Lumia 820 yapı 10.0.10586.29 ve güncelleme falan gözükmüyor bende.
Hocam telefonu alalı 2 3 gün oldu hiçbir şey anlamadım. İnseder nerdeİnsedir aç fast güncellemeyi seç. Telefon kapanıp açılacak. Açılınca telefon güncellemelerini kontrol ediniz.![]()

Hocam telefonu alalı 2 3 gün oldu hiçbir şey anlamadım. İnseder nerde![]()
Marketten Windows insider indirdim. Teşekkürler hocamAz beklerseniz yardımcı olacağım.
Teşekkürler.Önce bunu yükle
Windows InsiderLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yükleme bitince uygulamayı aç. Önceki sürümleri al diyip fast olanı seç. Telefon kapanıp açılacak.
Menüden Ayarlara gir ve güncelleme denetlenemesi yap
Dosya eksik vs diyerek güncellemeyi yüklemedi. 2 kere %100 indirdin yükleme sırasında hata verdi.Teşekkürler.
Güncelleme falan yapmıyorum ben 
Yapma bence gerek yok telefonu mındar edersinTeşekkürler.
Dosya eksik vs diyerek güncellemeyi yüklemedi. 2 kere %100 indirdin yükleme sırasında hata verdi.Güncelleme falan yapmıyorum ben
![]()
yükledikten sonra sıfırlayayım dedim sıfırlarken mavi ekran çıktı şu an tekrar yüklemeye çalışıyor.umarım döngüye girmez![]()
Üzgün surata sadece 1 kere denk geldim oda ya 12 veya 13. yapıdaydı daha da karşılaşmadık kendileriyle
önceki yapıda da vardıFotoğraflar uygulamasında paylaşa tıklayınca bazı fotoğraflarda " Fotoğraf olarak paylaş" ve "Video olarak paylaş" seçenekleri çıkıyor. Videoyu seçip Whatsapptan paylaşınca 4 saniyelik ufak bir slaytmış gibi paylaşıyor fotoğrafı. Sanırım son yapı ile geldi bu özellik daha once görmedim hiç.