bend reedet w7ic var. W10 almadı . Ama ben yinede yükledim. Ucuz alabilirsin. Ama hafızasının 32 yada üstü olmasına özen göster.selam beyler ben ucuz win tablet alcam 2gb olsa ustunde. 3 4 sene goturur benı fakat merak ettım konu markası ne olursa olsun mesela win tabletlerın hepsine win 10 gelıcekmı yoksa şirketmı yollucak o nasıl oluyor yoksa direk w10lu bi tablet almam gerekcek
29 temmuza kadar alacağın windows 8 tabletleri direkt olarak windows 10 a ya yükseltebilir yada sıfırdan kurabilirsin.çok fazla donanım seçeneği olmadığı için sürücü sıkıntısı da yaşamazsın zaten eski win8 sürücüleri çalışıyor.selam beyler ben ucuz win tablet alcam 2gb olsa ustunde. 3 4 sene goturur benı fakat merak ettım konu markası ne olursa olsun mesela win tabletlerın hepsine win 10 gelıcekmı yoksa şirketmı yollucak o nasıl oluyor yoksa direk w10lu bi tablet almam gerekcek
Şu an çok salakça bir hata farkettim. Diyelim 5 whatsapp bildiriminiz var, bildirim çubuğundan bir şey yapmayıp doğrudan whatsapp'ı açarsanız bildirimler gidiyor, ama bildirim çubuğundaki bir mesaja tıklayıp whatsapp'a geçerseniz sadece tıkladığınız o mesaj bildirimlerden düşüyor, diğerleri kalıyor. Bunu da tam yapamamışlar yani!Hocam mesela whatsapp tan mesaj geliyor bu bildirim çubuğuna düşüyor ya.
Ordan okuyup mesaja cevap yazsak bile eski mesajlar bildirim cubugunu indirince hala dururdu.
Düzelmiş mi bakabilir misiniz?
evet o sorun uzun süredir var sadece whatsapp değil diğer bütün uygulamalarda da mevcut. Ayrıca şu arama uygulamasını ne zaman güncelleyecekler merak ediyorum.Bu telefonların akıllı kısmını düzgün kullanamıyoruz bari telefon kısmı düzgün çalışsın !Şu an çok salakça bir hata farkettim. Diyelim 5 whatsapp bildiriminiz var, bildirim çubuğundan bir şey yapmayıp doğrudan whatsapp'ı açarsanız bildirimler gidiyor, ama bildirim çubuğundaki bir mesaja tıklayıp whatsapp'a geçerseniz sadece tıkladığınız o mesaj bildirimlerden düşüyor, diğerleri kalıyor. Bunu da tam yapamamışlar yani!
Onun ben Microsoft diye @#&%€£$>>!!@...İos için Cortana , 3D Touch ve widget desteği ile güncellendi .
Microsoft Bing uygulamaları ios ve android için güncellendi .

3d touch daha bize verilmedi. Şaka gibi bunlarİos için Cortana , 3D Touch ve widget desteği ile güncellendi .
Bu demektir ki işler yolunda. Kararlı sürüm olarak da yakında yayınlanabilir.Yapı 10586.71 SLOW olarak da yayınlandı.
İos için Cortana , 3D Touch ve widget desteği ile güncellendi .

Bu demektir ki işler yolunda. Kararlı sürüm olarak da yakında yayınlanabilir.

Final olacak yani. Rezil bi tarayıcısı olan sistemi final olarak yükleyeceğime inanamıyorumYapı 10586.71 SLOW olarak da yayınlandı.