sıfırlayın temiz kurulum yerine geçer angarya işlerle de uğraşmamış olursunuz. 0 lama bir nevi format atma işleminin kısaltılmış versiyonu başka bir şey değil.Arkadaşlar öncelikle kusuruma bakmayın konu dışı aslında benzer bir soru soracağım konuya hakim bir kişi cevap verirse çok uzatmadan burayı fazla meşgul etmemiş olurum..
Laptopuma Windows8 den direkt Windows10 yüklemiştim şimdi oğlum ne var ne yok yüklemiş doldurmuş Laptopu artık baya kasmaya başladı şimdi bizim telefonlarda olduğu gibi Ayarlar-Sistem-Hakkında-Bilgisayarı Sıfırla ilemi sıfırlama yapayım yoksa İso dosyası indiripmi format atayım aynı şeymidir yoksa fark varmıdır,teşekkürler..
Konfigürasyon güncellemesi geldi
İnsider'a girip tekrar fast seçip kontrol ettim yine yok . Acaba bölge falan değiştirdysen yakın zamanda ondan dolayı gelmiş falan olabilir mi ?Gelen giden yok. Sıfırlayıp, Insider'i yeniden aktif filan ettiyseniz olabilir.Konfigürasyon güncellemesi geldi
Eğer işlem yapmadı isen ve bilgisayarında Windows.old isimli klasör var ise onu silme, ya da c'nin içinden yedek bir diske copyala..Geldi mi yeni yapı
Hocam sıfırlama işlemi de aynı sayılır ama tavsiyem iso dosyasını indirip temiz kurulum yapın sonrasında artık win10 üzerinden sıfırlama yaparsınızWindows 10'u buradan indirebilirsiniz:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ben paylaştım ben been beeenBu konsept daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum.
Paylaşılmadıysa ekleyeyim dedim.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Aradıysan kızardığını nerden gördün abi ?Dün gece aradım Gabriel Aul'u. Dedim ki ya kardeşim nedir bu yavaşlık. Bilmiyorsanız sorun yardımcı olalım. Misal al şu Windows 10 batarya bilgi ekranını. Koy eylem merkezindeki pil tasarrufu uygulamasına hızlı erişim butonu. Basınca direk eylem merkezinde bu çıksın. Bir de o alttaki tuşlar da aynı işlevleri yerine getirsin kullanıcı bu konuda başka bir şey istemez dedim. Kızardı utandı mahçup bir şekilde haklısın abi dedi.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Aradıysan kızardığını nerden gördün abi ?![]()

Aradıysan kızardığını nerden gördün abi ?![]()
İphone var o ayrı da Skype denen bir icad var herhalde değil mi?Whatsapp ile görüntülü aramıştır.Ali Kemal abi bize çaktırmadan AYFON kullanıyor![]()