Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
mobile için haftaya gelir genelde böyle oluyor zannımca :)

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Şubatta gelmezse msnin bir daha sozune inanmam (ki zaten inanmıyorum) şubatta gelmezse en aşağı 2047 beyler inşallah :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar bir şeyi netleştirelim. Şimdi bazen burada bazı yapı numaraları paylaşıyoruz. Bu yapı numaraları Microsoft loglarında görülen yapı numaralarıdır. Paylaşılan her yapının yeni bir sürüm olarak yayınlanması diye bir durum yok. Bazen son ortaya çıkan yapı numarasından daha sonrası veya öncesi de yayınlanabiliyor.

Bir başka durum da final güncellemesi ile ilgili. Yeni bir yapı numarasının ortaya çıkması final güncellemesi ile ilgili bir durum değil. Örnek olarak bugün ortaya yapı 10586.107 sürümü çıktı. Fakat final güncellemesi Yapı 10586.104 olarak da yayınlanabilir. Ki mobil için bir sonraki yapı adayı olarak 10586.105 numaralı sürüm test ediliyor. Ayrıca final güncellemesi yayınlanmış olsa bile Redstone güncellemesine kadar bu şekilde toplu güncelleştirmeler yayınlanmaya devam edecek.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve suyunsesi
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Arkadaşlar öncelikle kusuruma bakmayın konu dışı aslında benzer bir soru soracağım konuya hakim bir kişi cevap verirse çok uzatmadan burayı fazla meşgul etmemiş olurum..
Laptopuma Windows8 den direkt Windows10 yüklemiştim şimdi oğlum ne var ne yok yüklemiş doldurmuş Laptopu artık baya kasmaya başladı şimdi bizim telefonlarda olduğu gibi Ayarlar-Sistem-Hakkında-Bilgisayarı Sıfırla ilemi sıfırlama yapayım yoksa İso dosyası indiripmi format atayım aynı şeymidir yoksa fark varmıdır,teşekkürler..
sıfırlayın temiz kurulum yerine geçer angarya işlerle de uğraşmamış olursunuz. 0 lama bir nevi format atma işleminin kısaltılmış versiyonu başka bir şey değil.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Nokia Lumia'larda Gdr1, Gdr2 güncellemeler oluyordu. Artık bunlar olmayacak sanırım dimi?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Outlook Posta ve Outlook Takvim(17.6568.16822.0 > 17.6568.16902.0) güncellendi.

jetgil

jetgil

Üye
bu arada şunu farkettim son 1haftadır şarjım çabuk tükeniyordu. Dün gece teli kapadım 5dk bataryayı çıkardım geri taktım. Şarju bitirip şarj ettim. Performans bariz seviyede fark etti. bu saatlerde kapanan cihazım şuan %69 şarjı var. Wm10 yüklü

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Konfigürasyon güncellemesi geldi

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl ve ErturkSahin
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Konfigürasyon güncellemesi geldi

Bana henüz birşey gelmedi :hmmm İnsider'a girip tekrar fast seçip kontrol ettim yine yok . Acaba bölge falan değiştirdysen yakın zamanda ondan dolayı gelmiş falan olabilir mi ?

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: sfgnrl
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
@papakudioflu Abi geçen gün bi 535 muhabbeti dönmüştü yanlış hatırlamıyorsam :D

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Windows 10 PC için Toplu güncelleme Geldi.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Geldi mi yeni yapı :)

Hocam sıfırlama işlemi de aynı sayılır ama tavsiyem iso dosyasını indirip temiz kurulum yapın sonrasında artık win10 üzerinden sıfırlama yaparsınız :) Windows 10'u buradan indirebilirsiniz:
Eğer işlem yapmadı isen ve bilgisayarında Windows.old isimli klasör var ise onu silme, ya da c'nin içinden yedek bir diske copyala..
Sonradan sıfır kurulum esnasında şayet donanımlardan birini tanımaz ise bu Windows.old klasöründeki System32 yi referans göstererek tanımlayıp onları yükleme imkanın olur.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Dün gece aradım Gabriel Aul'u. Dedim ki ya kardeşim nedir bu yavaşlık. Bilmiyorsanız sorun yardımcı olalım. Misal al şu Windows 10 batarya bilgi ekranını. Koy eylem merkezindeki pil tasarrufu uygulamasına hızlı erişim butonu. Basınca direk eylem merkezinde bu çıksın. Bir de o alttaki tuşlar da aynı işlevleri yerine getirsin kullanıcı bu konuda başka bir şey istemez dedim. Kızardı utandı mahçup bir şekilde haklısın abi dedi. :ehe

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Aybin.Kilic, flutewoddy ve 6 diğerleri

skynet

Üye
Pil yüzdesini inat edip pilin yanına koymayan zihniyet mi yapacak bunu

• Beğen
Tepkiler: System X ve symbianbelle
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu konsept daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum.
Paylaşılmadıysa ekleyeyim dedim.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Rock Ve Roll, bulutsuzgece ve 1 kişi daha
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Dün gece aradım Gabriel Aul'u. Dedim ki ya kardeşim nedir bu yavaşlık. Bilmiyorsanız sorun yardımcı olalım. Misal al şu Windows 10 batarya bilgi ekranını. Koy eylem merkezindeki pil tasarrufu uygulamasına hızlı erişim butonu. Basınca direk eylem merkezinde bu çıksın. Bir de o alttaki tuşlar da aynı işlevleri yerine getirsin kullanıcı bu konuda başka bir şey istemez dedim. Kızardı utandı mahçup bir şekilde haklısın abi dedi. :ehe

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aradıysan kızardığını nerden gördün abi ? :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

Üst Alt