Camera 360 Sight oldukça güzelLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bizde olmayan bir MS uygulaması daha iOS için yayımlandı. Wp'yi önemsediğin için teşekkürler Microsoft...
Lumia selfie demeyin kalitesiz ve kötü bir uygulama. B612 olmasa adam akıllı selfie uygulaması yok. Adam akıllı ön kamera koymayan şirkete niye selfie uygulaması yapsınlar ki.
Görüşleriniz dikkate alınacak özellikle "bunlar da ilginizi çekebilir" bölümüyle ilgili düzenleme gerçekleştireceğiz.@papakudioflu Sitenin mobil tasarımı o kadar çirkin ki siteye giresim gelmiyor. Üstte kocaman reklam, alt tarafta bunları görmelisiniz tarzı ekranın yarısını kapatan saçma şeyler. Hani site yönetimi bilgisiz vs olsa bişey demeyeceğim ama bu kadar altyapıya bu kadar bilgiye tasarım rezalet @Ozan
2 gün önce yükselttim 15 20 dakika arası sürdüLumia 1520 de Windows 10 güncellemesi kaç dk sürüyor çark kısmı hatırlayan var mı?
Cevabın için teşekkür ederim. Nasıl peki durum kamerada vs sıkıntı yaratıyor mu insider sürümü?2 gün önce yükselttim 15 20 dakika arası sürdü
Cevabın için teşekkür ederim. Nasıl peki durum kamerada vs sıkıntı yaratıyor mu insider sürümü?
Telefon sabah elime ulaştı, şu saate kadar ancak Denime yükseltebildim okuldaydım, o yüzden uygulamaları vs güncelleme fırsatım olmadı ama kamera çekerken çok kumlu gösteriyor ve çektikten sonra azıcık düzeliyor ama yine de kesinlikle normali hali bu değildir diye düşünüyorum. Şuan Win10 a yükseltiyorum, yatarken de bırakırım 10586.36 ya yükseltir. Yatana kadar mağaza güncellemelerini tamamlayacağım inşallah kamera düzelir. Şuan çok kumlu bir garip.Lumia 930 kamerasıyla 1520 nin kamerası aynı, bende 930 var kamera da herhangi bir sorun yok şimdilik.
mTalk'tan gönderildi
Telefon sabah elime ulaştı, şu saate kadar ancak Denime yükseltebildim okuldaydım, o yüzden uygulamaları vs güncelleme fırsatım olmadı ama kamera çekerken çok kumlu gösteriyor ve çektikten sonra azıcık düzeliyor ama yine de kesinlikle normali hali bu değildir diye düşünüyorum. Şuan Win10 a yükseltiyorum, yatarken de bırakırım 10586.36 ya yükseltir. Yatana kadar mağaza güncellemelerini tamamlayacağım inşallah kamera düzelir. Şuan çok kumlu bir garip.
Kadın ne yapsın MS kendi kullanıcılarına verdiği sözü tutamıyor ki ? kasım aralık gibi beklerken ocak ilk iki haftasına kadar uzadı . Gabe gitsin ekibi ile tatil yapsın yada gitsinler ıosa selfi uygulaması yapsınlar... Bu dünyada kimse vazgeçilmez değil yarın koltuğu sallanır başkasını koyarlar ozaman görürüm onun güncelleme butonunu !!!MS Türkiye mobil cihazlardan sorumlu müdür yardımcısının w10 la ilgili bazı sorulara yanıtsız kaldığı bu videoyu seyretmeyen varsa izlesin.ama moraliniz bozulmasın.
Reklam olmasın diye direk link veriyorum,noktaları kopyalamayın
...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız...
ayarlardan bölgeyi ilk abd yap telefon baştan başlayacak daha sonra dili İngilizce Amerikan yap tekrar baştan başlayacak daha sonra konumu açtığında akit olacak cortanagençler cortanayı asıl aktifleştiriyoruz kısaca yazabilirmisiniz
ülke bölgede amerika yok virjin adaları ve harici adaları var o sorunayarlardan bölgeyi ilk abd yap abd yap telefon baştan başlıyacak sonra dili İngilizce Amerikan yap tekrar baştan başlayacak daha sonra konumu açtığında akitf olacak cortana
ülke bölgede amerika yok virjin adaları ve harici adaları var o sorun
Aynen 30 fps varşuan 10586.29 sürümündeyim. Kamera da ayarlara baktığımda 60 fps yok. Herkes böyle mi? Lumia 1520
Ee Lumia 1520 ve 930 da 60fps yok muydu. Slow motion videolar var nette.Aynen 30 fps var