ben 1 sene kadar müddet verdim microsofta baktım işler iyi gitmiyor ios yada android yolu gözükür bende..Çok fazla ağır gidiyor.benim bile gönlüm iosa kaydı,ama çok para oda.elim mahkum idare ediyorum
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. ama ben senin yazını görene kadar sorun olduğunu anlamadım.Dedim herhalde ben yapıyorum yanlışlıkla...Kamera ayarlarında en boy oranı 16:9 olarak ayarlı ama eğer ön kamerayı açıp tekrar arka kameraya geçersem en boy oranı 4:3'e geçiyor bu sorunu başka yaşayan var mı ?
+ Bu ön kamerada ki çözünürlük seçenekleri neden arka kamerada yok oda ayrı bir saçmalık zaten
insanlar para verip aldığı ürün konusunda gerek firmayı gerekse ürünü eleştirmekte özgürler buna ne sen ne ben nede forumdan başka biri laf etmemesi lazım.Tabi bu eleştiriler dozunda olduğu sürece sıkıntı yok.Ben eleştirirken sen neden eleştiriyorsun dersen bende sen neden eleştirmiyorsun derim olur biter o zaman çıkmaza girerizarkadaşlar tamam sistemin eksikleri var beğenmiyorsunuz vs ama burası microsoftu yerden yere vuralım yeri değil bence beğenmiyorsanız bir daha almazsınız olur biter
.Gerçi ben IOS'a geçtim ikinci telefonum olarak L1520 ile halen kullanıyorum.Ios tarafınıda eleştirmeye başladım .Cihaz sıfır kutusundan çıkan şarj aleti tam bir rezalet.Ne yapayım sineyemi çekeyim illaki bu olumsuzları eleştirmeliyiz.sadece açılmasa neyse açılması bile ayrı bir sorunklavyede sorun yaşayan var mı? yazı yazacakken bazen açılmıyor bende
demek istediğim:insanlar para verip aldığı ürün konusunda gerek firmayı gerekse ürünü eleştirmekte özgürler buna ne sen ne ben nede forumdan başka biri laf etmemesi lazım.Tabi bu eleştiriler dozunda olduğu sürece sıkıntı yok.Ben eleştirirken sen neden eleştiriyorsun dersen bende sen neden eleştirmiyorsun derim olur biter o zaman çıkmaza gireriz.Gerçi ben IOS'a geçtim ikinci telefonum olarak L1520 ile halen kullanıyorum.Ios tarafınıda eleştirmeye başladım .Cihaz sıfır kutusundan çıkan şarj aleti tam bir rezalet.Ne yapayım sineyemi çekeyim illaki bu olumsuzları eleştirmeliyiz.
Tabiiki eleştirecekler ama adam yüklemiş tp surum w10m yi bir hata ile karşılaşınca başlıyor saydırmaya mesela.boyleleride var.insanlar para verip aldığı ürün konusunda gerek firmayı gerekse ürünü eleştirmekte özgürler buna ne sen ne ben nede forumdan başka biri laf etmemesi lazım.Tabi bu eleştiriler dozunda olduğu sürece sıkıntı yok.Ben eleştirirken sen neden eleştiriyorsun dersen bende sen neden eleştirmiyorsun derim olur biter o zaman çıkmaza gireriz.Gerçi ben IOS'a geçtim ikinci telefonum olarak L1520 ile halen kullanıyorum.Ios tarafınıda eleştirmeye başladım .Cihaz sıfır kutusundan çıkan şarj aleti tam bir rezalet.Ne yapayım sineyemi çekeyim illaki bu olumsuzları eleştirmeliyiz.
istemen gayet normal ama zaten insanlar geçtiğimiz sene şu zamanlar buildi değil FULL sürümü konuşmak istemelerinden dolayı bu zerzeniş .Bunuda anlamak lazım sırf bu gecikmeden dolayı gittim iphone 6 plus aldım yok ben l1520 cihazını 2016 sonuna kadar kullanıp yeni bir lumia cihazına geçmeyi planlıyordum.Bende veya benim gibi diğer insanlarda bu yazılımdaki gecikmeden dolayı build başlığı altında eleştirmeleri gayet normal ama dediğim gibi çok abartılmadan ve kimseyi rencide etmeden.demek istediğim:
arkadaşlar tamam sistemin eksikleri var beğenmiyorsunuz vs ama "BURASI" microsoftu yerden yere vuralım "YERİ DEĞİL" bence beğenmiyorsanız bir daha almazsınız olur biter.
Burada buildin eksiklerini yenilikleri gidişatı vs tartışmamız gerekiyor çünkü konunun amacı bu ama gidip microsoftun mobil dünyada geleceği, fiyasko vs gibi bir konu açarsınız hepiniz microsofta saydırırsınız kimse umursamaz umrum da değil açıkçası ancak ben burada buildle ilgili haber görmek istiyorum ki konunun açılış amacı da bu bunu istemem gayet normal değil mi
şimdi tp sürümünden dolayı eleştirenler eyvallah ama yani halen neden ful sürüm gelmedi diye vs eleştirenlerede burası yeri vs değil demekte yanlış benceTabiiki eleştirecekler ama adam yüklemiş tp surum w10m yi bir hata ile karşılaşınca başlıyor saydırmaya mesela.boyleleride var.
Hangi oyun?Slm arkadaşlar telefonumu sıfırlayacağım da oyunum var onu tekrar kursam sıfırlamadan sonra tekrar kaldığım yerden devam edebilir miyim.sıfırladıktan sonra yedekten kurmayacağım ama temiz kurulum yapacağım.cloud raiders oyunum
Kocaman Labradoru site Chihuahua yaptı ne diyeyimo değilde microsoft yeni bir şeye imza atmış![]()
![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hangi oyun?

Slm arkadaşlar telefonumu sıfırlayacağım da oyunum var onu tekrar kursam sıfırlamadan sonra tekrar kaldığım yerden devam edebilir miyim.sıfırladıktan sonra yedekten kurmayacağım ama temiz kurulum yapacağım.cloud raiders oyunum