YkPkY
Üye
şunu farkettim.artık maillerdeki sayfa linklerin tıklayınca bağlantıyı aç demiyor.direk linki tarayıcıya yönlendiriyor eskisi gibiOutlook Posta ve Outlook Takvim(17.6568.16822.0 > 17.6568.16902.0) güncellendi.
şunu farkettim.artık maillerdeki sayfa linklerin tıklayınca bağlantıyı aç demiyor.direk linki tarayıcıya yönlendiriyor eskisi gibiOutlook Posta ve Outlook Takvim(17.6568.16822.0 > 17.6568.16902.0) güncellendi.
Adam gibi bir final versinler yeter emojisi falan onların olsun.Emojiler güncellenmeli çok kötüler hepsi birbirine benziyor ve bildirimde çok küçük görünüyor. Yeni emojiler eklenmediği için de boş kutu görüyoruz. Eklemek zor olmamalı bir yapıda.
W10M için AnTuTu V6
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bende yok. Sadece canlı görüntüler açıksa biraz bekletiyor. O da çok fazla değil. 2 dakika diyorsanız bir sorun vardır.Arkadaşlar ben kamerada resim çektikten sonra ''Son rotuşlar ekleniyor'' diyerek 2 dk civarında bekletiyor ya o sorun yüzünden 8.1 e geri dönmek zorunda kaldım,sizde o sorun var mı, var ise nasıl aşıyorsunuz acaba.
Bence yanlış düşünüyorsunuz. Olmaması hiç bir şekilde olupta kullanmamak kadar iyi olamaz.Herkes her gun kullanmiyor bunlari. Gelmemesi pek problem yaratacak uygullamalar degil yani
Canlı görüntüler kapalı iken bile çok uzun süre bekletiyor(2 dk dan fazlası bile vardır), sırf bu yüzden 2 kere w10 dan 8.1 e geri döndüm.Sonuç yine aynı alacak diye tekrar w10 u kurmuyorum.Bende yok. Sadece canlı görüntüler açıksa biraz bekletiyor. O da çok fazla değil. 2 dakika diyorsanız bir sorun vardır.
Hafıza kartına mı kaydediyorsunuz ya da başka bir ayarı mı açık?Canlı görüntüler kapalı iken bile çok uzun süre bekletiyor(2 dk dan fazlası bile vardır), sırf bu yüzden 2 kere w10 dan 8.1 e geri döndüm.Sonuç yine aynı alacak diye tekrar w10 u kurmuyorum.
Hafıza kartım yok, başka bir ayar ne olabilir bir fikrim yok, ayrıca cihazı sıfırlama yapmama rağmen hangi ayar bu durumu yaratabilir ki?Hafıza kartına mı kaydediyorsunuz ya da başka bir ayarı mı açık?
Zengin çekim olabilir belki, bende yok mesela bunun yerine HDR var o da geç kaydediyor. Sizin cihazın kamera özellikleri benimkinden farklı olduğu için bilemiyorum.Hafıza kartım yok, başka bir ayar ne olabilir bir fikrim yok, ayrıca cihazı sıfırlama yapmama rağmen hangi ayar bu durumu yaratabilir ki?
Hassss....ret oldu ayrılkk oldu...İphone var o ayrı da Skype denen bir icad var herhalde değil mi?![]()