Sende 930 yok mu onu neden kullanmıyorsun512lerde 8.1 bile sıkıntı

Lumia 1520 de neredeyse sorunsuz şuan, EDGE baya düzeltilmiş gibi geldi, önceden takılıyordu bazen kafayı yedirtirdi bana, dünden beri sorun yok.
Öyle bir hataya bu sürümde de önceki sürümde de hiç görmedim.Bilgilendirme için teşekkürler.
Bir de gelen mesajı üstteki bildirimden açmak için tıkladığımızda Sündürülüyor yazısıydı (sanırım) gelip ben kapatmazsam o şekilde kalıyordu hep, acaba öyle bir hataya rastladın mı acaba?
verirlerse ayıp ederler. Bu sistemden de anlaşıldığı üzere microsoft tarayıcı yapamıyor
apple'la falan anlaşsınlar da safari falan gelse bari word flow klavyeyle takas olur :PAslında mobil icin isimlerin yanında telefon modeli de gözükse fena olmaz hani bir ara yapabilirseniz seviniriz.Arkadaşlar yayınlanan yeni yapılarla ilgili deneyimlerinizi paylaşırken rica edicem telefon modelinizi de belirtin. Zira profil kartınızda yazsa da bazı arkadaşlar mobilden girdiği için o bilgileri göremiyor olabilir.

Ama onlarda çevrimdışı değil. Copilot var yönlendirmesini sevdim istediğim yollardan götürüyor + offline çalışıyor ama oda ücretli.3D görünüm ve sesli yönlendirme için ücret istiyor.Navigasyon istiyorsan kesinlikle Yandex'in uygulamalarını denemelisin sana o kadar söylüyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sıfırla cillop gibi olur hocam 735 sıkıntısız çalıştırması lazım.Lumia 735 kullanıyorum ve berbat durumda sistem çökmeler üstüne çökmeler yaşıyorum sanırım ram yetmiyor bilemem sorunun nedenini. Gereksiz fotoğrafları silmek için yaklaşık 30 40 tane fotoğrafı seçtim ve silmek üzereydim ki birden dondu ve uygulamadan attı. E seçtiğim tüm fotoğrafları tekrar seçmek zorunda kaldım. Bunu yazmak üzere maxicep'e girmek uzere edge'i açtım Windows Phone forumuna inerken görüntüler parçalandı android forumunu geçtim iphone forumundan inerken yine dondu. Garip davranmaya başladı telefon. Açıkçası güncellemeyi ilk alacak telefonlardan biri lumia 735 namı diğer selfie telefonu bu kadar kasmaması lazım artık düzelmesi lazım.
ms sizi memnun etmek için ne yapmalıDişliler daha iyiydi![]()
bence hoş olmuş 
eleman fotoyu iphone ile çekmişYeni yükleme ekranı. Şimdilik çok sade olda da en azından ilkel dişlilerden kurtuluyoruz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

ilkel dişli olur mu abi günümüz sanayisinin temelidir o dişlilerYeni yükleme ekranı. Şimdilik çok sade olda da en azından ilkel dişlilerden kurtuluyoruz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız