Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
Outlook Posta ve Outlook Takvim(17.6568.16822.0 > 17.6568.16902.0) güncellendi.
şunu farkettim.artık maillerdeki sayfa linklerin tıklayınca bağlantıyı aç demiyor.direk linki tarayıcıya yönlendiriyor eskisi gibi

• Beğen
Tepkiler: Sensation

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Emojiler güncellenmeli çok kötüler hepsi birbirine benziyor ve bildirimde çok küçük görünüyor. Yeni emojiler eklenmediği için de boş kutu görüyoruz. Eklemek zor olmamalı bir yapıda.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Emojiler güncellenmeli çok kötüler hepsi birbirine benziyor ve bildirimde çok küçük görünüyor. Yeni emojiler eklenmediği için de boş kutu görüyoruz. Eklemek zor olmamalı bir yapıda.
Adam gibi bir final versinler yeter emojisi falan onların olsun.

jetgil

jetgil

Üye
Microsoft kimseyi sallamıyor açık açık herşey ortada kendimizi kandırmaktan başka birşey değil yaptığımız. 8X'den 640XL'ye geçtim aralıkda final gelecek diye şubat oldu. Kocaman bir NAH SİZE WM10 aldık. Microsoft açıkcası şahsi olarak gözümde sıfır durumda. Microsoft bu şekilde izlediği politika sebebiyle malesef bir çok kullanıcısından oluyor. Olmayada devam edicek. Önceden çevreme wp önerirdim, artık kimseye önermiyorum. Böyle böyle kendilerini bitiriyorlar.

• Beğen
Tepkiler: System X
Bay H

Bay H

Üye
W10M için AnTuTu V6

• Beğen
Tepkiler: dark_13 ve Rock Ve Roll
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar ben kamerada resim çektikten sonra ''Son rotuşlar ekleniyor'' diyerek 2 dk civarında bekletiyor ya o sorun yüzünden 8.1 e geri dönmek zorunda kaldım,sizde o sorun var mı, var ise nasıl aşıyorsunuz acaba.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben kamerada resim çektikten sonra ''Son rotuşlar ekleniyor'' diyerek 2 dk civarında bekletiyor ya o sorun yüzünden 8.1 e geri dönmek zorunda kaldım,sizde o sorun var mı, var ise nasıl aşıyorsunuz acaba.
Bende yok. Sadece canlı görüntüler açıksa biraz bekletiyor. O da çok fazla değil. 2 dakika diyorsanız bir sorun vardır.

skynet

Üye
Yeni yapının bu hafta gelme ihtimali var mı

ON9

ON9

Üye
Herkes her gun kullanmiyor bunlari. Gelmemesi pek problem yaratacak uygullamalar degil yani
Bence yanlış düşünüyorsunuz. Olmaması hiç bir şekilde olupta kullanmamak kadar iyi olamaz. ;)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende yok. Sadece canlı görüntüler açıksa biraz bekletiyor. O da çok fazla değil. 2 dakika diyorsanız bir sorun vardır.
Canlı görüntüler kapalı iken bile çok uzun süre bekletiyor(2 dk dan fazlası bile vardır), sırf bu yüzden 2 kere w10 dan 8.1 e geri döndüm.Sonuç yine aynı alacak diye tekrar w10 u kurmuyorum.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Canlı görüntüler kapalı iken bile çok uzun süre bekletiyor(2 dk dan fazlası bile vardır), sırf bu yüzden 2 kere w10 dan 8.1 e geri döndüm.Sonuç yine aynı alacak diye tekrar w10 u kurmuyorum.
Hafıza kartına mı kaydediyorsunuz ya da başka bir ayarı mı açık?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hafıza kartına mı kaydediyorsunuz ya da başka bir ayarı mı açık?
Hafıza kartım yok, başka bir ayar ne olabilir bir fikrim yok, ayrıca cihazı sıfırlama yapmama rağmen hangi ayar bu durumu yaratabilir ki?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hafıza kartım yok, başka bir ayar ne olabilir bir fikrim yok, ayrıca cihazı sıfırlama yapmama rağmen hangi ayar bu durumu yaratabilir ki?
Zengin çekim olabilir belki, bende yok mesela bunun yerine HDR var o da geç kaydediyor. Sizin cihazın kamera özellikleri benimkinden farklı olduğu için bilemiyorum.

cadde19

cadde19

Üye
Arkadaşlar bir şey soracağım,
Polonya falan sanırım operatörlerden w10 güncellemesi aldı dediler.
Ne oldu hani küçücük bir özelliğin bile videosu düşerken bu güncelleme ile alakalı hiç bir haber ya da video çıkmadı.
İşte w10 diyen bir video görmedim ben.
Bence yalan dağıtılmadı bu konu da siz ne düşünüyorsunuz?

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Avustralya'dada operatörler test emişti dağıtım için izin bekliyorlardı hepsi yalan oldu..2 gün sonra ilk yapı yayınlanalı tam 1 yıl olacak içimiz dışımız yapı oldu ortada bir şey yok..

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bu şekilde final gelecekse gelmesin zaten. Sistemde msj gönderme butonuna basılı tutun halen İngilizce. Messenger'dan bişey kopyalamaya çalıştım olmadı edgela açıp yapayım dedim o tamamen imkansız durumda. Buraya bu msjı yazmamda beş dakkamı falan aldı. Merak ediyorum microsofta bu cihazlarla u işleri yapabilen var da o yüzden mi böyle devam ediyor.

skynet

Üye
8.1'in ön izlemesi final gibi sorunsuz çalışıyordu ama win10 kaç yapıdır hala adam olmadı

Üst Alt