Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

dextro22

dextro22

Üye
Sonunda çıldırdım arkadaşlar. aldığım güne lanet olsun. 2 yıldır boş hayallerle sistemin düzelmesini bekliyorum yakındanda takip ettim çoğu şeyi ama ne yazıkki bu dakikadan sonra hiçbir tak olmaz bu sistemden.Telefon şuan ellerimde öldü resmen açılmıyor ne olduğu hakkındada bir fikrim yok en yakın zamanda iosa geçip bu çileden kurtulucam geride kalanlara sabır dilerim.Her zaman düzelir diye ümit ettiğim sisteme artık 1 gram güvenim kalmamıştır.resmen microsofttan soğudum bundan sonra gelişmesede olur artık bulunduğu durumu sonuna kadar hakketmiştir. İyi forumlar, sabırlar sizlere arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan, ArMaGeDdOn_87 ve BLasTeaR

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Fark ettim ki bizim platformda adam gibi navigasyon uygulaması da yok. Here Drive ve Maps demeyin onlarda bitmiş. Çatalca Yalıköye gitmek için yol bakıyorduk benim telefon illa ordan burdan dolaştırmaya çalışıyor. Dümdüz en kolay yol varken bi sürü ara yollara sokuyor bütün ayarları denediğim halde yapıyor bunu. İlerdeki yola çekiyorum önde dümdüz doğru olan yol ama inatla geriye döndürüp kendi bildiği yoldan götürmeye çalışıyor (geri dönmek 20km). Bikaç tane harita uygulamasını denedim onlarda aynı. Arkadaş çıkardı dandik Ace2yi Google Haritalardan tam olarak istediğimiz yolu buldu bende kaldım öyle.

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
abboovvv :D ben v11 guncellemesınden sonra takıbı bırakmıstım 9.2.1 sıktı bıraz benı 930 buldum takas edıymı dıe bı zıyarete geldm neyle karsılasıyım 2 yıl oncede çıldıran wp kullanıcıları şimdidi aynı Allah sabır versın beyler 17 guncelleme gelmiş bide :)

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87 ve BLasTeaR
Esendağlı

Esendağlı

Üye
abboovvv :D ben v11 guncellemesınden sonra takıbı bırakmıstım 9.2.1 sıktı bıraz benı 930 buldum takas edıymı dıe bı zıyarete geldm neyle karsılasıyım 2 yıl oncede çıldıran wp kullanıcıları şimdidi aynı Allah sabır versın beyler 17 guncelleme gelmiş bide :)
Yıldızlar da kayar unutma:)ha bu arada çok değil sene sonu hepiniz bu platforma geri döneceksiniz:)
Sizin oralarda da 9.2.1 sıkıntılıymış ama:)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Outlook Posta ve Outlook Takvim güncellendi.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Fark ettim ki bizim platformda adam gibi navigasyon uygulaması da yok. Here Drive ve Maps demeyin onlarda bitmiş. Çatalca Yalıköye gitmek için yol bakıyorduk benim telefon illa ordan burdan dolaştırmaya çalışıyor. Dümdüz en kolay yol varken bi sürü ara yollara sokuyor bütün ayarları denediğim halde yapıyor bunu. İlerdeki yola çekiyorum önde dümdüz doğru olan yol ama inatla geriye döndürüp kendi bildiği yoldan götürmeye çalışıyor (geri dönmek 20km). Bikaç tane harita uygulamasını denedim onlarda aynı. Arkadaş çıkardı dandik Ace2yi Google Haritalardan tam olarak istediğimiz yolu buldu bende kaldım öyle.

Navigasyon istiyorsan kesinlikle Yandex'in uygulamalarını denemelisin sana o kadar söylüyorum ;)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

alaca61

Üye
Ben 4 defa indirim yüklenirken %100de 0x80246007 hatası veriyor ne. Yapmalıyım

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Mobile Hotspot (Mobil Etkin Nokta) sorunu bu yapıda da düzeltilmemiş! :off:
Gabe ve ekibine en içten ..... neyse...

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01, YkPkY ve suyunsesi
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Dün bir reklam gördüm Samsung VR(virtual reality - sanal gerçeklik gözlüğü), uyumlu olan oyunlar ve uyumlu uygulamalar ile kullanılabiliyormuş.

Sonuçta herşeyle olmasa da bir ihtimal, imkan olarak mevcut. Ki bu arkadaşlar, hotspot'u da bildirim merkezini de ve bizim hala erişmeye çalıştığımız tüm imkanlara sahipler, geliştiriyorlar.

Uygulama çeşitliliği konusuna değinmiyorum bile.

Stabilite olayı da -Samsung S6 ve Edge kullanmış biri olarak söylüyorum- bence çözülmüş.

Para verip aldığım akıllı telefonum benim hayatımı kolaylaştırmayacak, keyif vermeycekse neden hala yatırım yapılmalı ve alınmalı, açıkçası bana tuhaf geliyor.

Kendim hala NL920 kullanıyorum, hiçbir IP güncellemesini de yapmadım. Şu haliyle, telefonumu ölene kadar kullanacağım. Ancak öldükten sonra WP üzerine yatırım yapacağımı sanmıyorum.

Eskiden beri burada bu sistemi en çok öven ve vakit ayıran biriydim, tabi ki gelişme oldu ancak çağı yakalayamadıktan sonra gelişmeler yetersiz kalmaya devam etti. (Bildirim merkezi, seslerin ayrılması, şeffaf karo falan oldu, geldi, değişti gelişti vs ama hep iki üç adım geriden geldik).

Eyyorlamam bu kadar, okuduğunuz için de teşekkür ederim. Amacım polemik yaratmak değil, duygularımı paylaşmaktı.

Herkese iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan, suyunsesi, ogzhnoTr ve 3 diğerleri

skynet

Üye
Evet 16. yapıya göre performans olarak ne durumda görüşleri alalım :)

Bu arada hala şeytana direniyorum :D

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
16dan iyi 930 da, şimdilik batarya kötü gibime geldi haricinde sıkıntı yok bende edge iyi durumda kasmadan pırpır etmeden çalışıyor genel performans kusursuza yakın.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
8.1 de kalin bence hala takilmalar fazla

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve skynet
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet 16. yapıya göre performans olarak ne durumda görüşleri alalım :)

Bu arada hala şeytana direniyorum :D
Bende gayet sağlıklı çalışıyor şuan için 8.1 e geri dönmeye gerek yok benim açımdan(1520)

Son düzenleme:

skynet

Üye
Parlaklık ayar sorunu hala devam ediyor mu ?
Düşük de orta orta da düşük oluyordu parlaklık

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar bir sorum olacak bu windows 10 mobilde sim kart pin kodu ile şifreli ise mesela telefon ilk açıldığında pin kodu girme ekranı geliyor ama bazen yanlışlıkla geri tuşuna falan bastığımızda o pin kodunu girme ekranı bir daha gelmiyor uçak moduna alıyorum şebeke modlarına bakmaya çalışıyorum orada da bir şey yok illaki sıfırlamak gerekiyor galiba bunun farklı bir çözümünü bilen varmı

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
arkadaşlar bir sorum olacak bu windows 10 mobilde sim kart pin kodu ile şifreli ise mesela telefon ilk açıldığında pin kodu girme ekranı geliyor ama bazen yanlışlıkla geri tuşuna falan bastığımızda o pin kodunu girme ekranı bir daha gelmiyor uçak moduna alıyorum şebeke modlarına bakmaya çalışıyorum orada da bir şey yok illaki sıfırlamak gerekiyor galiba bunun farklı bir çözümünü bilen varmı
birini aramayı dene arayamayonca pin ister bende öyle oluyor

Lumiance

Lumiance

Üye

telefon uygulamasına girince tekrar istemesi lazım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
16dan iyi 930 da, şimdilik batarya kötü gibime geldi haricinde sıkıntı yok bende edge iyi durumda kasmadan pırpır etmeden çalışıyor genel performans kusursuza yakın.
Ben çok fark göremedim. Lumia 930'da zaten son bir kaç yapıdır sorunsuz. O yüzden çok bişey farketmiyor. Sadece bazı küçük kullanım geçişleri daha kurşunsuz olabilir. Mesela geri tuşuna basılı tutma süresi dengesiz. Daha doğrusu üç saniye de basılı tutsan bir saniye de basılı tutsan görev yöneticisi iki saniyede geliyor. Buradaki beklemenin neden olduğunu bilmiyorum. Belki yanlışlıkla basılması ile açılmaması içindir. Ama Windows Phone 8.1'de insanların bu özellik için bir alışkanlığı oluşmuş. Zaten Windows Phone 8.1 geri tuşu ile görev yöneticisi kullanımı hem sorunsuz hem de çok kullanışlı idi. Windows 10 Mobile için aynı kullanım rahatlığına ulaşmadı henüz.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

Üst Alt