Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Not: Hiçbir reklam amacım yoktur.Millet nelerle uğraşıyor biz nelerle uğraşıyoruz görün diye paylaşayım dedim

volumezoom

volumezoom

Üye
Bu videoyu bende izlemiştim, gerçekten ekranın böyle dayanıklı olması beni şaşırtmıştı. Popüler markalar böyle bir ekran yapsa artık nasıl pazarlama malzemesi yaparlardı bilemiyorum. Gerçekten taktir edilecek bir dayanıklılık, uygun fiyatlı bir modelde olabiliyorsa bütün üreticiler bir şekilde değerlendirmeliler.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Bir yerlerden kullanıcıların final verildi diye bilgi veriyor olması bile garip değil mi? Güncelleme verilmişse bunu neden MS çıkıpta açıklamıyor? Yap sitende bir açıklama şu ülkede şu cihazlara verilmeye başlandı de bu kadar basit.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
dakamon

dakamon

Üye
Bu hafta acaba bi gelişme olur mu? Gelirmi Güncelleme?

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Bu hafta gelmezse bu ay içinde gelecek inşallah :gul:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu hafta gelmezse bu ay içinde gelecek inşallah :gul:
Ben de bu ay içinde kesin gelir diye düşünüyorum.aslına bakarsanız şuan kullandığım surum bile neredeyse sorunsuz ama sürecin devamı bakımından final güncellemesinin gecikmemesi çok önemli.

braayn

braayn

Üye
arkadaşlar finali verdikten sonra akabinde red stonelere geçtiğinde yine beta kullanmaya devam edeceksiniz değil mi?

stockton

Üye
arkadaşlar finali verdikten sonra akabinde red stonelere geçtiğinde yine beta kullanmaya devam edeceksiniz değil mi?
Stabilitede sıkıntılar çıkacaktır muhtemelen. O yüzden final stabil olursa finalde kalırım.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Stabili kullanmayı düşünmüyorum. Ha redstone daha sonra gelirse tabii beklemek zorundayım :ehe

0MG90

0MG90

Üye
Niye hala final haberi yok

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Beklemeyin beyler soyliyim 15 şubat oldu daha 2.nesil cihazlar için final gelmedi 1.nesillere en az 1 ay daha bekletirler.....

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Şuan kullanılan sisteme stabil hiç bir sorun yok diyen arkadaşlara ayrıca özel bi güncelleme verildi heralde. Ya da beta kullana kullana alışıldı bu durumda. Sistemde saçam sapan hatalar halen devam etmekte. Bu haliyle vermelerini ben microsofta yakıştıramıyorum.

• Beğen
Tepkiler: .BlueTR

merkel02

Kapalı Hesap
yarın ya da perşembe bir güncelleme gelir mi?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
kesin 26sında ki etkinlikte verilecek

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şuan kullanılan sisteme stabil hiç bir sorun yok diyen arkadaşlara ayrıca özel bi güncelleme verildi heralde. Ya da beta kullana kullana alışıldı bu durumda. Sistemde saçam sapan hatalar halen devam etmekte. Bu haliyle vermelerini ben microsofta yakıştıramıyorum.
Sanırım cihazdan cihaza stabilite çok fark ediyor.

dakamon

dakamon

Üye
kesin 26sında ki etkinlikte verilecek
O etkinlikte belki 950 sersine gönderirler ilk partiye ülke ülke dağıtmaya başlayacaklarda sıra bize gelecekti aha görürsünüz mart ayında anca alır güncellemeyi 1. parti cihazlar

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Diyelim call of duty'nin son oyunlarını her bilgisayar aynı şekilde çalıştırmıyor. Kiminde kasıyor kiminde ekran kartı desteklemiyor kiminde işlemci yetmiyor. Wp'de de durum aynı ortak sürüm veriyorlar işlemcisi yetende iyi yetmeyende kötü ram'i yetende iyi yetmeyende kötü en sonunda herkese göre yazılım gelecek biraz sabır.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
O etkinlikte belki 950 sersine gönderirler ilk partiye ülke ülke dağıtmaya başlayacaklarda sıra bize gelecekti aha görürsünüz mart ayında anca alır güncellemeyi 1. parti cihazlar
950 serisi zaten w10lu. Neden göndersinler

Üst Alt