Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye

zorla bana caps yap der gibi resim çektirmiş :)
BİR CAPS DAHA

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan

wpfurkan

wpfurkan

Üye

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, cemil baba ve braayn
braayn

braayn

Üye

win 10 mobile final geldi kurdum beyler :):)

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, suyunsesi, BLasTeaR ve 1 kişi daha
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Uygulama olmaz zaten Nokia satıldı mağaza kapandı symbian işletim sistemine destek kesildi falan filan :) Biz nasıl aldık bu cihazları , neyin kafasını yaşıyorduk o an çok merak ediyorum :)

Ama bazı destek veren firmalar var, uygulamalar için, WhatsApp gibi..

Bugün yeni yapı yok arkadaşlar.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ama yeni YAPI yok. :ehe

Bir de utanmadan no builds diyor ya, yüzsüz herif:dry:

Son düzenleme:
wpfurkan

wpfurkan

Üye

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, Rock Ve Roll, suyunsesi ve 5 diğerleri
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
820 den önce iphone kullanıyordum. Aynı hat ile 3g sorunsuz çalışıyordu. Cihazımda diğer operatör hatlarını da denedim ve 3g çekmedi. Hattı başka cihaza takınca sorun olmuyor. Arkadaşımın lumia 720 de de denedim onda da 3g sorunu var. Acaba yanlış bir şey yükleme sonucu mu bu hata oluştu sistemde? Yarın bir bilgisayar bulup 8.1 e dönüp şebekeye bakacağım. Ama bana nedense yazılımsal sorun gibi geliyor. Donanımsal sıkıntı olması da pek mantıklı gelmiyor açıkçası. 2g de fu ll çekerken 3g çekmemesi. Kapalı alanda mı sorun var acaba diye Kadıköy meydanda da denedim ama sonuç değişmedi.

Benim eski 620 bile 3g (h , h+) çekiyordu. Cihazdan kaynaklı olabilir bence. Aldığınız yere gidip satıcıya ekşiyiniz. Wp 10 ida şu anki cihazım 1320 3gde takır takır çalışıyor.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arakadaşlar kardeşimin 640 xl a insider yükledim ama rehber gelmedi kişilere girdiğimde de ms hesabı görünmüyor . MS hesabını manuel olarak eklemeye çalışıyorum ; eklendi diyor bakıyorum hesap yine yok . Bunca zamandır insider yapılarını kullanıyorum böyle saçma bi hata görmedim .

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arakadaşlar kardeşimin 640 xl a insider yükledim ama rehber gelmedi kişilere girdiğimde de ms hesabı görünmüyor . MS hesabını manuel olarak eklemeye çalışıyorum ; eklendi diyor bakıyorum hesap yine yok . Bunca zamandır insider yapılarını kullanıyorum böyle saçma bi hata görmedim .

Gerçekten enteresan. Acaba senkronize ettiniz mi hesabı diyeceğim ama bizim wp kendisi yapıyor du o işi.

Olmadı bi daha sıfırlayıp deneyin bence
One note kullananlar müjde!!! Hasretle özlemle beklediğiniz güncelleme geldi.. :kop2::kop2:

OneNote

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
aynı problem 8.1 de de vardı.2 senede 3 kere karşılaştım. Outlook a gir numaraların orda gözüküyor. Kişileri dışa aktar başka Bi e postan varsa ona gir kişileri içe aktar. Sonra o epostayla da telefonda oturum aç. Formatsız tek çare olarak bunu kullanmıştım. Format atınca durum düzeliyor...

• Beğen
Tepkiler: technicker
papakudioflu

papakudioflu

Admin

• Beğen
Tepkiler: braayn ve Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
One note güncellendi.
Arkadaşlar haberi yapıldımı burada bilemiyorum ama az önce yerel bir siteden MS nin akıllı kılıflar üreteceğini okudum, yazılan habere göre çok işlevsel bir şey olacağa benziyor. @papakudioflu

cadde19

cadde19

Üye
Arkadaşlar twitter da bir tag başlatalım ya

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Az önce telefonumu şarja takıp açtım
İnternet kapalıydı, WhatsApp ten bildirim gelmemesi için pil tasarrufu ayarlarından whatsapp in arka planda çalışmasını engelledim
İnterneti açtım
bildirim geldi :(

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve ogzhnoTr
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Az önce telefonumu şarja takıp açtım
İnternet kapalıydı, WhatsApp ten bildirim gelmemesi için pil tasarrufu ayarlarından whatsapp in arka planda çalışmasını engelledim
İnterneti açtım
bildirim geldi :(
ne mutlu sana ilk günden beri o bildirimi alamayanlar var şükret derim :)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap

Bunun üzerine sıfırladım cihazı şimdi uygulamaları mağazadan indirirken bir sorun başladı . Mağazanın bağlantısı kesiliyor wifi kapatıp açıyorum kaldığı yerden devam ediyor . 0x80072efd hata kodu veriyor mağaza .

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bunun üzerine sıfırladım cihazı şimdi uygulamaları mağazadan indirirken bir sorun başladı . Mağazanın bağlantısı kesiliyor wifi kapatıp açıyorum kaldığı yerden devam ediyor . 0x80072efd hata kodu veriyor mağaza .
8.1 denim e dönüp tekrar baştan almanı tavsiye ederim eski 640 cihazımda da olmuştu bu sıfırladım tuş kombinasyonu ile gelmişti aslında ama yinede 8.1 e dönmüştüm

dakamon

dakamon

Üye
Betalı günlere hoşgeldiniz. Çağımız modası oldu.

Takipçi Satın Al

Üst Alt