aynıParlaklık ayar sorunu hala devam ediyor mu ?
Düşük de orta orta da düşük oluyordu parlaklık
telefonda veya sim kartta her hangibir sorun yok pin kodunu biliyorum ve girebiliyorum normalde sadece o ekranı yanlışlıkla kapattığınızda tekrar simi aktif etmek için ne yapmak gerekiyor onu sormuştum onu da üstte arkadaşlar yazdı sana yine de teşekkür ederim ilgin içinEn iyisi, sim kartı başka telefona takarak, o telefonda açıp, sim kartı etkisiz kılmak.
Sonra da tekrar eski haline getirmek
aynıParlaklık ayar sorunu hala devam ediyor mu ?
Düşük de orta orta da düşük oluyordu parlaklık
Birkaç mesaj üstte bu sorun konuşuluyorduparlaklık sorunu devam ediyormu ?
evet eğer sorun çıkmazsa final olarak yayınlanacak.Yani artık bu sürüm final adayı mı
Artık sistemi adam edip versinler millete. Bıktı insanlar beklemekten. Zaten bundan sonra en az 1 sene daha güncelleme beklemeyin beyler.
skynet sormuştu cevap gelmeyince bende sorayım dedim ama cevap verilmiş,gözümden kaçmış,bu sorunu çözmeden final yayınlanmaz herhaldeBirkaç mesaj üstte bu sorun konuşuluyordu
Bende de yeni yapı Downloading Updates 0% olarak duruyor ve ilerleme yok..
Şebeke üzerinde de denedim, wifi bağlantısıyla da denedim olmadı..
Akşam farklı bir yerden bağlanarak deneyeceğim...
NOT: dil bölge değişikliği, Reset işlemleri de işe yaramadı.
Sabahtan bu yana devam ediyor..Sabırlı olmanız gerek.
%0'da çok uzun süre bekliyor. Bazen 15dk'dan fazla sürüyor.
Heh işte sorun varsa göndermeyecekler bekletecekler şu bu. Mesele daha gecikmesin bende bunu diyorum. Haddinden fazla beklenildi bence.evet eğer sorun çıkmazsa final olarak yayınlanacak.
e biz dd onuyoruz zaten. Bu sürümde sorun çıkmazsa final olarak tum cihazlara dağıtılacakmış.
tabi ki bu sorunlar bizim kullanırken yaşadığımız ve firmware düzenlemesi eksikliğinden kaynaklanan sorunlar değil. Firmware düzenlemesi nedeni ile çıkan sorunları yeni ce güçlü cihazlar büyük oranda normalize ediyor. Fakat Lumia 820-920 ve 512MB Ramli cihazlar sorun yaşatıyor.
Aynı durum benim için de geçerli, telefonu elime almadığım halde fırın gibi sıcak. Mobil veriyi kapatınca ancak soğuyor. Modellere yönelik firmware gelmeden bu sorun bitmeyecek sanırımBugünki tecrübelerimi yazıyorum lumia 925 aşırı ısınıyor ve şarj su gibi gidiyor sabah 9 da şarjdan çıkardım sadece edgede toplam yarım saat şuan şarj %44 siz hesaplayın artık edge çok şarj yiyor ve stabil değil 8.1 kullananlar bence biraz daha beklesin yoksa delirirsiniz.

512lerde 8.1 bile sıkıntıevet eğer sorun çıkmazsa final olarak yayınlanacak.
e biz dd onuyoruz zaten. Bu sürümde sorun çıkmazsa final olarak tum cihazlara dağıtılacakmış.
tabi ki bu sorunlar bizim kullanırken yaşadığımız ve firmware düzenlemesi eksikliğinden kaynaklanan sorunlar değil. Firmware düzenlemesi nedeni ile çıkan sorunları yeni ce güçlü cihazlar büyük oranda normalize ediyor. Fakat Lumia 820-920 ve 512MB Ramli cihazlar sorun yaşatıyor.