Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Windows ses kaydedici güncellendi.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Raskoln

Raskoln

Üye
ilginç gelecek ama ses kaydediciyi güncelleme yapınca çalışmayan göz atma ekranı çalışmaya başladı ne alakası varsa tesadüf herhalde ☺

braayn

braayn

Üye
Batarya olayından sonra şimdide wifi sapıtmaya başladı kendi kendine bağlantıyı kesip kullanılamaz oluyor wifiyi kapatıp açıyorum kullanılabilir oluyor ama benim modem hariç hepsini buluyor ağı unut diyorum bağlanıyor 15-20dk bağlı kalıp yine kullanılamaz oluyor şu 36lı güncelleme içine etti telefonun.
Aynısı bende 13.yapıdan beri var halen var cihazı kapa aç yapıyorum .Birde neden bizim cihazlarda yeniden başlat YOK !!!! birde windows mobile olacak !!!

ArMaGeDdOn_87

Üye
Ben şimdiye kadar wi-fi ile ilgili hiçbir sorun yaşamadım

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
ilginç gelecek ama ses kaydediciyi güncelleme yapınca çalışmayan göz atma ekranı çalışmaya başladı ne alakası varsa tesadüf herhalde ☺
inan bende de çalışmıyordu ve az once baktım çalışıyor. Arka planda ses güncellemesini yapmış herhalde bende ben bulmadı...

System X

System X

Üye
iddialı bir cümle olmuş bu , dün bi yarım saat wp 8 kullanma fırsatım oldu da dağlar kadar fark vardı. :hmmm
keşke iddalı bir işletim sistemi olsaydı da iddalı konuşamasaydık. daha temel şeyleri bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Son yapıda Sıfırlama yapan oldu mu ? Sıfırlamayı düşünüyorum
ben sıfırladım.gözatma ekranı falan komple yok oldu.şebeke neti açılmıyordu.8.1'e dönüp tekrar yükledim.şimdi de ekran durduk yere 2 sn kararıyor.özellikle face insta falan gezerken.tekrar sıfırlamayı düşünüyorum.olmadı 8.1'e dönüp sıfırdan bi daha yüklerim

• Beğen
Tepkiler: afwerker
erhanercan

erhanercan

Üye
8.1 e dpnmeden sıfırlasan ya

ArMaGeDdOn_87

Üye
Sıfırlamaya gerek yok arkadaşlar boşuna "zaman" harcamayın

serinaga

serinaga

Üye

Demek ki ses kaydedici ile ilgili bir özellik göz atmayı engelliyormuş ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

Son düzenleme:
serinaga

serinaga

Üye
En gıcık olduğum şeylerden biri de, daha önce değerlendirme yaptığım uygulama dönüp dolaşıp tekrar tekrar bizi değerlendirin diyor, yahu kaç kere değerlendireceğiz :allalla:

serinaga

serinaga

Üye
Windows Alarmlar ve Saatler'de güncellendi ...

Raskoln

Raskoln

Üye
inan bende de çalışmıyordu ve az once baktım çalışıyor. Arka planda ses güncellemesini yapmış herhalde bende ben bulmadı...

her hâlükârda iyi oldu göz atma ekranına alışmışız onsuz kara ekrana bakmak çok sıkıcıydı.
Demek ki ses kaydedici ile ilgili bir özellik göz atmayı engelliyormuş ...

Ben de öyle tahmin ediyorum iyi oldu göz atma ekransız olmuyor alışkanlık olmuş.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ekolayzer güncellendi.

skynet

Üye
Bu yapıda haritalar hızlı iniyor

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Windows Alarmlar ve Saat - Windows Ses Kaydedici güncellendi

Frksylyc

Üye
Bu son yapıda sıfırlama yapacak varsa bir kaç tecrübemi aktarayım ilk sıfırlamam tamamen merak icabı oldu. ( dur bakalım daha iyi olacak mı?) sıfırladım telefon açıldı hafıza kartını seçtim yeni indirilecek uygulama resim vs için ama seçmez olaydım. Sanırım benim kart class4 olduğundan uygulamalarda yavaş yüklenme,yavaş açılma vs sorunu yaşadım. En sonuncuda da hafıza kartında problem var tarayayım mı deyince kızdım " dur pampa, ben seni baştan tarayayım" deyip tekrar sıfırladım dün akşam.
Cihaz açıldı baktım mobil veri gelmiyor, kurulum adımlarını atlayıp ana sayfa gelince yine " yeni hafıza kartı algılandı" dedi ama bu sefer seçmedim.
Mobil veri gelmemesinin basit bir çözümü var aslında boşuna 8.1 e dönmeyin. Ayarlar a girin en altta diğer seçeneklere girin oradan erişim noktasına girip (+) basıp yeni oluşturacağız ilk satıra internet ikinci satıra da internet yazıp onay tikine dokunup kaydediyoruz ve akabinde etkin hale getiriyoruz. ( hattım vodafone)
Ayrıca donma takımla yapmaması için telefonu bir müddet kullanmamakta fayda var. (10-15 dk) çünkü yeni kurulumda ha bire yeni şeyler yüklemeye çalışıyor. Yandex, here map, here drive diğer seçenekler deki bazı kısımlar telefon açıldıktan sonra yükleniyor.

mTalk'tan gönderildi

Frksylyc

Üye
Birde şunu tecrübe ettim, eğer ilk mağazaya girdiğinizde 30-35 güncelleme buluyor ya işte o zaman telefon ve arama güncellemesini yaparsanız numara tuşlarken ilk 3-4 sayı yavaş basıyor sanki takılıyor. Ama bu güncellemeyi yapmazsanız hiç sorunsuz takır takır çalışıyor.

mTalk'tan gönderildi

Üst Alt