serinaga
Üye
Son yapıda Sıfırlama yapan oldu mu ? Sıfırlamayı düşünüyorum
Halen direniyoruz

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
Son yapıda Sıfırlama yapan oldu mu ? Sıfırlamayı düşünüyorum

Aynısı bende 13.yapıdan beri var halen var cihazı kapa aç yapıyorum .Birde neden bizim cihazlarda yeniden başlat YOK !!!! birde windows mobile olacak !!!Batarya olayından sonra şimdide wifi sapıtmaya başladı kendi kendine bağlantıyı kesip kullanılamaz oluyor wifiyi kapatıp açıyorum kullanılabilir oluyor ama benim modem hariç hepsini buluyor ağı unut diyorum bağlanıyor 15-20dk bağlı kalıp yine kullanılamaz oluyor şu 36lı güncelleme içine etti telefonun.
inan bende de çalışmıyordu ve az once baktım çalışıyor. Arka planda ses güncellemesini yapmış herhalde bende ben bulmadı...ilginç gelecek ama ses kaydediciyi güncelleme yapınca çalışmayan göz atma ekranı çalışmaya başladı ne alakası varsa tesadüf herhalde ☺
keşke iddalı bir işletim sistemi olsaydı da iddalı konuşamasaydık. daha temel şeyleri bekliyoruz.iddialı bir cümle olmuş bu , dün bi yarım saat wp 8 kullanma fırsatım oldu da dağlar kadar fark vardı.![]()
ben sıfırladım.gözatma ekranı falan komple yok oldu.şebeke neti açılmıyordu.8.1'e dönüp tekrar yükledim.şimdi de ekran durduk yere 2 sn kararıyor.özellikle face insta falan gezerken.tekrar sıfırlamayı düşünüyorum.olmadı 8.1'e dönüp sıfırdan bi daha yüklerimSon yapıda Sıfırlama yapan oldu mu ? Sıfırlamayı düşünüyorum
ilginç gelecek ama ses kaydediciyi güncelleme yapınca çalışmayan göz atma ekranı çalışmaya başladı ne alakası varsa tesadüf herhalde ☺
inan bende de çalışmıyordu ve az once baktım çalışıyor. Arka planda ses güncellemesini yapmış herhalde bende ben bulmadı...
Demek ki ses kaydedici ile ilgili bir özellik göz atmayı engelliyormuş ...
8.1 e dpnmeden sıfırlasan ya
Demek ki ses kaydedici ile ilgili bir özellik göz atmayı engelliyormuş ...