onca yapı numarası paylaştılar var mı bir ekran görüntüsü veya açıklama sevinelim bir önceki redstoneden ne farklı var diyebilmek için ?Windows 10 Redstone için mevcut son yapı numarası:
10.0.11102.1000 (rs1_release.160113-1800)
![]()
bu ne zaman çıktı, bakalalım mı güncelleme gelmiş mi diye.Windows 10 Redstone için mevcut son yapı numarası:
10.0.11102.1000 (rs1_release.160113-1800)
![]()
ben baktım bende güncelleme görünmüyor.bu güncellemeyi nasıl bulacağız.telefona uygulama yüklemek gerekli mi.Bende bluetooth sorunu vardı kendiliğinden düzeldi sanırım bazı şeyleri bozduklarını sonrada farkediyolar![]()
ibrahim birşeyin çıktığı yok çıksa emin ol şuanda burada online sayısı 14 üye 5 misafir toplamda 19 kişi değil 190 kişi olurdubu ne zaman çıktı, bakalalım mı güncelleme gelmiş mi diye.
Güncelleme filan gelmedi. Konu başlığındaki tarih en son güncellemenin ne zaman geldiğini gösterir.bu ne zaman çıktı, bakalalım mı güncelleme gelmiş mi diye.
ben baktım bende güncelleme görünmüyor.bu güncellemeyi nasıl bulacağız.telefona uygulama yüklemek gerekli mi.
ibrahim birşeyin çıktığı yok çıksa emin ol şuanda burada online sayısı 14 üye 5 misafir toplamda 19 kişi değil 190 kişi olurdu
)) anladım.benim telefona baktım güncelleme geçmişine 10.0.10586.63 yazıyor ama yukarıdaki son yapı numarası daha yüksek.bende bir üst güncelleme mi gedi dedim.)) anladım.benim telefona baktım güncelleme geçmişine 10.0.10586.63 yazıyor ama yukarıdaki son yapı numarası daha yüksek.bende bir üst güncelleme mi gedi dedim.
herkes birşeyler gelecek diye bekliyordaNeden bu kadar kişi bu konuya bakıyor.Birşeymi kaçırdım?
herkes birşeyler gelecek diye bekliyorda

Tedbirli olmak ta fayda varherkes birşeyler gelecek diye bekliyorda
ayrıca buradaki ortam güzel.valla yoklukta şükretmeyi bilen kullanıcılarız MS hepimize bu sabırdan dolayı lumia 950 XL BEDAVA yollaması lazım.Kıymetimizi bilmiyor.Tedbirli olmak ta fayda varayrıca buradaki ortam güzel.
çaktırmaYalnız o konsept değil. Microsoft Güncelleştirme Danışmanı Beta uygulamasının ekran görüntüsü![]()

merhaba sevgili forumcular;
Yakın zamanda lumia 640 aldım makine kendi kendine reset atmaya başladı sonra bu forumu buldum windows 10 yapı bilmem kaç gibi söylemler arasında windows 10 a geçtim
1-Cihaz hala arasıra titreyip reset atıyor kendine
2-win 8.1 de güzel bi adım sayar kalori metre vardı artık yok fakat ben adımlarımı hala saymak istiyorum
bu konularda yol gösteren arkadaşlara teşekkürler
6tin ne işe yarıyor ilk defa gördüm.6tin uygulaması da artık evrensel:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekran görüntüleri:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sırada 6tag var.

Tinder istemcisi.6tin ne işe yarıyor ilk defa gördüm.![]()