Artık değil. DPI ayarını en duşuğe alınca oluyordu. Sanırım bug vardı kapattılarBi yapı da Microsoft Edge de ekranı yan çevirince PC deki gibi görünüyordu üstte sekmeler vs oluyordu. Şuan da Lumia 1520 de o şekilde mi Edge.
gece gece güldürdün beni.USB Otg'nin b*ku çıkarılmış hali.
Lumia 950 XL'ye dört tane Flash disk
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

gece gece güldürdün beni.USB Otg'nin b*ku çıkarılmış hali.
Lumia 950 XL'ye dört tane Flash disk
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bi yapı da Microsoft Edge de ekranı yan çevirince PC deki gibi görünüyordu üstte sekmeler vs oluyordu. Şuan da Lumia 1520 de o şekilde mi Edge.
İşte buna gülerim ben, zaten olması gereken özellikleri de yanlışlıkla veriyorlar nasıl bir firma oldu bu ms yawMaalesef, o bir ara yapının birinde yanlışlıkla verildi galiba ...
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
Valla w10 1520 ye bir başka yakışıyor ve de neredeyse kusursuz çalışıyor diyebilirim.bbu arada hayırlı olsun arkadaşım,ne renk aldın acaba.Arkadaşlar az önce 1520 aldım şu anda 8.1 yüklü sizce 10 a yukselteyim mi ?
Teşekkür ederim beyaz renk aldım yalnız kamerasını beğenmedim çok grenli çekiyor birde şarjı hızlı bitiyor bu yüzden Windows 10 a yukseltmek istiyorumValla w10 1520 ye bir başka yakışıyor ve de neredeyse kusursuz çalışıyor diyebilirim.bbu arada hayırlı olsun arkadaşım,ne renk aldın acaba.
Yalnız yeni yüklediysen arka planda güncellemeler vardır,o yüzden 1 saat falan bekle bence acele etme,şayet yinede kasıyorsa lumia device recor.tool ile dönebilirsin (tam olarak böyle yazılmıyor olabilir).arkadaşlar lumia 625 telefonuma 10 yukledım ama inanılmaz kasıyor. 8.1 e tekrar nasıl dönebilirim ??
bir rehber bir mesajlar uygulamasına bile bekleyerek giriyor resmen sinir yaşattı. onun dışında formatlayarak geri dönme çözümü yok mudur ?Yalnız yeni yüklediysen arka planda güncellemeler vardır,o yüzden 1 saat falan bekle bence acele etme,şayet yinede kasıyorsa lumia device recor.tool ile dönebilirsin (tam olarak böyle yazılmıyor olabilir).
En kolay yolu bu.bir rehber bir mesajlar uygulamasına bile bekleyerek giriyor resmen sinir yaşattı. onun dışında formatlayarak geri dönme çözümü yok mudur ?
Arkadaşlar az önce 1520 aldım şu anda 8.1 yüklü sizce 10 a yukselteyim mi ?
arkadaşlar lumia 625 telefonuma 10 yukledım ama inanılmaz kasıyor. 8.1 e tekrar nasıl dönebilirim ??
Outlook Posta ve Outlook Takvim(17.6515.64022.0 > 17.6525.42272.0) güncellendi.