Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
arkadaşlar toplu güncelleştirmelerde yenilik olmayacağı söylenmişti zaten. O yüzden beklemeyin. Yeni özellikler Redstone'un ikinci veya üçüncü yapısından sonra gelmeye başlayacak.

Sistem kararlı ve stabil olsa yeter benim işimi fazlasıyla görüyor (pil ve Hız) önemli gerisi teferruat :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft, bugün yeni bir güncelleme daha verdi. Şimdi klavye kullanımı hakkında test yapıyorum. Klavye tahminleri çok iyi çalışmıyor. Daha doğrusu klavye tahminleri tam olarak doğru ama yazım hatalarını doğru tahmin etmesine rağmen bazen düzeltmiyor.

yukarıdaki yazıyı çok çok hızlı bir şekilde wordpress mesaj editöründe yazdım. Çünkü klavyeyi test etmenin en iyi yolu orası. Buna rağmen bir önceki sürüme göre oldukça başarılı diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Esendağlı
dakamon

dakamon

Üye
Bende de arama varsayılan istemciyi Google yapmama bing yapmama rağmen hep yandex açılıyor. Bunun bir çaresi yokmu?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
symbianbelle

symbianbelle

Üye
Arama tuşu yandex değişmiyor mu diyor sanırım

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Haydaaaaaa yine şeytan dürtüyor geç geç diye ama hadi bakalım
Puahahahaaaa boşuna demiyorum Wp 10 betanın tadını alan kolay kolay rahat durmaz.
Sen o şeytana uy bence

• Beğen
Tepkiler: symbianbelle
System X

System X

Üye
windows 10 a geçiyorum sonra vay efendim niye eleştiriyorsun demeyin.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Gülüyorum yorumlara. Windows 10 Mobil kullanıcılarını şeytan doldurur. Dayanamaz ve yine kurar yine kurar. Yüklemem az önce bitti. Bakalım bir süre kendine gelsin. Bence uygulama geliştiricileri biraz çalışsa, uygulama bazında büyük oranda faydalı ve yeterli olacak. Zaten sistem stabilliği her geçen yapıda artıyor. Yalnız şu yorumu yazana kadar fark ettimki kaydırmalı klavye tahmini 16. Yapıya gore hayli bozulmuş. Belki biraz daha beklemeli ve teli yeniden başlatmalı bilemiyorum.

Son düzenleme:
dakamon

dakamon

Üye
Edge'de adres çubuğunda arama yapınca mı?

Hayır arama tuşuna basınca açılıyor ya edge de orada Google açılması lazımken yandex açılıyor. Ama normal adres çubuğunda arama yapınca sorun yok.

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Bataryayı bitirip şarj edip performansına bakacam bakalım son yapı nasıl olmuş
10-15 dk önce batarya zayıf dedi bitmesi için uğraşıyorum hala %3

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Esendağlı
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayır arama tuşuna basınca açılıyor ya edge de orada Google açılması lazımken yandex açılıyor. Ama normal adres çubuğunda arama yapınca sorun yok.
Öyle bir ayar yok. Herkeste Yandex açılıyor. Ana sayfayı ayarlama özelliği yok. Yandex'e bağımlıyız :(

• Beğen
Tepkiler: skynet
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Ben 8.1de kalıyorum bu sefer. Tam 5 sayfa oldu maxicepte ve hala ie atmadı. Edge olsa daha ilk sayfada 2 kere yenileyip sonra da çökmüştü.

braayn

braayn

Üye
bir nokta değişiklik yok güncelleme diye vermişler ... İnsanların aklıyla oynamasınlar final bekliyoruz ne yapısı bu !!! Ocak final dediler şubat 1 bakalım final ne zaman gelecek...
17 yapı olmuş her yapıda 1 tane özellik getirseler bile yeter ama biz konseptlere bakıp hayal kurarken adamlar saçma sapan yapılar veriyorlar ... Ekstra ozelliğide geçtim bari finali verip stabil bir sistem verin.Anlamıyorum oturmamış bir sistem de nasıl olurda 950 ve 950 XL'yi satıyorlar bu hiç mi hiç etik değil !!!

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
bir nokta değişiklik yok güncelleme diye vermişler ... İnsanların aklıyla oynamasınlar final bekliyoruz ne yapısı bu !!! Ocak final dediler şubat 1 bakalım final ne zaman gelecek...
17 yapı olmuş her yapıda 1 tane özellik getirseler bile yeter ama biz konseptlere bakıp hayal kurarken adamlar saçma sapan yapılar veriyorlar ... Ekstra ozelliğide geçtim bari finali verip stabil bir sistem verin.Anlamıyorum oturmamış bir sistem de nasıl olurda 950 ve 950 XL'yi satıyorlar bu hiç mi hiç etik değil !!!

Toplu güncelleştirme bilmem nesi bu bak bende bilmiyorum :D boşver kasma bu kadar ya gelmiyosa gelmiyo yani. Benim bakış açımı biliyosun ben bile illâllah ettim yani

• Beğen
Tepkiler: skynet
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ben 8.1de kalıyorum bu sefer. Tam 5 sayfa oldu maxicepte ve hala ie atmadı. Edge olsa daha ilk sayfada 2 kere yenileyip sonra da çökmüştü.
Bende ie çok atıyor ya kıl oldum iyice. Özellikle Facebook web sürümünde atıyor

System X

System X

Üye
iyice gitmiş ümitler.eskiden yeni yapı geldiğinde en az 5 sayfa atlardı bugün sayfa tek tük ilerliyor.gerçi ben daha bitiremedim güncellemeyi biraz sonra söverim şey yani değerlendiririm

• Beğen
Tepkiler: skynet, wpfurkan, ArMaGeDdOn_87 ve 2 diğerleri
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu yapılarla özellik gelmeyecek hatta final surumlede gelmeyecek redstone lerle gelecek denmesine rağmen hala bazı arkadaşlar aynı şeyleri söyleyip duruyor anlamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: skynet, sfgnrl ve Sensation
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Boşuna batarya bitirip şarj ölçmeye çalışmayın. Çünkü bugün yarın Insider Fast Konfigürasyon güncellemesi gelecek. :ehe

• Beğen
Tepkiler: symbianbelle

Üst Alt