Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
finali kasım aralık gibi bekliyorum oldumu sana ocak 15 halen yok diyecek laf yok çok trajı komik bir durum

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve dakamon

BaySerkan

BaySerkan

Üye
bütün çıkan yapıları kurup geri 8.1 e sıkıntısız dönüş yaptım ama bu 16. yapıda hata alıp duruyorum bir türlü 8.1 e geri dönemedim telefonu kırmazsam iyi bu akşam..:angry:

braayn

braayn

Üye
Windows 10 Redstone için mevcut son yapı numarası:
10.0.11102.1000 (rs1_release.160113-1800)
:)
onca yapı numarası paylaştılar var mı bir ekran görüntüsü veya açıklama sevinelim bir önceki redstoneden ne farklı var diyebilmek için ?

ibrahim001

ibrahim001

Üye
Windows 10 Redstone için mevcut son yapı numarası:
10.0.11102.1000 (rs1_release.160113-1800)
:)
bu ne zaman çıktı, bakalalım mı güncelleme gelmiş mi diye.
Bende bluetooth sorunu vardı kendiliğinden düzeldi sanırım bazı şeyleri bozduklarını sonrada farkediyolar :ehe
ben baktım bende güncelleme görünmüyor.bu güncellemeyi nasıl bulacağız.telefona uygulama yüklemek gerekli mi.

braayn

braayn

Üye
ibrahim birşeyin çıktığı yok çıksa emin ol şuanda burada online sayısı 14 üye 5 misafir toplamda 19 kişi değil 190 kişi olurdu

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

ben baktım bende güncelleme görünmüyor.bu güncellemeyi nasıl bulacağız.telefona uygulama yüklemek gerekli mi.
Güncelleme filan gelmedi. Konu başlığındaki tarih en son güncellemenin ne zaman geldiğini gösterir.

ibrahim001

ibrahim001

Üye
ibrahim birşeyin çıktığı yok çıksa emin ol şuanda burada online sayısı 14 üye 5 misafir toplamda 19 kişi değil 190 kişi olurdu
:))) anladım.benim telefona baktım güncelleme geçmişine 10.0.10586.63 yazıyor ama yukarıdaki son yapı numarası daha yüksek.bende bir üst güncelleme mi gedi dedim.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
:))) anladım.benim telefona baktım güncelleme geçmişine 10.0.10586.63 yazıyor ama yukarıdaki son yapı numarası daha yüksek.bende bir üst güncelleme mi gedi dedim.

İbrahim bu görseller Microsoft çalışanlarının test ettikleri ama dağıtımı yapılmamış sürümlere ait haber niteliğinde ki yapılardır.

Zaten yeni güncelleme gelince konu başlığında ki tarih bilgisi anında değişiyor ;)

afwerker

afwerker

Üye
Adamlar kendilerini o kadar aştı ki Windows Mobile 10 Resmi sürümü yayınlanmış gibi Office facebook sayfasında Word Excel vs yükleme linki paylaşıyorlar. Önce bi sistem güncellemesini verinde sonra ne linkini paylaşırsan paylaş

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Neden bu kadar kişi bu konuya bakıyor.Birşeymi kaçırdım?

braayn

braayn

Üye
Tedbirli olmak ta fayda var:)ayrıca buradaki ortam güzel.
valla yoklukta şükretmeyi bilen kullanıcılarız MS hepimize bu sabırdan dolayı lumia 950 XL BEDAVA yollaması lazım.Kıymetimizi bilmiyor.

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka
zarex

zarex

Üye
merhaba sevgili forumcular;
Yakın zamanda lumia 640 aldım makine kendi kendine reset atmaya başladı sonra bu forumu buldum windows 10 yapı bilmem kaç gibi söylemler arasında windows 10 a geçtim

1-Cihaz hala arasıra titreyip reset atıyor kendine
2-win 8.1 de güzel bi adım sayar kalori metre vardı artık yok fakat ben adımlarımı hala saymak istiyorum

bu konularda yol gösteren arkadaşlara teşekkürler

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
merhaba sevgili forumcular;
Yakın zamanda lumia 640 aldım makine kendi kendine reset atmaya başladı sonra bu forumu buldum windows 10 yapı bilmem kaç gibi söylemler arasında windows 10 a geçtim

1-Cihaz hala arasıra titreyip reset atıyor kendine
2-win 8.1 de güzel bi adım sayar kalori metre vardı artık yok fakat ben adımlarımı hala saymak istiyorum

bu konularda yol gösteren arkadaşlara teşekkürler

Öncelikle forumumuza hoş geldiniz.

Yeni yüklediğiniz yapının doğru çalışması için size telefonunuzu sıfırlayıp yedek kurmadan yapılandırmanızı öneririm
2.soru için mağazadan uygun programları arkadaşlar size tavsiye edebilir. Gene de bir mağazaya göz atıp sizin için bakabilirim

Adımsayar

Runtastic Me

Son düzenleme:
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
6tin uygulaması da artık evrensel:
Ekran görüntüleri:
Yenilikler:
– UWP app with adaptive design
– interactive toast, answer to messages directly from the toast
– advanced support of continuum
– dark theme
– roaming of your accounts between devices
– create and use pick-up lines

Sırada 6tag var.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve Esendağlı
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
6tin uygulaması da artık evrensel:
Ekran görüntüleri:
Sırada 6tag var.
6tin ne işe yarıyor ilk defa gördüm. :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
6tin ne işe yarıyor ilk defa gördüm. :D
Tinder istemcisi.
Tinder etrafındaki yeni ve ilginç insanlarla tanışmanın eğlenceli bir yoludur. Beğenirsen sağa çek veya pas geçersen sola. Beğendiğin biri de seni beğenirse, bu bir eşleşme olur! Bir eşle sohbet et veya bir Anı tüm eşlerinle birden paylaşmak için fotoğrak çek. Kendi ifade etmenin ve arkadaşlarınla paylaşmanın yeni bir yoludur.

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq ve Murdoc Massaka

Üst Alt