Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Durmak hata. Abanıyorum hemen. :)

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve Sensation

islermehmet

islermehmet

Üye
microsoft akkyi bekledi demek. şimdi 8.1deyim yine kasıntı bir sisteme geçmek istemiyorum. lütfen plesebo etkisine kapılmadan nasıl bir değişiklik olduğu konusunda yorumlarınızı bekliyorum.
benim telefon 830 yükleneli 10 dk falan oldu kurcalıyorum stabilite 8.1 kadar olmuş.
microsoft akkyi bekledi demek. şimdi 8.1deyim yine kasıntı bir sisteme geçmek istemiyorum. lütfen plesebo etkisine kapılmadan nasıl bir değişiklik olduğu konusunda yorumlarınızı bekliyorum.
benim telefon 830 yükleneli 10 dk falan oldu kurcalıyorum stabilite 8.1 kadar olmuş.

• Beğen
Tepkiler: System X
YkPkY

YkPkY

Üye
hadi bismillah

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimdi yüklendi. Turlamaya başlayayım. Değişiklik görürsem paylaşırım.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bu arada yeni yapıda hoş bir yenilik farkettim :) Bir uygulama güncellendiğinde bildirim olarak örnek veriyorum ''TrueCaller geliştirildi'' şeklinde bir bildirim geliyor .

• Beğen
Tepkiler: Mr.Sun ve BLasTeaR
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Az önce telefonumu şarja takıp açtım
İnternet kapalıydı, WhatsApp ten bildirim gelmemesi için pil tasarrufu ayarlarından whatsapp in arka planda çalışmasını engelledim
İnterneti açtım
bildirim geldi :(

Pil tasarruf modunun neleri engelleyip neleri engellemediği meçhul zaten.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bu arada yeni yapıda hoş bir yenilik farkettim :) Bir uygulama güncellendiğinde bildirim olarak örnek veriyorum ''TrueCaller geliştirildi'' şeklinde bir bildirim geliyor .
o bende sadece truecaller de oluyor nerden baksan 12 . ci yada 13.cu yapıdan beri, sanırım true nin özelliği

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapıdan bağımsız, bu o uygulama kaynaklı :)

islermehmet

islermehmet

Üye
harita içi güncelleştirme var 41.2 mb

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve Sensation
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Önce tester'lar bi yüklesin de, duygu hissasiyetlerine göre yükleriz artık:eller:

islermehmet

islermehmet

Üye
windows 10 mobile de telefon güncelleştirmeleri otomatik olarak iniyor wifiye bağlıysan bunu kapatmanın bir yolu var mı ?

cadde19

cadde19

Üye
Titremeler var mı acaba hala?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
L625e yuklesemmi acaba 512mbliler bi ses verin :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Edge performansı nasıl?

...decode...

...decode...

Üye
şu basit kümülatif güncelleme için bile bu kadar insan toplanırken, Microsoft'un final için bu kadar yavaş davranması olacak şey değil. En sadık kullanıcı kitlesi kendilerinde ama onu da yavaş yavaş kaybediyorlar.

hayaleturk

hayaleturk

Üye
Bildirim ledi olayı ne oldu?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar toplu güncelleştirmelerde yenilik olmayacağı söylenmişti zaten. O yüzden beklemeyin. Yeni özellikler Redstone'un ikinci veya üçüncü yapısından sonra gelmeye başlayacak.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Esendağlı
symbianbelle

symbianbelle

Üye
Edge daha bi iyi gibi geldi bana

Üst Alt