benim telefon 830 yükleneli 10 dk falan oldu kurcalıyorum stabilite 8.1 kadar olmuş.microsoft akkyi bekledi demek. şimdi 8.1deyim yine kasıntı bir sisteme geçmek istemiyorum. lütfen plesebo etkisine kapılmadan nasıl bir değişiklik olduğu konusunda yorumlarınızı bekliyorum.
benim telefon 830 yükleneli 10 dk falan oldu kurcalıyorum stabilite 8.1 kadar olmuş.microsoft akkyi bekledi demek. şimdi 8.1deyim yine kasıntı bir sisteme geçmek istemiyorum. lütfen plesebo etkisine kapılmadan nasıl bir değişiklik olduğu konusunda yorumlarınızı bekliyorum.
Az önce telefonumu şarja takıp açtım
İnternet kapalıydı, WhatsApp ten bildirim gelmemesi için pil tasarrufu ayarlarından whatsapp in arka planda çalışmasını engelledim
İnterneti açtım
bildirim geldi![]()
o bende sadece truecaller de oluyor nerden baksan 12 . ci yada 13.cu yapıdan beri, sanırım true nin özelliğiBu arada yeni yapıda hoş bir yenilik farkettimBir uygulama güncellendiğinde bildirim olarak örnek veriyorum ''TrueCaller geliştirildi'' şeklinde bir bildirim geliyor .
Yapıdan bağımsız, bu o uygulama kaynaklıBu arada yeni yapıda hoş bir yenilik farkettimBir uygulama güncellendiğinde bildirim olarak örnek veriyorum ''TrueCaller geliştirildi'' şeklinde bir bildirim geliyor .

Yokwindows 10 mobile de telefon güncelleştirmeleri otomatik olarak iniyor wifiye bağlıysan bunu kapatmanın bir yolu var mı ?
Yapıdan bağımsız, bu o uygulama kaynaklı![]()