Amerika Seattle bölgesi ile aramızda 9 saat zaman farkı var. O yüzden buradan yapılacak açıklamalar genellikle ülkemizde saat 18-19 aralığına denk geliyor.@papakudioflu Bi duyuru yapılabilir dedin bu gün için. Akşam 7 gibi falan mı olur bu duyuru?
Aynı durum bende de var.Gece saat 23 sıralarında Şarj %18 iken uçak moduna aldım,
Sabah saat 7 sıralarında uyandığımda yine % 18 olarak durduğunu gördüm...
//
Bir de bendeki telefon(640 XL) Windows İnsider güncellemesini almadı..
İnsider i çalıştırdığımda ise bunu güncellemelisin diyor.

NSU isimli bir proğram aracılığıyla geri dönülüyor..8.1 e nasıl dönülüyor acaba![]()
8.1 e nasıl dönülüyor acaba![]()
O iş bir süreliğine yalan oldu. Uzunca bir süre de yalan olacak gibi. Şu an için İos uygulamalarına yönelmişler sanırım.Android uygulamalarını yükleme olayı ne oldu? Deneyen olmuş muydu, iptal mi oldu proje, nedir son durum?

Yeni yapı yüklendikten sonra sıfırlamak iyidir diyen arkadaşlar, sanırım o iyi kısmı cihazdan cihaza değişiyor. Benim L920 de yemedi.
Yukarıda da bahsettiğim gibi Microsoft'un Office uygulamaları, Haber ve Hava durumu vs. uygulamaları sıfırlamadan sonraki temiz kurulumda çalışmıyor. Açmak istediğinizde mağazaya atıyor ve oradan da yeniden yükleyemiyorsunuz çünkü yüklü görünüyor. İçlerinden bazılarını yeniden kurmak için depolamadan kaldırabiliyorsunuz ama OneNote ve MS Hava Durumu kaldırılamıyor. Sisteme gömülü.
Bu tarz hataları göze almak istemeyen yüklemeden sonra sıfırlama yapmasın. Başka bir çözüm bulamazsam, ya güncelleme bekleyeceğim ya da mecburen 8.1 e dönüp yeniden yükselterek kurulum yapmam gerekecek.![]()
Hocam tekrar sıfırlayın
mTalk'tan gönderildi
Evet bu sorun var hatta kulaklık takılıyken çağrı geldiğinde hoparlörden çızırtılı ses geliyor.grove musicden müzik dinlerken uygulama arka plandayken ses açama kısma tuşuna bastıktan sonra ileri geri şarkı seçiminde ekran flaş yapıyorLumia 1520 de son yapıyı kullananlar kulaklıkla görüşmede karşı tarafa garip bir cızırtı gidip gitmediğine bir bakabilir mi rica etsem, telefonda mı sorun var Insider sürümünden mi kaynaklanıyor onu merak ettim de. Bende şuan öyle bir sorun var.
Bende öyle bir sorun olmadıArkadaşlar son yapıyı yükledikten sonra temiz sıfırlama ve kurulum yapıp (yedekten geri yükleme olmadan) office programları çalışmayan var mı? Benim hiç biri çalışmıyor. Açılırken atıyor ve mağazaya yönlendiriyor. Mağazada yüklü diyor aç seçeneği veriyor. Aç a basıyorum yine atıyor. Yine aynı döngü. (Geri bildirimlerini yaptım bu arada).
Excell ve Word'ü kaldırıp yeniden kurdum düzeldi fakat OneNote kaldırılamıyor. Sisteme gömülü gelmiş. Diğerlerinden daha çok kullandığım işlerimle bağlantılı kullandığım Not programımı şu an kullanamıyorum. Onu sisteme gömülü olduğu halde kaldırmanın bir yolu var mı?
mobil veri mahvediyor telefonu.Dün gece %97'de Şarjdan çekip yattım. WiFi ile bağlandım, baya bir oyun oynadım bir kaç foto biraz da mağazada dolaştım. Şarj şu anda %60. Mobil veri kapalı olmasının etkisi sanırsam galiba![]()