Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Yarın bir şeyler olabilir. Bu sessizliğe bakılırsa :)

• Beğen
Tepkiler: versino2

dakamon

dakamon

Üye
Şu win 10 güncellemesini artık adam etsinlerde versinler millete. Bekle bekle sıkıldık.

Son düzenleme:
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Önce bunu yükle

Windows Insider

Yükleme bitince uygulamayı aç. Önceki sürümleri al diyip fast olanı seç. Telefon kapanıp açılacak.
Menüden Ayarlara gir ve güncelleme denetlenemesi yap

• Beğen

skynet

Üye
Tabi insidera da kayıt olmanız gerek

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Önce bunu yükle

Windows Insider

Yükleme bitince uygulamayı aç. Önceki sürümleri al diyip fast olanı seç. Telefon kapanıp açılacak.
Menüden Ayarlara gir ve güncelleme denetlenemesi yap
Teşekkürler.
Dosya eksik vs diyerek güncellemeyi yüklemedi. 2 kere %100 indirdin yükleme sırasında hata verdi. :D Güncelleme falan yapmıyorum ben :ehe

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
  • Beğen
gardi

gardi

Üye
yükledikten sonra sıfırlayayım dedim sıfırlarken mavi ekran çıktı şu an tekrar yüklemeye çalışıyor.umarım döngüye girmez :D

Bu bendede oluyor hemen hemen her sürümdede oldu.sıfırladıktan sonra üzgün surat çıkıyor.ve geri dönüş anca wp8.1 dönüp öyle kurtuluyor.acaba o uzgun surattan sonra wp8.1 dönmeden kurtarma şansı varmı ?

Nokia 909 ile Gönderildi

skynet

Üye
Üzgün surata sadece 1 kere denk geldim oda ya 12 veya 13. yapıdaydı daha da karşılaşmadık kendileriyle

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
gardi

gardi

Üye
Üzgün surata sadece 1 kere denk geldim oda ya 12 veya 13. yapıdaydı daha da karşılaşmadık kendileriyle

Valla sıfırlayın sistem akıcı oluyor ama sıfırlamıyada tırsıyorum artık

Nokia 909 ile Gönderildi

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Fotoğraflar uygulaması sürekli atıyor. Aynı sorunu yaşayan varmı?

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

skynet

Üye
Sıkıntı yok :) Sıfırlamadıysan sıfırla baya fark ediyor

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Fotoğraflar uygulamasında paylaşa tıklayınca bazı fotoğraflarda " Fotoğraf olarak paylaş" ve "Video olarak paylaş" seçenekleri çıkıyor. Videoyu seçip Whatsapptan paylaşınca 4 saniyelik ufak bir slaytmış gibi paylaşıyor fotoğrafı. Sanırım son yapı ile geldi bu özellik daha once görmedim hiç.

braayn

braayn

Üye
Grove music halen sapıtıyor.
Edge'yi kendi haline bıraktım.
Arka plandaki resim kendi kendine dans etmeye devam ediyor.
Ne diyim sana ms

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Fotoğraflar uygulamasında paylaşa tıklayınca bazı fotoğraflarda " Fotoğraf olarak paylaş" ve "Video olarak paylaş" seçenekleri çıkıyor. Videoyu seçip Whatsapptan paylaşınca 4 saniyelik ufak bir slaytmış gibi paylaşıyor fotoğrafı. Sanırım son yapı ile geldi bu özellik daha once görmedim hiç.
önceki yapıda da vardı

dücane

dücane

Üye

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl, Mr.Sun, Sensation ve 5 diğerleri

stockton

Üye
Şarj performansı epey bir iyileşmiş gibi, dün sabah çektim, wifi açık, mobil, konum kapalı, şu an hala %40. Mobil veriyi yarın deneyeceğim, inşallah o da düzelmiştir. (Sıfırlama yapmadım bu arada.)

Üst Alt