Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Lumia 1520 de neredeyse sorunsuz şuan, EDGE baya düzeltilmiş gibi geldi, önceden takılıyordu bazen kafayı yedirtirdi bana, dünden beri sorun yok.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Lumia 1520 de neredeyse sorunsuz şuan, EDGE baya düzeltilmiş gibi geldi, önceden takılıyordu bazen kafayı yedirtirdi bana, dünden beri sorun yok.

Bilgilendirme için teşekkürler.
Bir de gelen mesajı üstteki bildirimden açmak için tıkladığımızda Sündürülüyor yazısıydı (sanırım) gelip ben kapatmazsam o şekilde kalıyordu hep, acaba öyle bir hataya rastladın mı acaba?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Bilgilendirme için teşekkürler.
Bir de gelen mesajı üstteki bildirimden açmak için tıkladığımızda Sündürülüyor yazısıydı (sanırım) gelip ben kapatmazsam o şekilde kalıyordu hep, acaba öyle bir hataya rastladın mı acaba?
Öyle bir hataya bu sürümde de önceki sürümde de hiç görmedim.

stockton

Üye
Arkadaşlar diyelim, redstone'a insider olarak girdik ama yıl bitmeden Microsoft tam sürümü veremedi (acı tecrübelerden sonra kimse için sürpriz olmaz herhalde bu! ) Bizim güncelleme alım tarihi olarak en son 2016 deniliyordu. Böyle bir durumda redstone'u alamaz mıyız?

onursarii

Üye
Evet biraz önce yeni yapı hakkında bir şeyler yazarken edge sapıttı ve maxicep anasayfasına döndü yazdıklarım boşa gitti. Ama kafamda olan şeyleri silecek değil ya. İlk sorun edge ile alakalı. Sitelere girerken arama çubuğuna yazdığımızda yukarıda çıkan oneriler siteye girdiğimde dahi duruyor 5 10 saniye içinde kayboluyor. Diğer sorun hala devam ediyor. Mesaj geldiğinde direkt yukarıdaki bildirim çubuğundan veya bildirim merkezinden girdiğim zaman sürdürülüyor yazısı kalıyor 10 15 saniye sonra başlangıç menüsüne dönüyor. Batarya ile ilgili sıkıntım yok şimdilik. Bir de şu programları kapatırkan seri seri kapatamıyorum ilk iki uygulama kapatıyor tak tak aşağı indiriyorum diğerlerinde biraz yavaşlıyor orası hala düzelmemiş. Bunu final olarak vermezler :) verirlerse ayıp ederler. Bu sistemden de anlaşıldığı üzere microsoft tarayıcı yapamıyor :) apple'la falan anlaşsınlar da safari falan gelse bari word flow klavyeyle takas olur :P

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar yayınlanan yeni yapılarla ilgili deneyimlerinizi paylaşırken rica edicem telefon modelinizi de belirtin. Zira profil kartınızda yazsa da bazı arkadaşlar mobilden girdiği için o bilgileri göremiyor olabilir.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve manialog
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Arkadaşlar yayınlanan yeni yapılarla ilgili deneyimlerinizi paylaşırken rica edicem telefon modelinizi de belirtin. Zira profil kartınızda yazsa da bazı arkadaşlar mobilden girdiği için o bilgileri göremiyor olabilir.
Aslında mobil icin isimlerin yanında telefon modeli de gözükse fena olmaz hani bir ara yapabilirseniz seviniriz.
Size bir sorum olacak arkadaşlar Direk Denim sürümüne nasıl dönebilirim ben ne zaman dönmeye kalksam cyan sürümüne dönüyor bir kere bile denime dönemedim hep cyan üzerinden denime geçtim. Hatta gdr2 yükleme yolunuda söylerseniz mükemmel olur :)

dakamon

dakamon

Üye
Firmware güncellemelerinin de gelmesi şart. Mesela 820 telefonuma wm10 ip kurduğumdan beri çift tıkla dokun performansı çok kötü zaman sanki hiç yokmuş gibi tepki vermiyor.

atakanakata

atakanakata

Üye
yeni yapı 1020 de muazzam çalışıyor. gayet stabil ve şarj tüketimi de baya düzelmiş. git gide sistem daha da iyi oluyor evrensel uygulama tutsun diye dua etmeye başlayalım çünkü sistemimiz gerçekten çok iyi olacak.

• Beğen
Tepkiler: dark_13, Esendağlı ve BLasTeaR
jetgil

jetgil

Üye
640XL de aynı şekilde kusursuza yakın performans veriyor. Maşallah :D

• Beğen

onursarii

Üye
Lumia 735 kullanıyorum ve berbat durumda sistem çökmeler üstüne çökmeler yaşıyorum sanırım ram yetmiyor bilemem sorunun nedenini. Gereksiz fotoğrafları silmek için yaklaşık 30 40 tane fotoğrafı seçtim ve silmek üzereydim ki birden dondu ve uygulamadan attı. E seçtiğim tüm fotoğrafları tekrar seçmek zorunda kaldım. Bunu yazmak üzere maxicep'e girmek uzere edge'i açtım Windows Phone forumuna inerken görüntüler parçalandı android forumunu geçtim iphone forumundan inerken yine dondu. Garip davranmaya başladı telefon. Açıkçası güncellemeyi ilk alacak telefonlardan biri lumia 735 namı diğer selfie telefonu bu kadar kasmaması lazım artık düzelmesi lazım.

hakikidaredevil

hakikidaredevil

Üye
Benim L925 te de bu yapıyla beraber çift tıkla kilit açma çok iyi çalışıyor. Telefonu aldığımdan beri hiç bu kadar stabil ve hızlı olmamıştı

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Navigasyon istiyorsan kesinlikle Yandex'in uygulamalarını denemelisin sana o kadar söylüyorum ;)

Ama onlarda çevrimdışı değil. Copilot var yönlendirmesini sevdim istediğim yollardan götürüyor + offline çalışıyor ama oda ücretli.3D görünüm ve sesli yönlendirme için ücret istiyor.

cadde19

cadde19

Üye
Lumia 735 kullanıyorum ve berbat durumda sistem çökmeler üstüne çökmeler yaşıyorum sanırım ram yetmiyor bilemem sorunun nedenini. Gereksiz fotoğrafları silmek için yaklaşık 30 40 tane fotoğrafı seçtim ve silmek üzereydim ki birden dondu ve uygulamadan attı. E seçtiğim tüm fotoğrafları tekrar seçmek zorunda kaldım. Bunu yazmak üzere maxicep'e girmek uzere edge'i açtım Windows Phone forumuna inerken görüntüler parçalandı android forumunu geçtim iphone forumundan inerken yine dondu. Garip davranmaya başladı telefon. Açıkçası güncellemeyi ilk alacak telefonlardan biri lumia 735 namı diğer selfie telefonu bu kadar kasmaması lazım artık düzelmesi lazım.
Sıfırla cillop gibi olur hocam 735 sıkıntısız çalıştırması lazım.
Diğer modellerde 1 gb ve bizim cihazda yeni nesil.

Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
Sanırım microsofttan böyle nokta atışı bir açıklama gelmeyecek :bottom: (kardeşim bu konunun takipçisi yaptı beni :ehe)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yeni yükleme ekranı. Şimdilik çok sade olda da en azından ilkel dişlilerden kurtuluyoruz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01, Mr.Sun, braayn ve 3 diğerleri

skynet

Üye
Dişliler daha iyiydi :)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Yeni yükleme ekranı. Şimdilik çok sade olda da en azından ilkel dişlilerden kurtuluyoruz.

ilkel dişli olur mu abi günümüz sanayisinin temelidir o dişliler :)

Üst Alt