksa niye Joe Belfiore iphone´la gezsin değil mi ama? Hem şurda 2020e ne kaldı ki? 2025in sonuna doğru bence w10m final gelir yani biraz daha dişimizi sıkmamız lazım adamlar canla başla iphone kullanıyor.

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87 ve ardacumhur
bilalbilik

bilalbilik

Üye
Orijinal şarj aleti ile şarj etmeme rağmen yavaş şarj oluyor nedendir acep

ademoz05

ademoz05

Üye
klavyede sorun yaşayan var mı? yazı yazacakken bazen açılmıyor bende

Üst Alt