Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Edgeden kaynaklı olabilir mi ? 1320 de o sorunu yaşıyordum arada sırada.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Bir süredir foruma girmiyordum 18. yapıya gelmişiz. Ne alemde sistem gelecek görebiliyor musunuz yoksa başka sistemlere yol almanın vakti geldi mi?

YkPkY

YkPkY

Üye
Çok fazla ağır gidiyor.benim bile gönlüm iosa kaydı,ama çok para oda.elim mahkum idare ediyorum

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Çok fazla ağır gidiyor.benim bile gönlüm iosa kaydı,ama çok para oda.elim mahkum idare ediyorum
ben 1 sene kadar müddet verdim microsofta baktım işler iyi gitmiyor ios yada android yolu gözükür bende..

System X

System X

Üye
Kamera ayarlarında en boy oranı 16:9 olarak ayarlı ama eğer ön kamerayı açıp tekrar arka kameraya geçersem en boy oranı 4:3'e geçiyor bu sorunu başka yaşayan var mı ?
+ Bu ön kamerada ki çözünürlük seçenekleri neden arka kamerada yok oda ayrı bir saçmalık zaten
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. ama ben senin yazını görene kadar sorun olduğunu anlamadım.Dedim herhalde ben yapıyorum yanlışlıkla...

başka bir sorunda eylem merkezinde bluetooth a uzun basınca bluetooth açılmıyor.

göründüğü gibi bunlar aynı pilavı ısıta ısıta artık yakmaya başladı... windows10 u öyle bi dağıttılar ki artık toplayamıyorlar.

Hayır yani final bekleyenlere de anlam veremiyorum.final sürüme sihirli değnek değecek değil ya bu kullandığımız yapılar finalin zaten habercisi...
sistemin alt yapısının da ırzına geçtiler. geçen babamım kredi kartını internetten kontrol edicem geri zekalı edge denen tarihin en dandik tarayıcısı son 3 rakamı girmiyor.lanet ettim resmen kalktım bilgisayardan girdim...öyle bir gıcık oldum ki elimden gelse masaüstünden bile windowsu kaldırıp bu micropsoft denen şeyi hayatımdan tamemen çıkarmak istedim...zaten masaüstünüde iyice kısıtladılar geribildirimleri de hiç taktıkları yok...

artık bu saatten sonra ortak platformun da allah belasını versin.düşünüyorumda acaba microsoft artık işletim sistemleri ile uğraşmak istemiyor mu? ne bileyim şimdiye kadar ki gelişmelere baktığımızda son yıllarda inanılmaz bir diğer platformlara destek söz konusu...

efeler12

efeler12

Üye
arkadaşlar tamam sistemin eksikleri var beğenmiyorsunuz vs ama burası microsoftu yerden yere vuralım yeri değil bence beğenmiyorsanız bir daha almazsınız olur biter

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl, Esendağlı ve dark_13
braayn

braayn

Üye
arkadaşlar tamam sistemin eksikleri var beğenmiyorsunuz vs ama burası microsoftu yerden yere vuralım yeri değil bence beğenmiyorsanız bir daha almazsınız olur biter
insanlar para verip aldığı ürün konusunda gerek firmayı gerekse ürünü eleştirmekte özgürler buna ne sen ne ben nede forumdan başka biri laf etmemesi lazım.Tabi bu eleştiriler dozunda olduğu sürece sıkıntı yok.Ben eleştirirken sen neden eleştiriyorsun dersen bende sen neden eleştirmiyorsun derim olur biter o zaman çıkmaza gireriz :) .Gerçi ben IOS'a geçtim ikinci telefonum olarak L1520 ile halen kullanıyorum.Ios tarafınıda eleştirmeye başladım .Cihaz sıfır kutusundan çıkan şarj aleti tam bir rezalet.Ne yapayım sineyemi çekeyim illaki bu olumsuzları eleştirmeliyiz.

• Beğen
Tepkiler: bilalbilik ve BLasTeaR
mami_61_29

mami_61_29

Üye
Slm arkadaşlar telefonumu sıfırlayacağım da oyunum var onu tekrar kursam sıfırlamadan sonra tekrar kaldığım yerden devam edebilir miyim.sıfırladıktan sonra yedekten kurmayacağım ama temiz kurulum yapacağım.cloud raiders oyunum

efeler12

efeler12

Üye
insanlar para verip aldığı ürün konusunda gerek firmayı gerekse ürünü eleştirmekte özgürler buna ne sen ne ben nede forumdan başka biri laf etmemesi lazım.Tabi bu eleştiriler dozunda olduğu sürece sıkıntı yok.Ben eleştirirken sen neden eleştiriyorsun dersen bende sen neden eleştirmiyorsun derim olur biter o zaman çıkmaza gireriz :) .Gerçi ben IOS'a geçtim ikinci telefonum olarak L1520 ile halen kullanıyorum.Ios tarafınıda eleştirmeye başladım .Cihaz sıfır kutusundan çıkan şarj aleti tam bir rezalet.Ne yapayım sineyemi çekeyim illaki bu olumsuzları eleştirmeliyiz.
demek istediğim:
arkadaşlar tamam sistemin eksikleri var beğenmiyorsunuz vs ama "BURASI" microsoftu yerden yere vuralım "YERİ DEĞİL" bence beğenmiyorsanız bir daha almazsınız olur biter.
Burada buildin eksiklerini yenilikleri gidişatı vs tartışmamız gerekiyor çünkü konunun amacı bu ama gidip microsoftun mobil dünyada geleceği, fiyasko vs gibi bir konu açarsınız hepiniz microsofta saydırırsınız kimse umursamaz umrum da değil açıkçası ancak ben burada buildle ilgili haber görmek istiyorum ki konunun açılış amacı da bu bunu istemem gayet normal değil mi

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl ve Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Tabiiki eleştirecekler ama adam yüklemiş tp surum w10m yi bir hata ile karşılaşınca başlıyor saydırmaya mesela.boyleleride var.

braayn

braayn

Üye
demek istediğim:
arkadaşlar tamam sistemin eksikleri var beğenmiyorsunuz vs ama "BURASI" microsoftu yerden yere vuralım "YERİ DEĞİL" bence beğenmiyorsanız bir daha almazsınız olur biter.
Burada buildin eksiklerini yenilikleri gidişatı vs tartışmamız gerekiyor çünkü konunun amacı bu ama gidip microsoftun mobil dünyada geleceği, fiyasko vs gibi bir konu açarsınız hepiniz microsofta saydırırsınız kimse umursamaz umrum da değil açıkçası ancak ben burada buildle ilgili haber görmek istiyorum ki konunun açılış amacı da bu bunu istemem gayet normal değil mi
istemen gayet normal ama zaten insanlar geçtiğimiz sene şu zamanlar buildi değil FULL sürümü konuşmak istemelerinden dolayı bu zerzeniş .Bunuda anlamak lazım sırf bu gecikmeden dolayı gittim iphone 6 plus aldım yok ben l1520 cihazını 2016 sonuna kadar kullanıp yeni bir lumia cihazına geçmeyi planlıyordum.Bende veya benim gibi diğer insanlarda bu yazılımdaki gecikmeden dolayı build başlığı altında eleştirmeleri gayet normal ama dediğim gibi çok abartılmadan ve kimseyi rencide etmeden.
Tabiiki eleştirecekler ama adam yüklemiş tp surum w10m yi bir hata ile karşılaşınca başlıyor saydırmaya mesela.boyleleride var.
şimdi tp sürümünden dolayı eleştirenler eyvallah ama yani halen neden ful sürüm gelmedi diye vs eleştirenlerede burası yeri vs değil demekte yanlış bence

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Slm arkadaşlar telefonumu sıfırlayacağım da oyunum var onu tekrar kursam sıfırlamadan sonra tekrar kaldığım yerden devam edebilir miyim.sıfırladıktan sonra yedekten kurmayacağım ama temiz kurulum yapacağım.cloud raiders oyunum
Hangi oyun?

versino2

versino2

Üye
Şubat ın yarısı oldu hâlâ yok Windows10 şaka gibi

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Ben finali beklemekten vazgeçtim artık. Şuanki hali iyi kötü idare ediyor. Bişey beklemiyorum, gelise yüklerim gelmezse zaten gelmemiştir :ehe:

erhanercan

erhanercan

Üye
Telefonu servise verdim vereli g4 beat 5.1.1 kullanıyorum gecici olarak nasil ozledim windowsu anlatamam teli alana kadar win 10 resmi sürümü cikar herhalde

• Beğen
Tepkiler: symbianbelle ve Esendağlı
.BlueTR

.BlueTR

Üye
o değilde microsoft yeni bir şeye imza atmış :ehe :ehe :ehe

Kocaman Labradoru site Chihuahua yaptı ne diyeyim :ehe
Bu arada ben güncelleme takibini bıraktım. Windows 8.1 Phone ile o kadar rahatım ki anlatamam gerek şarj gerek performans o kadar özlemişim ki. Belki IE arka planda çalışmıyor belki çoğu şey yükleniyor diyerek açılıyor ama olsun bu rahatlığa değer.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

Adam oyunun adını zaten yazmış ki. :)

Sanırım bulut sunucu/yedekleme olacaktı. Ayarlar kısmını bir kurcalar mısın? Oynamayalı unuttum.
Ha bu arada Microsoft ve Facebook hesabın ile giriş yapmadıysan yap ki, bir nevi hesap almışsın oluyorsun. Daha sonra tekrar kurduğunda giriş yaparak yedeklemeni indirebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29
volumezoom

volumezoom

Üye
Afrika'da Lumia 640 xl için güncelleme başlamış galiba.

Son düzenleme:
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bize de yakında gelir, sıkıntı yok:)

Üst Alt