Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Anladığım kadarıyla giriş seviyesi ve ilk nesil modellerde sıkıntılar aynen devam ediyor anlaşıldı finale kadar beklemek farz oldu

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
HERE Maps, HERE Drive+ güncellendi.

• Beğen
Tepkiler: skynet
4MaGuS

4MaGuS

Üye
En iyisi, sim kartı başka telefona takarak, o telefonda açıp, sim kartı etkisiz kılmak.
Sonra da tekrar eski haline getirmek
telefonda veya sim kartta her hangibir sorun yok pin kodunu biliyorum ve girebiliyorum normalde sadece o ekranı yanlışlıkla kapattığınızda tekrar simi aktif etmek için ne yapmak gerekiyor onu sormuştum onu da üstte arkadaşlar yazdı sana yine de teşekkür ederim ilgin için

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bende de yeni yapı Downloading Updates 0% olarak duruyor ve ilerleme yok..
Şebeke üzerinde de denedim, wifi bağlantısıyla da denedim olmadı..
Akşam farklı bir yerden bağlanarak deneyeceğim...
NOT: dil bölge değişikliği, Reset işlemleri de işe yaramadı.

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Akşam merak edip yükledim ama pişman oldum bu akşam 8.1 dönüşü olacak hem stabil hem şarjı iyi hemde lumia camera var canavar gibi sadece candy crush oynarken 8.1 çok ısınıyor o kadar ve tarayıcısı hiç sıkıntı çıkartmıyor. Bir süre daha 8.1'e devam.

ArMaGeDdOn_87

Üye
parlaklık sorunu devam ediyormu ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yani artık bu sürüm final adayı mı
evet eğer sorun çıkmazsa final olarak yayınlanacak.

Artık sistemi adam edip versinler millete. Bıktı insanlar beklemekten. Zaten bundan sonra en az 1 sene daha güncelleme beklemeyin beyler.

e biz dd onuyoruz zaten. Bu sürümde sorun çıkmazsa final olarak tum cihazlara dağıtılacakmış.

tabi ki bu sorunlar bizim kullanırken yaşadığımız ve firmware düzenlemesi eksikliğinden kaynaklanan sorunlar değil. Firmware düzenlemesi nedeni ile çıkan sorunları yeni ce güçlü cihazlar büyük oranda normalize ediyor. Fakat Lumia 820-920 ve 512MB Ramli cihazlar sorun yaşatıyor.

• Beğen
Tepkiler: skynet

ArMaGeDdOn_87

Üye
Birkaç mesaj üstte bu sorun konuşuluyordu
skynet sormuştu cevap gelmeyince bende sorayım dedim ama cevap verilmiş,gözümden kaçmış,bu sorunu çözmeden final yayınlanmaz herhalde

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bende de yeni yapı Downloading Updates 0% olarak duruyor ve ilerleme yok..
Şebeke üzerinde de denedim, wifi bağlantısıyla da denedim olmadı..
Akşam farklı bir yerden bağlanarak deneyeceğim...
NOT: dil bölge değişikliği, Reset işlemleri de işe yaramadı.

Sabırlı olmanız gerek.
%0'da çok uzun süre bekliyor. Bazen 15dk'dan fazla sürüyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
dakamon

dakamon

Üye

e biz dd onuyoruz zaten. Bu sürümde sorun çıkmazsa final olarak tum cihazlara dağıtılacakmış.

tabi ki bu sorunlar bizim kullanırken yaşadığımız ve firmware düzenlemesi eksikliğinden kaynaklanan sorunlar değil. Firmware düzenlemesi nedeni ile çıkan sorunları yeni ce güçlü cihazlar büyük oranda normalize ediyor. Fakat Lumia 820-920 ve 512MB Ramli cihazlar sorun yaşatıyor.
Heh işte sorun varsa göndermeyecekler bekletecekler şu bu. Mesele daha gecikmesin bende bunu diyorum. Haddinden fazla beklenildi bence.

stockton

Üye
Bugünki tecrübelerimi yazıyorum lumia 925 aşırı ısınıyor ve şarj su gibi gidiyor sabah 9 da şarjdan çıkardım sadece edgede toplam yarım saat şuan şarj %44 siz hesaplayın artık edge çok şarj yiyor ve stabil değil 8.1 kullananlar bence biraz daha beklesin yoksa delirirsiniz.
Aynı durum benim için de geçerli, telefonu elime almadığım halde fırın gibi sıcak. Mobil veriyi kapatınca ancak soğuyor. Modellere yönelik firmware gelmeden bu sorun bitmeyecek sanırım :(

cadde19

cadde19

Üye

Arkadaşlar bunlar nedir?
Hocam @papakudioflu
@Sensation

Son düzenleme:
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

512lerde 8.1 bile sıkıntı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Paylaşıldı mı bilmiyorum. İnceleme videosu:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

YkPkY

YkPkY

Üye
sürdürülüyor,yükleniyor kara ekranı coştu bende.alt tarafı bi mesaj yazmak bile süründürmeye başladı. Poffff

Üst Alt