Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

.BlueTR

.BlueTR

Üye
müşteri çekmenin en iyi yolu getirmemek onların yaptığı gibi, ms nin truva atı işe yaramıyor en azından kısa vadede, uzununa da katlanılır mı! bilinmez...
Skype evrensel birşey ama ona ver buna verme yapması microsoftun çok büyük kullanıcı kaybetmesine sebep olur. Snapchat ve instagram wp için uygulama yapmasa da kaybedeceği birşey yok %2lik wp kullanıcısını önemsemek için bi sebebi yok kaldı ki bu uygulamaları gelsede kullanmayacak olan bi kitle var şahsen ben instagram ve snap kullanmıyorum gelse bile kullanmayacağım.
Ama bu demek değil ki sen git ios ve androide kral gibi skype uygulaması yap kendi platformunu saçma sapan dandik uygulamaya mahkum et.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mağaza düzeldi gibi.
Facebook Beta(10.1.101.0 > 10.1.102.0), Windows Kamera(2015.1215.41.0 > 2016.107.11.0), mTalk güncellendi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Gelecek tabii ki. 750 milyondan fazla mobil cihaz indirmiş durumda.
Bence gördüğüm en yanlış politika zaten bu. Sen koskoca şirket, evrensel diye tabir edilen bir platform yapıyorum diye bağıra bağıra reklam yapıyorsun, sonra "benim platformum evrensel ama ben ona değil öbürüne önce yapıcam" diyorsun. E o zaman senin platforma beklediğin müşterilerin de önce öbür platformlara gider :)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
serinaga

serinaga

Üye
çaktık formatı düzeldi bir şarj aleti tüm verilerimin silinmesine sebep oldu diyecek bir şey bulamıyorum :@ :@ :@

İşte sırf bu yüzden MicroSd kart kullanırım ve bütün bilgilerim orada kayıtlıdır, es kaza telefon çökerse diye ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Mağaza düzeldi gibi.
Facebook Beta(10.1.101.0 > 10.1.102.0), Windows Kamera(2015.1215.41.0 > 2016.107.11.0), mTalk güncellendi.

Bugün ne oldu bilmiyorum ilk defa telefonum güncellemeleri bulmuyor neden acaba.L820

mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: gardi
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: mami_61_29
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
cihazım geçen çökmüştü tekrardan w10 mobil yükledim fakat mağazadaki dokunma ses mağaza güncellemeleri gelmiyor? sorunu yaşayan var mı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Laaannn:kop2:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: elmacıadam, suyunsesi, Murat Alper ve 9 diğerleri

ArMaGeDdOn_87

Üye
offical güncelleme için resmi açıklama ne zaman gelecek acaba ?

erhanercan

erhanercan

Üye
Gabe çavuşu bırak güncellemeyi yap
Hop hop Gabe Top Gabe

manialog

manialog

Üye
cihazım geçen çökmüştü tekrardan w10 mobil yükledim fakat mağazadaki dokunma ses mağaza güncellemeleri gelmiyor? sorunu yaşayan var mı?
Bahsettiğin uygulamaları telefon hafızasına taşı eğer microsd de ise düzeliyor

braayn

braayn

Üye
Pc tarafı için iyi çalışıyorlar helal olsun.

onursarii

Üye
Kamera güncellemeden sonra fotoğraf çekemiyor tam çekerken donuyor atıyor uygulamadan. İnstagram da donuyor atıyor. Fotoğraf da donuyor atıyor noldu durduk yere hiç anlamadım

4MaGuS

4MaGuS

Üye
herkes son yapıda şarjın çok iyi olduğundan bahsetti ancak bende tam tersi önceki yapıda daha iyiydi dün mesela telefon pil tasaruffunda akşam bıraktım %50 idi sabah açtığımda %36 inmiş, ama galiba sorun şarj etme süresi önceki yapıda şarj süresi oldukça uzun sürüyordu bu yapıda çok kısa sürüyor ama dayanmıyor cihaz için özel optimizasyon lazım galiba o zaman belki düzelir
bu arada dünkü kamera güncellemesinden sonra açılmada çekmede falan sorun yok ama "..." tıklayınca "lensler, fotoğraf zamanlayıcı, basamak, ayarlar" şeklinde çıkması gerekiyor öncekiler öyleydi ancak basaklama kaldırılmış, hani farklı parklaklıklar da 3 veya 5 tane çekim yapabildiğimiz mod vardı sizde gözüküyor mu bilmiyorum ama 920 de şuan yok

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar, W10M 16. yapıyı kurduktan sonra sıfırlamış ve yeni başlangıç yapmıştım. Çalışmayan ve atan MS uygulamaları yüzünden mecburen 8.1 e dönüp tekrar temiz temiz dün itibari ile 16. yapıya çıkmıştım. Ama az önce yeni bir konfigürasyon güncellemesi aldım. Şu an her şey düzgün çalışıyor. Hatta mağazanın en takılan kitaplığım bölümünün tüm uygulamalar kısmı dahi yağ gibi akıyor, kilit ekranı devreye girse dahi atmadan kaldığı yerden devam edebiliyor. Şaşırmış durumdayım. Gayet pozitif yüklenmiş durumdayım, her şey ağırda olsa iyiye gidiyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve ceza87
jetgil

jetgil

Üye
Arkadaşlar, W10M 16. yapıyı kurduktan sonra sıfırlamış ve yeni başlangıç yapmıştım. Çalışmayan ve atan MS uygulamaları yüzünden mecburen 8.1 e dönüp tekrar temiz temiz dün itibari ile 16. yapıya çıkmıştım. Ama az önce yeni bir konfigürasyon güncellemesi aldım. Şu an her şey düzgün çalışıyor. Hatta mağazanın en takılan kitaplığım bölümünün tüm uygulamalar kısmı dahi yağ gibi akıyor, kilit ekranı devreye girse dahi atmadan kaldığı yerden devam edebiliyor. Şaşırmış durumdayım. Gayet pozitif yüklenmiş durumdayım, her şey ağırda olsa iyiye gidiyor.

sabah 6gibi uyandığımda benim telde güncelledi kendini ama insider miydi neydi fark etmedim kurdum güncellemeyi. Çok şükür şuan herhangi bir sıkıntısız kullanıyorum gibi ilerleyen zamanlarda yapı sapıtır mı orası mechul

braayn

braayn

Üye
16 .yapının şarj sorunu olduğu gibi şarjın göstergeside yanlış bilgi veriyor diğer . 8.1 'de %10 şarj kaldığında telefonun internetini kapatıp telefonu bıraktığımda sabah en fazla %8 ile yoluma devam edebiliyordum. 16.yapıda bu testi dün yaptım ve -11 gibi bir şarj süresinde telefonun internetini kapatıp sabaha uyandığımda telefon ölmüştü... Bu basit ve kolay yöntemlerden bir tanesi bir diğeri ise oyun ve internette dolaşmadan önce telefon şarjının ne kadar kaldığını kontrol edip kullanımını yaptıktan sonra örneğin %68 30 dk oyun 30 dk nette gezdiniz 1 saatli kullanım sonucu %55 kaldığını gördünüz ve telefonu bir köşeye bırakın 30 dk sonra tekrar elinize aldığınızda %48-%49 olarak görüyorsanız zaten telefonunuz şarj konusunda sıkıntılı olduğunu anlarsınız.
8.1'de bu şekilde değildi IOS'da da bu şekilde değil ama androidde de pil tüketimi ve hesaplaması MS'nin 16.yapısı ile aynı zaten bunu MS'de iyi biliyorki kaç yapıdır pil performansını iyi edecekler diye kastırıyorlar.

Üst Alt