Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

volumezoom

volumezoom

Üye
Reklam yapmışlar resmen

mTalk'tan gönderildi

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

Bizde olmayan bir MS uygulaması daha iOS için yayımlandı. Wp'yi önemsediğin için teşekkürler Microsoft...
Lumia selfie demeyin kalitesiz ve kötü bir uygulama. B612 olmasa adam akıllı selfie uygulaması yok. Adam akıllı ön kamera koymayan şirkete niye selfie uygulaması yapsınlar ki.
Camera 360 Sight oldukça güzel

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq ve mami_61_29
Ozan

Ozan

Admin
@papakudioflu Sitenin mobil tasarımı o kadar çirkin ki siteye giresim gelmiyor. Üstte kocaman reklam, alt tarafta bunları görmelisiniz tarzı ekranın yarısını kapatan saçma şeyler. Hani site yönetimi bilgisiz vs olsa bişey demeyeceğim ama bu kadar altyapıya bu kadar bilgiye tasarım rezalet @Ozan
Görüşleriniz dikkate alınacak özellikle "bunlar da ilginizi çekebilir" bölümüyle ilgili düzenleme gerçekleştireceğiz.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, Dexter Morgan ve bulutsuzgece
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Lumia 1520 de Windows 10 güncellemesi kaç dk sürüyor çark kısmı hatırlayan var mı?

YkPkY

YkPkY

Üye
MS Türkiye mobil cihazlardan sorumlu müdür yardımcısının w10 la ilgili bazı sorulara yanıtsız kaldığı bu videoyu seyretmeyen varsa izlesin.ama moraliniz bozulmasın.
Reklam olmasın diye direk link veriyorum,noktaları kopyalamayın
... ...

• Beğen
Tepkiler: .BlueTR, skynet ve sfgnrl
volumezoom

volumezoom

Üye
Cevabın için teşekkür ederim. Nasıl peki durum kamerada vs sıkıntı yaratıyor mu insider sürümü?

Lumia 930 kamerasıyla 1520 nin kamerası aynı, bende 930 var kamera da herhangi bir sorun yok şimdilik.

mTalk'tan gönderildi

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Lumia 930 kamerasıyla 1520 nin kamerası aynı, bende 930 var kamera da herhangi bir sorun yok şimdilik.

mTalk'tan gönderildi
Telefon sabah elime ulaştı, şu saate kadar ancak Denime yükseltebildim okuldaydım, o yüzden uygulamaları vs güncelleme fırsatım olmadı ama kamera çekerken çok kumlu gösteriyor ve çektikten sonra azıcık düzeliyor ama yine de kesinlikle normali hali bu değildir diye düşünüyorum. Şuan Win10 a yükseltiyorum, yatarken de bırakırım 10586.36 ya yükseltir. Yatana kadar mağaza güncellemelerini tamamlayacağım inşallah kamera düzelir. Şuan çok kumlu bir garip.

volumezoom

volumezoom

Üye
Telefon sabah elime ulaştı, şu saate kadar ancak Denime yükseltebildim okuldaydım, o yüzden uygulamaları vs güncelleme fırsatım olmadı ama kamera çekerken çok kumlu gösteriyor ve çektikten sonra azıcık düzeliyor ama yine de kesinlikle normali hali bu değildir diye düşünüyorum. Şuan Win10 a yükseltiyorum, yatarken de bırakırım 10586.36 ya yükseltir. Yatana kadar mağaza güncellemelerini tamamlayacağım inşallah kamera düzelir. Şuan çok kumlu bir garip.

Kumlu derken örnek bir fotoğraf varmı acaba?

mTalk'tan gönderildi

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Yerli uygulama da gelmeye devam ediyor. Son gelen uygulama Media Markt...

braayn

braayn

Üye
k
MS Türkiye mobil cihazlardan sorumlu müdür yardımcısının w10 la ilgili bazı sorulara yanıtsız kaldığı bu videoyu seyretmeyen varsa izlesin.ama moraliniz bozulmasın.
Reklam olmasın diye direk link veriyorum,noktaları kopyalamayın
... ...
Kadın ne yapsın MS kendi kullanıcılarına verdiği sözü tutamıyor ki ? kasım aralık gibi beklerken ocak ilk iki haftasına kadar uzadı . Gabe gitsin ekibi ile tatil yapsın yada gitsinler ıosa selfi uygulaması yapsınlar... Bu dünyada kimse vazgeçilmez değil yarın koltuğu sallanır başkasını koyarlar ozaman görürüm onun güncelleme butonunu !!!

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
gençler cortanayı asıl aktifleştiriyoruz kısaca yazabilirmisiniz

4MaGuS

4MaGuS

Üye
gençler cortanayı asıl aktifleştiriyoruz kısaca yazabilirmisiniz
ayarlardan bölgeyi ilk abd yap telefon baştan başlayacak daha sonra dili İngilizce Amerikan yap tekrar baştan başlayacak daha sonra konumu açtığında akit olacak cortana

Son düzenleme:
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
ayarlardan bölgeyi ilk abd yap abd yap telefon baştan başlıyacak sonra dili İngilizce Amerikan yap tekrar baştan başlayacak daha sonra konumu açtığında akitf olacak cortana
ülke bölgede amerika yok virjin adaları ve harici adaları var o sorun

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ülke bölgede amerika yok virjin adaları ve harici adaları var o sorun

Birleşik devletler olarak değiştirmişler o şekilde bulabilirsin o olmazsa birleşik krallık ingiltere yap direk orada çalışır

mTalk'tan gönderildi

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
şuan 10586.29 sürümündeyim. Kamera da ayarlara baktığımda 60 fps yok. Herkes böyle mi? Lumia 1520

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Ee Lumia 1520 ve 930 da 60fps yok muydu. Slow motion videolar var nette.

edit: Sorunu hallettim ama slow motion da görüntü berbat oluyor. Adeta hesap makinesiyle çeker gibi. Görüntü kararıyor valla garip bir şey oluyor.

Son düzenleme:

skynet

Üye
Posta & Takvim güncellendi.

Üst Alt