Esendağlı
Üye
Bende çalışmadı'birşeyler ters gitti'diye hata veriyor (1520 16.yapı)Bunun hakkında bir şey paylaşılmış mıydı?
Bende çalışmadı'birşeyler ters gitti'diye hata veriyor (1520 16.yapı)Bunun hakkında bir şey paylaşılmış mıydı?
Çünkü Windows Phone 8.1 cihazları Windows 10 Mobile güncellemesine hazırlamak içn yapılan bir Uygulamayı Windows 10 Mobile'da kullanmaya çalışıyorsun.Bende çalışmadı'birşeyler ters gitti'diye hata veriyor (1520 16.yapı)

merhaba arkadaşlar ben lumia 1520 altım.iyi mi yaptım kötü mü henüz karar veremedim.donanım olarak iyi ancak bağzı eksiklerini hissettim.
fotoğraflar öyle bahsedildiği gibi çok keskin değil gibi geldi bana.ekran parlak değil gibi., ayrıca w10 mobile yüklü ancak
Windows 10 Mobile IP Yayımlandı (16. Yapı-10.0.10586.63)[08/01/2016] yayımlandı demişsizin ama bu neyi ifade ediyor.birde benim telefonda bu numaralar 10.0.10586.29 bu ne anlama geliyor.telefonu tanımama yardımcı olursanız sevinirim.

çaktırmadan iphone 6s plus kullanıyorsun ve bizi yiyorsunValla Denim i en son alanlardan birisi olarak baya tecrübeliyim
Bide benim anlamadığım benim mesajlarım neden hep ıphone ile gönderildi diyor![]()

Bunun hakkında bir şey paylaşılmış mıydı?
ben 13. yapıda sıfırlama yapmıştım,daha öncesinde hiç yapmamıştım.saolsun forumdaşımız gaza getirdi sıfırladım üşenerek.Hocam 9.-11. Yapıda sıfırlama yaptım bunu kurdum yedeksiz sadece resim ve müziklerimi attım durum aynı
Windows device rec tool ile sıfırlaman lazım.Arkadaslar guncellemeyi yuklerken sarjim bitti. 2 gundur sarjda telefon. Acildiktan sonra 5 saniyede uzgun surat cikiyor ve kapaniyor. Ne yapabilirim?
Bende bazen Edge de sapıtıyor böyle ekran titriyor resimler parçalanıyor falan sonra tam çıkarken reset atıyor.Dikkat ettim telefonun en çok donduğu senaryo kamera ve fotoğraflar dan çıkış yapmak istediğimde oluyor
mTalk'tan gönderildi
Bende bazen Edge de sapıtıyor böyle ekran titriyor resimler parçalanıyor falan sonra tam çıkarken reset atıyor.

Hayır yaşamadım ama bende offical sürüm yüklü olmasına rağmen ilk yüklediğimden beri bildirim ekranındaki kısayollarda sorun var,mesela uçuş modu açık olmadığı halde aktif gözüküyorBurada haberi verildiği için soruyorum; yeni gelen PC güncellemesini yükledim ve -bir sorun var şeklinde- mavi ekran verdi. Zor bela dünden beri önceki sürüme döndürmeyi başardım var mı aynı sorunu yaşayan acaba?
Reset atma olayı bende yapıyı yukledikten sonra sıfırlama yaparsam oluyordu bunun üzerine bende 8.1 e dönüp terkrar güncelleme yaptım ama sonrasında sıfırlama yapmadım,bahsettiğiniz sıkıntılar şuana kadar bende olmadı(1520)Bende bazen Edge de sapıtıyor böyle ekran titriyor resimler parçalanıyor falan sonra tam çıkarken reset atıyor.
Yalnız o konsept değil. Microsoft Güncelleştirme Danışmanı Beta uygulamasının ekran görüntüsügüzel konsept.
bizimkilerde amele gibi kara ekranda beyinlerini karartsın dursun

bende bir sıkıntı güncellemeyi yapıp biraz oyun oybadım herhangi ir kasma reset atma sorunu olmadı ekrar kartı suruculeriyle ilgili olabilir düzenli güncellemenizi öneriyorumBurada haberi verildiği için soruyorum; yeni gelen PC güncellemesini yükledim ve -bir sorun var şeklinde- mavi ekran verdi. Zor bela dünden beri önceki sürüme döndürmeyi başardım var mı aynı sorunu yaşayan acaba?
Hayır yaşamadım ama bende offical sürüm yüklü olmasına rağmen ilk yüklediğimden beri bildirim ekranındaki kısayollarda sorun var,mesela uçuş modu açık olmadığı halde aktif gözüküyor

Microsoft, Latin Amerika'da Lumia 535 için Windows 10 Mobile Yapı 10.0.10586.29 sürümünü yayınlamış.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ben de açıp kapatarak sorunu çözüyorumHocam bahsettiğiniz olayı bende her format sonrası yaşıyorum yani hem uçak modu hemde bluetooth kapalı olmasına rağmen açık gibi görünüyor.
Çözümü saçma gelecek ama dar menüde belli bir süre beklettiğimde artık normalde dönüyor
ben w10 u eylül ayında yükledim o zamandan itibaren bu hata devam ediyor,işin saçma tarafı da bu kadar küçük bi hatayı kaç aydır çözemediler,ben buna şaşırıyorumHayır yaşamadım ama bende offical sürüm yüklü olmasına rağmen ilk yüklediğimden beri bildirim ekranındaki kısayollarda sorun var,mesela uçuş modu açık olmadığı halde aktif gözüküyor