Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Ben bir fark görmedim + hala dolby ekodan çıkıp girdiğimde kapalı moda geçiyor :kotu:

afwerker

afwerker

Üye
Ben bir fark görmedim + hala dolby ekodan çıkıp girdiğimde kapalı moda geçiyor :kotu:
Önceki sürümde bende de öyle oluyordu çıkıp girince ayarlar sıfırlanıyordu varsayılan tercihlere geçiyordu güncelledim hala aynıydı ve yeniden başlatma yapınca düzeldi bende

skynet

Üye
Önceki sürümde bende de öyle oluyordu çıkıp girince ayarlar sıfırlanıyordu varsayılan tercihlere geçiyordu güncelledim hala aynıydı ve yeniden başlatma yapınca düzeldi bende
Yeniden başlattım ama hala aynı sorun devam ediyor
Herhalde sistemle tam uyumlu değil hala
Outlook takvimde tarih görünsün diye etkinlik oluşturup siliyorum ama hala uyarı veriyor

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Son yapılarda APK kurulamıyordu değil mi?

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Bu son yapıda sıfırlama yapacak varsa bir kaç tecrübemi aktarayım ilk sıfırlamam tamamen merak icabı oldu. ( dur bakalım daha iyi olacak mı?) sıfırladım telefon açıldı hafıza kartını seçtim yeni indirilecek uygulama resim vs için ama seçmez olaydım. Sanırım benim kart class4 olduğundan uygulamalarda yavaş yüklenme,yavaş açılma vs sorunu yaşadım. En sonuncuda da hafıza kartında problem var tarayayım mı deyince kızdım " dur pampa, ben seni baştan tarayayım" deyip tekrar sıfırladım dün akşam.
Cihaz açıldı baktım mobil veri gelmiyor, kurulum adımlarını atlayıp ana sayfa gelince yine " yeni hafıza kartı algılandı" dedi ama bu sefer seçmedim.
Mobil veri gelmemesinin basit bir çözümü var aslında boşuna 8.1 e dönmeyin. Ayarlar a girin en altta diğer seçeneklere girin oradan erişim noktasına girip (+) basıp yeni oluşturacağız ilk satıra internet ikinci satıra da internet yazıp onay tikine dokunup kaydediyoruz ve akabinde etkin hale getiriyoruz. ( hattım vodafone)
Ayrıca donma takımla yapmaması için telefonu bir müddet kullanmamakta fayda var. (10-15 dk) çünkü yeni kurulumda ha bire yeni şeyler yüklemeye çalışıyor. Yandex, here map, here drive diğer seçenekler deki bazı kısımlar telefon açıldıktan sonra yükleniyor.

mTalk'tan gönderildi

mobil veri bende de bazen gelmiyor.kapat aç yapınca düzeliyor.avea ve vodafone için apn ayarları var ama turkcell için bulamadım.bilen varmı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
abi aslında önceki yapılardaki android dosyasını paylaşmışlardı onu bulunduğu dizine atıp denesek belki çalışabilir :hmmm:konus:
Çalışmaz, çünkü güncelleme ile sisteme gömülü olan apk emülatörü aşırı yavaşlamaya neden olduğu için kaldırıldı.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Facebook appleın live photos özelliğine destek verecekmiş. Nokia kaç sene önce çıkardı lafı geçmedi. Parayı veren düdüğü çalar

YkPkY

YkPkY

Üye
Demek ki ses kaydedici ile ilgili bir özellik göz atmayı engelliyormuş ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

Bende halen çalışmıyor.ayarlardan açılır açılmaz yine boş ekrana geçiyor .
Sinir oluyorum artık

mTalk'tan 920 gönderdi

enessrsy

enessrsy

Üye
Facebook appleın live photos özelliğine destek verecekmiş. Nokia kaç sene önce çıkardı lafı geçmedi. Parayı veren düdüğü çalar

Bence çok da para ile alakası yok Apple tek modelden yılda 50 milyon adete yakın satarken Microsoft bütün telefonlarda emin değilim ama yılda 5-6 milyon satış gerçekleştiriyor sanıyorum. Aradaki fark şirketlerin sistemlere vereceği ve verdiği önemi açıklar bence.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Sizce resmi sürüm hangi Avrupa ülkesine ilk önce gelir? Bu wifi olayı beni deli etti hemde 8.1in gün boyunca bitmek bilmeyen bataryasını özledim tam sürüm gelene kadar 8.1de kalayım diyorumda Türkiye çoğu ülkeden sonra alıyor ona göre farklı ülke variantı flashlayım :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bence çok da para ile alakası yok Apple tek modelden yılda 50 milyon adete yakın satarken Microsoft bütün telefonlarda emin değilim ama yılda 5-6 milyon satış gerçekleştiriyor sanıyorum. Aradaki fark şirketlerin sistemlere vereceği ve verdiği önemi açıklar bence.
Rakamlar biraz yanlış olmuş. Microsoft, 2015 üçüncü çeyreğinde 5.8 milyon cihaz sattı, 2015 yılını 30-32 milyon telefon satışıyla kapatacak gibi görünüyor. Apple ise son çeyrekte 53 milyon civarı yıl genelinde ise 200 milyon civarı satış yapacak.
Sizce resmi sürüm hangi Avrupa ülkesine ilk önce gelir? Bu wifi olayı beni deli etti hemde 8.1in gün boyunca bitmek bilmeyen bataryasını özledim tam sürüm gelene kadar 8.1de kalayım diyorumda Türkiye çoğu ülkeden sonra alıyor ona göre farklı ülke variantı flashlayım :D
Güncelleme Country Variant cihazlara globalde aynı anda gelecek. Operatör cihazlarına için de kesin olmamakla birlikte yine Microsoft tarafından aynı anda yayınlanması planlanıyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu arada mağazada dikkatimi çeken bir detayı paylaşayım. İndirimli uygulamaların indirim tutarı ve indirim süresinin ne kadar olduğuna air detaylar gösteriliyor

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, YkPkY, suyunsesi ve 1 kişi daha

skynet

Üye
Numara engelleme sorunlu mu ?
Engellemek istediğim numaraları ekliyorum ama yine de telefon çalıyor o numaralar aradığında

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Lumia 1320 de 8.1 de şebeke sorunsuzdu. Ne zaman insider kurup Wp 10 a geçtim sorunlar başladı! Şebeke çekmiyor Wp 8.1 döneyim dedim usb den telefonu gösteremedim! Şimdi usb tamir olsun diye servise verdim!.

Cihaz gelsin gene sorunlar devam ederse cihazı direkt Microsoft'a hediye etmek için kargolayıp gönderecem.
Ben hayrını göremedim siz hayrını görün diyeceğim....
bu durum bendede var telefondan sanıyordum demekki wpondanmış (burası güzel oldu ama w10dan wpondan :P)
Microsoft, Talko'yu satın aldı:
alıyo da bize bir faydası yok.
Eposta ve takvim uygulamlarını satın aldıkları geliştiriciler ile yapmışlar. Bir ara kilit ekranı yapımcısı da satın almışlardı, onu da ekleseler artık sisteme.
androide eklediler onu çaışıyor orda denedim ben.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
bu durum bendede var telefondan sanıyordum demekki wpondanmış (burası güzel oldu ama w10dan wpondan :P)

alıyo da bize bir faydası yok.
Wp 8.1 de kal derim. Wp 10'un ağzına tüküreyim.;)

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Wp 8.1 de kal derim. Wp 10'un ağzına tüküreyim.;)
ne zamana kadar 8.1 kullancam atarım teli ucuzundan dandroid alırım daha iyi bu gidişle. ben yakında wp nin ağzına tükürecem ama gözü kör olsun işte para vermeye kıyamıyorum. Aldım 2 tane çeyrek 2-3 tane daha alcam bakalım umutları yılbaşına bağladım. :havai:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Wattpad uygulaması Mağaza'da!

Son düzenleme:

Üst Alt