Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yav arkadaş tp sürümünü kurmuşsun yok şu hatalı bu hatalı adamlar oraya yazmış demi herkes kurmasın bu sürümde hatalar vardır diye.windows 10 resmi olarak yayınlansın ondan sonra wp öldü dirildi yamuldu diye yorum yaparsınız daha gelmemiş sistemi öldürdünüz ayıp ya.ayrıca kimse zorla aldırmadı o telefonları size wp nin tutulmayan bir sistem olduğunu bile bile gidip aldınız yok nokia için aldım yok ms için aldım yok stabil olduğu için aldım diye yakınmanın anlamı yok satın gidin ayfon mu alıyonuz android mi alıyonuz ne alırsanız alın sizde kurtulun bizde yeter ya
Böyle dediniz, şimdi bunun üstüne "alan var mı da satalım" diyenler gelir :ehe

• Beğen
Tepkiler: dark_13

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar kimse burada keyfi bir uygulama yapmıyor. Bu konuda 1200 sayfada 25 bine yakın mesaj var. Silinen veya taşınan mesaj sayısı da en az 1500 civarındadır. Daha dün bu konudan farklı konulara 60'tan fazla mesaj taşıdım.

Konu ile alakasız, konuyu amacından saptıran, karşılıklı tartışma gibi mesajlar silinir veya ilgili konulara taşınır. Bunu kişisel bir olay gibi algılamsnıza gerek yok. Eğer bir haksızlık yapıldığını düşünüyorsanız da en yetkili olarak ben buradayım ve çoğunuzda telefon numaram dahi vardır. Günün her saati bana özelden ulaşabilirsiniz.
Not: uyurken olmazsa sevinirim:ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Böyle dediniz, şimdi bunun üstüne "alan var mı da satalım" diyenler gelir :ehe
Çalıştığım şirkette İnsan Kaynakları sorumlusu arkadaş bir aydır kafamı ütülüyor. Takmış kafaya bana Lumia 535 bul diyor. İşin aslı sonradan ortaya çıktı. Meğer oğlu Windows 10 Mobile için ille de Lumia istemiş en uygunu da o olduğu için Lumia 535 almak istiyordu. Dün gitmiş Lumia 640 almış. Böyleleri de var yani.

• Beğen
Tepkiler: n000k, Esendağlı ve Sensation
versino2

versino2

Üye
İşte binde 1 çıkar anca öyle şeyler, çokta şey yapmamak lazım...

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Slow ringde gdr2 geliyor mu hala?
Facebook uygulamasının bayağı bi eski 8.1.3.14 sürümünde haber kaynağı düzgün olarak çalışıyor. Windows 10 uygulamasında bile sorunlu yani ne diyeyim. Bu adamlar bu platformu cidden takmıyor Facebook uygulaması ya bu en büyük sosyal medya uygulaması.

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29 ve ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Hic bir yapimci takmiyor ki. Final gelirse belki bi nebze evrensel uygulamalarla

ishanemir

ishanemir

Üye
sabır en büyük nimettir :) ..illaki iyi 1 şey gelecektir sabırlı olmakta yarar var diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
YkPkY

YkPkY

Üye
Slow ringde gdr2 geliyor mu hala?
Facebook uygulamasının bayağı bi eski 8.1.3.14 sürümünde haber kaynağı düzgün olarak çalışıyor. Windows 10 uygulamasında bile sorunlu yani ne diyeyim. Bu adamlar bu platformu cidden takmıyor Facebook uygulaması ya bu en büyük sosyal medya uygulaması.
face berbat.hangi bir anormalliğini anlatayım yada normalliğini.
artık internet sayfasından bakıyorum.face manyağı olmadığım halde.
Çalıştığım şirkette İnsan Kaynakları sorumlusu arkadaş bir aydır kafamı ütülüyor. Takmış kafaya bana Lumia 535 bul diyor. İşin aslı sonradan ortaya çıktı. Meğer oğlu Windows 10 Mobile için ille de Lumia istemiş en uygunu da o olduğu için Lumia 535 almak istiyordu. Dün gitmiş Lumia 640 almış. Böyleleri de var yani.
ah ulen zaanında babama bi nokia 7610 aldıramamıştım kendi kullandığı halde.:agla2:
sonra hırs yaptım bi turkcell bayiinde işe girdim,pederin 1.700.000 liraya aldığı telefonun daha 2. taksidini ödediğinde ben 500.000 liraya daha 40 gün kullanılmışını düşürüp almıştım.
çok pis kapak olmuştu :D
not: rakamlara :ohannes: demeyin,o zamanlar 6 sıfır daha atılmamıştı :D
Biraz önce işlem yapmış olduğum mesajınız

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

ve hala bu sayfa içerisinde gösterimde bulunan mesajınız

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bir mesaja işlem yaparken herhangi bir kişiye özel bir ilgi alaka göstermiyorum, forum yönetici ve adminleri de dahil olmak üzere bu konu ve diğer konular üzerinde 2 gün içerisinde çok mesaj taşıdım, gösterimden kaldırdım/kaldırıyorum.
fazla kaptırmayalım derim bence.
çok olağanüstü alakasız yorumlar değil kanımca.
çünkü kendimizi güncel olarak bu konuya kaptırdık normal olarak.
bu kadar ince detaylar ,gereksiz yere yorar!

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Şeffaf bildirim merkezi (Konsept)

System X

System X

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Şeffaf bildirim merkezi (Konsept)
konsept de sayılmaz sonuçta adam uygulama yazmış ve hayata geçmiş sayılır.prototip felan denilebilir :))
bu arada bence bu tür kozmetik şeylerden çok işlevsellik önemli. daha bir çok eksiği var sistemin.çok kısıtlı şuanki haliyle...ne dns değişir ne usb flash bağlanabilir ne gelişmiş uygulamalar yapılabilir...müzik çalarken uygulamayı kapatıyorsun müzik çalmaya devam ediyor...müzik çalarken internette kısa bir video görüp merak ediyorsun müziği kapatıyor.bu kadar dandikliğin içinde telefonun kendisi şeffaf olsa bağanee (:

• Beğen
Tepkiler: Nirvana92, n000k, wpfurkan ve 7 diğerleri
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Abi çocuk iki gün sonra android kullanan arkadaşlarında ki oyunları görünce babasının başının etini yiyecek :) Böyle de bana çok denk geliyor :)

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan ve ArMaGeDdOn_87
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Yılan hikayesi derler ya işte W10 akibeti

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
yav arkadaş tp sürümünü kurmuşsun yok şu hatalı bu hatalı adamlar oraya yazmış demi herkes kurmasın bu sürümde hatalar vardır diye.windows 10 resmi olarak yayınlansın ondan sonra wp öldü dirildi yamuldu diye yorum yaparsınız daha gelmemiş sistemi öldürdünüz ayıp ya.ayrıca kimse zorla aldırmadı o telefonları size wp nin tutulmayan bir sistem olduğunu bile bile gidip aldınız yok nokia için aldım yok ms için aldım yok stabil olduğu için aldım diye yakınmanın anlamı yok satın gidin ayfon mu alıyonuz android mi alıyonuz ne alırsanız alın sizde kurtulun bizde yeter ya
Sakin ol şampiyon, herkes durumun farkında. Marifet tp sürümü verip de susturmak değil, Herkes içi boş, daha basit özelliklerden yoksun telefona o kadar para verdi, o kadar ağır ilerliyor ki MS, 1 seneyi geçti bir türlü veremediler RTM'yi. Telefonlar resmen eskidi!
Şu konu daha aydınlatıcı olur, sözlerimin yanında ;)

Anket - Windows Phone Gidişatı

• Beğen
Tepkiler: caner1010, skynet, suyunsesi ve 1 kişi daha

skynet

Üye
İe ne hikmetse bu sayfa da kendinden geçiyor ve uygulamadan atıyor

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
versino2

versino2

Üye
Microsoft herhalde Ios10 çıkmasını bekliyor.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bugün gelecek gibime geliyor ya hayırlısı :)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

Üst Alt