En fazla 1 hafta dayanırsın diyorumEdge sorunsuzsa geçeyim bende
Yeni nesil modellerde var o kulaklıksız eko ayarıArkadaşlar sizde arama butonuna tıklayınca ne oluyor ? Edge mi açılıyor arama uygulaması mı ?Kardeşim de 640 xl var onda direkt edge açılıyor bende arama uygulaması açılıyor . Ayrıca onda eq ayarlarını değiştirmek için kulaklık istemiyor bende istiyor . İlginç .
Yandex yüklü ise Yandex, değilse Edge açılır. Ben böyle biliyorum.Arkadaşlar sizde arama butonuna tıklayınca ne oluyor ? Edge mi açılıyor arama uygulaması mı ?Kardeşim de 640 xl var onda direkt edge açılıyor bende arama uygulaması açılıyor . Ayrıca onda eq ayarlarını değiştirmek için kulaklık istemiyor bende istiyor . İlginç .
Yandex yüklü ise Yandex, değilse Edge açılır. Ben böyle biliyorum.
Diğeri için: Karşılaştırma - Tüm Detaylarıyla Lumialar
bölgeyi değiştirin düzelir direk arama gelirŞu yandex denen illeti telefondan tamamen silme seçeneği gelse keşke
Bölgeniz neresi, benimki Türkiye.Bende ilk yüklediğim yapıdan beri arama uygulaması açılıyor .
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uzun sure kullandım w10. Yeni 8.1w geçtim. Internet Explorer berbatEn fazla 1 hafta dayanırsın diyorum
Bölgeniz neresi, benimki Türkiye.
Yok hocam benim demek istediğim bu yandex'i 8.1 de tamamen iptal edebiliyorduk ama win10 da eğer teli sıfırlarsam artık arama motoru (fiziksel arama tuşu için) yandex oluyor ve değiştiremiyorumbölgeyi değiştirin düzelir direk arama gelir
Eski yapılarda görüyordum arama ekranını. Şimdi Yandex yüklü olduğu için o geliyor bende. Silince ne gelir emin değilim.Benimki de Türkiye .